Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar son adet tarihim 10.03.2025 beklenen adet tarihim 08.04.2025 rica etsem ekleyebilir misiniz beni degünaydın kızlar,
tabloyu güncelledim, her bir mesajı tek tek okuyarak ekleme yapmaya çalıştım umuyorum kaçırdığım kimse olmamıştır.
Benim reglim bitmedi daha bitmesini bekliyorum
Albi test bence güvenilir ben birkaç kere yaptım kuruma çıkarmadı ama 10 dk sonrası sonuçları dikkate almamak lazımKızlar merhaba adetin 3-4 gün gecikti. Albi test aldım bilen var mı? Yalancı pozitif çıkarıyor mu?
Sağol canım valla korkudan yapamıyorum testi gerildim iyiceAlbi test bence güvenilir ben birkaç kere yaptım kuruma çıkarmadı ama 10 dk sonrası sonuçları dikkate almamak lazım
Hayır canım negatif görücem diye korkuyorumTestleri yaptın mı canım
Canım son durumun nedir?İnşallah canım ya Allah razı olsun yarın test yapıcam çarşamba gününe randevum var zaten![]()
Canim selamBabylove ne yaptın canım ? Merak ettim seni onda. Buraya geri geldim tekrar :)
Reglin geçti miSağol canım valla korkudan yapamıyorum testi gerildim iyice
Aynı canım kahverengi akıntı geliyo işte regl gibi taze pıhtılı kırmızı kan değil yarın test yapıcam çıkarsa eğer acile gidicem kan vermeye varsa da ilaca başlarım kanamanın sebebini öğrenirim yoksa da söktürücü ilaç isterim hayırlısı olsun sen test yaptın mıCanım son durumun nedir?
Hayır yapmadım korkuyorum benAynı canım kahverengi akıntı geliyo işte regl gibi taze pıhtılı kırmızı kan değil yarın test yapıcam çıkarsa eğer acile gidicem kan vermeye varsa da ilaca başlarım kanamanın sebebini öğrenirim yoksa da söktürücü ilaç isterim hayırlısı olsun sen test yaptın mı![]()
4-5 gün gecikti canım ama adet olacak gibi kasık ve bel ağrısı dışında hiiiiç belirti yokReglin geçti mi
Merhabalar ben çekildim Şubat ayindaKizlar rahim filmi cekilen var mi aranizda tamamlayici saglik sigortasi karşilamiyor mu rahim filmini
2 testte hafif çizgi gördüm ama diğerlerinde yokKızlar merhaba sizce gebelik var mı Laboquick ve innovita strip ile yaptımEki Görüntüle 3570748 Eki Görüntüle 3570749
Yarın yap bence canım en azından varmı yokmu bilirsin belirsizlik beni daha çok yoruyo test negatifse bile olmadığını bilerek beklemek bana daha iyi geliyo tabi karar senin bende ne hamileyim diyebiliyorum ne de değilim mahvetti beni sabah test yapayım belli olsun da kafam rahatlasın artıkHayır yapmadım korkuyorum ben4-5 gün gecikti bugün itibariyle negatif görücem diye yapamadım ya
Adet olacak gibi kasık ve bel ağrısı harici hiç belirti yok çünkü
2 testte hafif çizgi gördüm ama diğerlerinde yok
Ya inşallah vardırYarın yap bence canım en azından varmı yokmu bilirsin belirsizlik beni daha çok yoruyo test negatifse bile olmadığını bilerek beklemek bana daha iyi geliyo tabi karar senin bende ne hamileyim diyebiliyorum ne de değilim mahvetti beni sabah test yapayım belli olsun da kafam rahatlasın artık![]()
İnanın bilemiyorum erken gebelik testini inşallah vardır ama 20 dk sonra hiç bir sonucu ciddiye almayın diyorlar ama bilmiyorumEki Görüntüle 3571930
Awox erken gebelik testi kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu ben yaptığımda hafif bi çizgi görmüştüm ama kuruyunca böyle çıktı
İnanın bilemiyorum erken gebelik testini inşallah vardır ama 20 dk sonra hiç bir sonucu ciddiye almayın diyorlar ama bilmiyorum