Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

günaydın kızlar,
tabloyu güncelledim, her bir mesajı tek tek okuyarak ekleme yapmaya çalıştım umuyorum kaçırdığım kimse olmamıştır.
Benim reglim bitmedi daha bitmesini bekliyorum
Merhabalar son adet tarihim 10.03.2025 beklenen adet tarihim 08.04.2025 rica etsem ekleyebilir misiniz beni de 🌸

Babylove ne yaptın canım ? Merak ettim seni onda. Buraya geri geldim tekrar :)
Canim selam 🤗 çok tatlısın.. napayim iste degerlendirdik test günü bekliyorum. Insallah pozitifi görebilirim bu ay. Sen naptin nasilsin ne durumdasın 💗

Canım son durumun nedir?
Aynı canım kahverengi akıntı geliyo işte regl gibi taze pıhtılı kırmızı kan değil yarın test yapıcam çıkarsa eğer acile gidicem kan vermeye varsa da ilaca başlarım kanamanın sebebini öğrenirim yoksa da söktürücü ilaç isterim hayırlısı olsun sen test yaptın mı ❤️

Aynı canım kahverengi akıntı geliyo işte regl gibi taze pıhtılı kırmızı kan değil yarın test yapıcam çıkarsa eğer acile gidicem kan vermeye varsa da ilaca başlarım kanamanın sebebini öğrenirim yoksa da söktürücü ilaç isterim hayırlısı olsun sen test yaptın mı ❤️
Hayır yapmadım korkuyorum ben 😁 4-5 gün gecikti bugün itibariyle negatif görücem diye yapamadım ya 😐
Adet olacak gibi kasık ve bel ağrısı harici hiç belirti yok çünkü

Hayır yapmadım korkuyorum ben 😁 4-5 gün gecikti bugün itibariyle negatif görücem diye yapamadım ya 😐
Adet olacak gibi kasık ve bel ağrısı harici hiç belirti yok çünkü
Yarın yap bence canım en azından varmı yokmu bilirsin belirsizlik beni daha çok yoruyo test negatifse bile olmadığını bilerek beklemek bana daha iyi geliyo tabi karar senin bende ne hamileyim diyebiliyorum ne de değilim mahvetti beni sabah test yapayım belli olsun da kafam rahatlasın artık 🤦🏻‍♀️

2 testte hafif çizgi gördüm ama diğerlerinde yok
IMG_6932.webp

Awox erken gebelik testi kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu ben yaptığımda hafif bi çizgi görmüştüm ama kuruyunca böyle çıktı

Yarın yap bence canım en azından varmı yokmu bilirsin belirsizlik beni daha çok yoruyo test negatifse bile olmadığını bilerek beklemek bana daha iyi geliyo tabi karar senin bende ne hamileyim diyebiliyorum ne de değilim mahvetti beni sabah test yapayım belli olsun da kafam rahatlasın artık 🤦🏻‍♀️
Ya inşallah vardır 🫠

Back
X