- 18 Mart 2025
- 57
- 34
- 3
- 31
Tekrar kan verdim şimdi bakalım kac çıkacak canimHayırlı olsun canımm bende 7,81 ile öğrendim
Benim regle 7 gün kala 0,6 çıkmıştı 5 kala 7,81 çıktı umarım vardır sizinde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar kan verdim şimdi bakalım kac çıkacak canimHayırlı olsun canımm bende 7,81 ile öğrendim
Benim regle 7 gün kala 0,6 çıkmıştı 5 kala 7,81 çıktı umarım vardır sizinde![]()
Canım bununla ilgili burda çok yorum okumuştum öyle zor bir operasyon değil ve operasyon sonrası kısa süre içerisinde hamile kalan kadınlar varKızlar eşimin malesef sonuçları kötü çıktı sanırım varikosel olmuş pazartesi ultrason sonucundan sonra ameliyat tek çare dedi yaşayanlar bana yazarsa sevinirim modum düştü biraz benmde rahim filmine Grek kalmadı doktorumda haklıymış bana yüklenmemekte![]()
Canım selam, hangi marka öneriyorsun sen ne kullanıyorsun benim folik bitti de eğer hepsi dahil bi önerin varsa onu alayımArkadaslar elbette kendiniz bilirsiniz ama multivitamin kullanmak her anlamda vucudunuzu destekler Bebek dusunuyorken eksik birsey olmasin vucudunuzda multivitamin kullanmanin zarari olmaz alin kullanin. Kadinlar icin ozellikle demir ve d vitamini cok onemli. Bu iki vitamin oldugu vitaminler kullanin. Balık yagi da yumurtalarin kaliteli olmasini sagliyor. Yani bunlar zararli seyler degil. Elbette kendiniz bilirsiniz ama benimki size bir tavsiye tercih sizin.
Evet aynıymış ters arkaya dönük geride öne doğru eğimli değil arkaya doğru eğimli demekmiş . Engel değil zaten ama doktorum geç ulaşır spermler dedi yumurtayla spermin buluşması biraz zor olur dediBenimki arkaya dönük demişti aynı seymi bilmiyorum ama gebe kalmaya engel bişey değil yönü farklı duruyor sadece
Benimde 1 oğlum var ilk denemede olmuştu şimdi 1 senedir olmuyor doktorum çok geride o sebepten olmamış olabilir engel değil ama çok geç ulaşır spermler bu durumlarda sperm ile yumurta geç bulusur dedi. Biraz kilo ver dedi rahim filmi sonrası hamile kalma oranı dahada artiyor dedi bir kaç ay deneyin bu şekilde yumurtlama zamanları özellikle dedi yumurtlama öncesinden 1 gün önce ve 3 gün ararda dedi önerdiği bu oldu gerisi zaten vitamin takviyeleri vs 15 Mart'ta çekildim filmimi 1 adet gördüm ters pozisyon bilmiyordum bu ay o şekilde denedik bat 2-3 Mayıs gözüküyor inşallah olursa bende öneririm sizlereEvet duymuştum, ters rahim pozisyonu daha elverişliymiş böyle durumlarda. Sizde doktorun dediği durum nasıl bilmiyorum, ben hiç hsg çektirmedim ama gençliğimden beri tüm ultrasonlarda doktorlar hep ters rahime sahipsin dediler ve hepsi de normal bir durum dedi. Ki ben zaten doğal şekilde 4 kez hamile kalmıştım. Başka sebeplerden sonlandı da neyse...
Demem o ki, özel başka bir komplikasyon yoksa bence hamileliğe engel değilyine de ters rahim pozisyonu denemekte fayda var.
Peki doktor ne önerdi size?
Canim ben en son mfk nin folik asidini kullanip test verdigimde folatim guzel cikti. Onun icinde de ekstra vitaminler var bir bakabilirsinCanım selam, hangi marka öneriyorsun sen ne kullanıyorsun benim folik bitti de eğer hepsi dahil bi önerin varsa onu alayım
Tamam canım teşekkür ederimCanim ben en son mfk nin folik asidini kullanip test verdigimde folatim guzel cikti. Onun icinde de ekstra vitaminler var bir bakabilirsin![]()
Rica ederim canım benim ne demekTamam canım teşekkür ederimbu arada sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla gelen bir bebek diliyorum sana tebrik ederim
![]()
İnşallah canım benim, hiçbir şeyi stres yapma kendini yorma hamileliğin tadını çıkartRica ederim canım benim ne demekyaa çok teşekkür ederim çok
Allahim insallah saglikla kavusturur bebegime ve insallah gercekten hamileligimde saglikli gecer ufak tefek pürüzler oldukca tedirgin oluyorum ama umutla bekliyorum inaniyorum saglikla dogacak zamani geldiginde
Allahım inşallah sana da hemen bu denemende nasip eder canim benimhamilelik haberini alirsin inşallah
![]()
Insallah kuşumİnşallah canım benim, hiçbir şeyi stres yapma kendini yorma hamileliğin tadını çıkartkanama vs olması da ilk 1 ayda olabilen bir durum pıhtılaşma ve yogun kan ve ciddi ağrılar olmadıgı sürece. Asla olumsuz düşünme bebeğin sana tutundu ve sağlıkla gelecek evinize neşe getirecek
![]()
Amiiiin dualarım seninle canımInsallah kuşumAllahım saglikla kavustursun insallah.. elinde olmuyor insanin ama olabildigince sakin olmaya çalışıyorum cok haklisin. Stres oldukca isler daha da kötüleşiyor..
Allahım saglikla kavustursun minik neşemize![]()
Gerek kalmadı cnm eşimin sprem sonuçlarında sorun çıktı hala etkisini atamadım üstümden varikosel sanırım pazartesi ultrason sonucundan dan sonra belli olcak ne yapılacağıEvet canım yaptırdım adetin 10. Gününe vermişlerdi. Hiç korkma korkulacak hiç bir şey yok. Kendini sal. Acı veren bişey değil spectrum takarken ağrıyor biraz ama sonrasında agri hissetmiyorsun kendini kasmadigin sürece. İnşallah sorunsuz bi film olur benim sağ tüpüm kapalı çıktı ki ne zamandır kapalı idi bilmiyorum da
Cnmm çok üzgünüm umarım yanılmıştır mutlaka düzgün bir doktora git cnm biyerlerde bir problem vardr bunu blmaya çalışn bence umarım herşey yolundadırDevlet hastanesine gittim kadın doğum acil malasef bir tedavim uygulamayacağını çıkan kan değerine göre eve gönderecekmiş artma varsa bir hafta sonra çağıracakmış değerlerim düşükse düşeceğini söyledi progestron veremezmiş bendeki değerle bebekte yokmuş kesede yokmuş etki göstermezmiş sinirlendim çıktım kan tahlilinden sonra sonuç be olursa olsun bir tedavi uygulanmayacaktı ve sonra özel hastaneye gittim vajinal ultrasondan kitle gördüğünü söyledi ve acarmısınız dedim nedir dış gebelik dedi yarın aç karnına gidip tahlil vericem
Teşekkür ederim evet 2 yıl önce ilişki sonrası bacaklarda damsr çekilmesi gibi ağrı yaşamıştı doktora gitti ozman test yapılmadı sadce. Ultrason ve elle muayene edilmişti varikosel yatkınlık var denmişti hatta doktor senin cocugun varmı diye sormuş varsa sıkıntı yok ozman demiş ilaç verip yollamıştı bizde ozman çocuk dusunmyorduk tabi ikimizde önemsemedik oğluma hamile kalmadan önce test yapılmıştı 7yil önce ozman sprem sonuçları çok iyiydi demekki 2 yıl önceye kadarmış değerlerde düşme olmuş işte 3 değer issretledi bu durumda çocuk olmaz demiyorum ama değerler git gide dahada kötü olabilir dedi ultrason istedi tekrar pazartesi ilacı yokmuş bunun varikosel direk ameliyat olması gerekiyormuş yani beni baya etkiledi bu durum evet çözümü var ama ister istmez beni dernden üzdü evet takip ediyorum o doktoru pazartesi olsun bakalım ne yapılacak ne olcak bir karar verilsnCanim gecmis olsun. Esinde belirti fln var miydi hic ?
Instada mfk var ona test sonuclarinizi bir atin yorumlasin dr. O dr herkese onermiyordu ameliyati bir videosunda görmüştüm.
Geçmis olsun sana da cnm umarım bu defa düzelmiş olur ve bebegine kavuşursun. bana gerek kalmadı cnm eşimin spremlerde sorun olmuş maalesef hayırlısı bakalımBen rahim filmi oldum evet sıkıntı çıktı yapışıklık çıktı alındı o sonra tekrar çekindim doktor düzeldi bişey kalmadı dedi bide gelecek ay üni hastanesinde çekinip orda profa göstereceğiz o istiyorum dedi son durumu benimde yumurtlamam da falan sıkıntı yok ama iki düşüğüm var ilkinde yapışıklık kaldı sanırım ikinciye de ondan düştü diyorum ben yoksa bişey çıkmadı ikincide çekindim yapışıklık çıktı işte ya ilkinde ya da ikincisinde böyle bişey kaldı sende geç kalma neden çekinmiyorsun bu işlem çok önemli çok geç kalmadan baktır
Evet öyleymiş yarım saatlik bir işlem miş zaten öyle ileri derecelik bişey yokmuş pazartesi netleşecek bakalımCanım bununla ilgili burda çok yorum okumuştum öyle zor bir operasyon değil ve operasyon sonrası kısa süre içerisinde hamile kalan kadınlar var
Benim doktorum öyle bişey söylemedi asla engel değil dedi ki ben doğum yaptım bu asla bir sorun değil düşünme bile dedi sende çok takılma cnm eşinin spremleri normalse elbet olacaktır ama artık beklmek istemiyorsanız aşılama deneybilirsnzEvet aynıymış ters arkaya dönük geride öne doğru eğimli değil arkaya doğru eğimli demekmiş . Engel değil zaten ama doktorum geç ulaşır spermler dedi yumurtayla spermin buluşması biraz zor olur dedi![]()
Tabi engel değil ama biraz daha zorlaştırıyor doktorumunda görüşü bu yönde aşılama maalesef yaşadığım ilde yapılmıyorGerek kalmadı cnm eşimin sprem sonuçlarında sorun çıktı hala etkisini atamadım üstümden varikosel sanırım pazartesi ultrason sonucundan dan sonra belli olcak ne yapılacağı
Cnmm çok üzgünüm umarım yanılmıştır mutlaka düzgün bir doktora git cnm biyerlerde bir problem vardr bunu blmaya çalışn bence umarım herşey yolundadır
Teşekkür ederim evet 2 yıl önce ilişki sonrası bacaklarda damsr çekilmesi gibi ağrı yaşamıştı doktora gitti ozman test yapılmadı sadce. Ultrason ve elle muayene edilmişti varikosel yatkınlık var denmişti hatta doktor senin cocugun varmı diye sormuş varsa sıkıntı yok ozman demiş ilaç verip yollamıştı bizde ozman çocuk dusunmyorduk tabi ikimizde önemsemedik oğluma hamile kalmadan önce test yapılmıştı 7yil önce ozman sprem sonuçları çok iyiydi demekki 2 yıl önceye kadarmış değerlerde düşme olmuş işte 3 değer issretledi bu durumda çocuk olmaz demiyorum ama değerler git gide dahada kötü olabilir dedi ultrason istedi tekrar pazartesi ilacı yokmuş bunun varikosel direk ameliyat olması gerekiyormuş yani beni baya etkiledi bu durum evet çözümü var ama ister istmez beni dernden üzdü evet takip ediyorum o doktoru pazartesi olsun bakalım ne yapılacak ne olcak bir karar verilsn
Geçmis olsun sana da cnm umarım bu defa düzelmiş olur ve bebegine kavuşursun. bana gerek kalmadı cnm eşimin spremlerde sorun olmuş maalesef hayırlısı bakalım
Evet öyleymiş yarım saatlik bir işlem miş zaten öyle ileri derecelik bişey yokmuş pazartesi netleşecek bakalım
Benim doktorum öyle bişey söylemedi asla engel değil dedi ki ben doğum yaptım bu asla bir sorun değil düşünme bile dedi sende çok takılma cnm eşinin spremleri normalse elbet olacaktır ama artık beklmek istemiyorsanız aşılama deneybilirsnz
Canım sen nasıl oldun kanaman durdu mu? Doktora göründün mü?Canim ben en son mfk nin folik asidini kullanip test verdigimde folatim guzel cikti. Onun icinde de ekstra vitaminler var bir bakabilirsin![]()
Canım, kanamam durdu şükür dr da bakti bir kanama alani görmedi. Yerlesmedir diye yorumladi. Ama kasık agrisi yasiyorum hala bolca. Insallah allahim saglikla kucagimiza aldirir bebegimiziCanım sen nasıl oldun kanaman durdu mu? Doktora göründün mü?
Canim test yap. Yogun bir kanama degilse yerlesme olabilir.Kızlar beklenen adet tarihim 27 Nisan bugün sabah peçeteye pembe leke geldi yani kan gibi değil akıntı gibi pembe ilk defa yaşıyorum