Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

hamişler öncelikle tebrik ederim merak ettiğim bir durum var ileri yaş , pcos vs bir sağlık problemi olmayanlar kaçıncı denemenizde olumlu sonuç aldınız ?

Benim 4. ayim deniyoruz hala bir sorun da yok ama stres yapma zaten ortalama 6 ay falan surebilir diyor doktorlar canim ben de 6 ay olmazsa tekrar doktora gidecez esimle

Kızlar ovulasyon testi yapanlar pik tarihinden kac gun sonra beta kacla ogrendiniz değer dusuk olunca bekleme stresleri başladı

Merhaba bende gebelik istiyorum.
Reglime 3 gün kaldı bugün test yaptım negatif.
Olsa sanırım çıkardı diye düşünüyorum

Kızlar eşimin malesef sonuçları kötü çıktı sanırım varikosel olmuş pazartesi ultrason sonucundan sonra ameliyat tek çare dedi yaşayanlar bana yazarsa sevinirim modum düştü biraz benmde rahim filmine Grek kalmadı doktorumda haklıymış bana yüklenmemekte

Canım hiçbir bilgim yok çok geçmiş olsun üzülme tedavisi olan bir şey. Ama bence rahim filmini ihmal etme sen yine de yaptır aklın kalmasın.

Canım hiçbir bilgim yok çok geçmiş olsun üzülme tedavisi olan bir şey. Ama bence rahim filmini ihmal etme sen yine de yaptır aklın kalmasın.
Evet öyleymiş çok kötü değil sonuçlar ama amleyetta duzelyirmus yani bu şekilde olur çocuk ama süreç çok uzar dedi oyuzdden biran önce olması gerekiyor yok cnm yaptirmiycsm sorun belli oldu zaten bukdar kaliteli düzenli yumurtlama varken şimdiye olması gerekiyor du en azından sorunu bulduk hayırlısı artık sadece çok şaşırdım kimse hemen kendine yuklenmesin sadece ilaçlarla psikolojik olarakta bütün gereken testleri eslerinizle birlikte yapıp öyle ilerlemek gerekiyor çocuğum olmasına rağmen eşimde ben böyle sorun çıkacağını hiç düşünmemiştim

Niye. Cnm kanamanmi başladı hemen doktora git lütfen
Devlet hastanesine gittim kadın doğum acil malasef bir tedavim uygulamayacağını çıkan kan değerine göre eve gönderecekmiş artma varsa bir hafta sonra çağıracakmış değerlerim düşükse düşeceğini söyledi progestron veremezmiş bendeki değerle bebekte yokmuş kesede yokmuş etki göstermezmiş sinirlendim çıktım kan tahlilinden sonra sonuç be olursa olsun bir tedavi uygulanmayacaktı ve sonra özel hastaneye gittim vajinal ultrasondan kitle gördüğünü söyledi ve acarmısınız dedim nedir dış gebelik dedi yarın aç karnına gidip tahlil vericem

Kızlar bugün iğne vuruldum ve ovulasyon testi yaptım böyle çıktı bu pik demek mi ne zaman çatlayacak ve ne zaman ilişki olmali test yapmaya devam mı etmeliyim bilgim yok

Eklentiler

• 1000048215.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 27
Kizlaaaaarrrrrrrrrrrrr sabah kan verdim beta 6.1 çıktı hamilemiyim
Hayırlı olsun canımm bende 7,81 ile öğrendim
Benim regle 7 gün kala 0,6 çıkmıştı 5 kala 7,81 çıktı umarım vardır sizinde

Canim gecmis olsun. Esinde belirti fln var miydi hic ?
Instada mfk var ona test sonuclarinizi bir atin yorumlasin dr. O dr herkese onermiyordu ameliyati bir videosunda görmüştüm.

Beni de ekler misin 21.04.2025 , aşılama tedavisi götürüyorum 2 gün önce başladık

Merhaba beni de ekleyebilir misiniz? SAT 30 mart, BAT 25 nisan

Ben rahim filmi oldum evet sıkıntı çıktı yapışıklık çıktı alındı o sonra tekrar çekindim doktor düzeldi bişey kalmadı dedi bide gelecek ay üni hastanesinde çekinip orda profa göstereceğiz o istiyorum dedi son durumu benimde yumurtlamam da falan sıkıntı yok ama iki düşüğüm var ilkinde yapışıklık kaldı sanırım ikinciye de ondan düştü diyorum ben yoksa bişey çıkmadı ikincide çekindim yapışıklık çıktı işte ya ilkinde ya da ikincisinde böyle bişey kaldı sende geç kalma neden çekinmiyorsun bu işlem çok önemli çok geç kalmadan baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…