Evet benimde 1 senedir olmuyor hsgde çıktı doktor çok geride dedi sperm ile yumurta zor buluşur normalde engel değil ancak zor olur dedi kafam karıştı ters rahim olup kalanda var bizimde sebepsiz yere 1 senedir olmuyor ekstra denediginiz birşey oldumu bunun için ? biz bu ay ters rahim pozisyonu ile denedik inşallah faydası olurBende ters rahim. Ama doktorlar gebeliğe doğuma hiçbir engeli yok dediler. Sizde de mi öyle? Hiç endişe edilecek bir durum değilmiş
Normal canım yapmaya devam et siliklesince catlayacakEki Görüntüle 3582141
Kizlar ovulasyon testim iki gundur pik cikiyor iki gun pik olmasi normal mi?
Evet duymuştum, ters rahim pozisyonu daha elverişliymiş böyle durumlarda. Sizde doktorun dediği durum nasıl bilmiyorum, ben hiç hsg çektirmedim ama gençliğimden beri tüm ultrasonlarda doktorlar hep ters rahime sahipsin dediler ve hepsi de normal bir durum dedi. Ki ben zaten doğal şekilde 4 kez hamile kalmıştım. Başka sebeplerden sonlandı da neyse...Evet benimde 1 senedir olmuyor hsgde çıktı doktor çok geride dedi sperm ile yumurta zor buluşur normalde engel değil ancak zor olur dedi kafam karıştı ters rahim olup kalanda var bizimde sebepsiz yere 1 senedir olmuyor ekstra denediginiz birşey oldumu bunun için ? biz bu ay ters rahim pozisyonu ile denedik inşallah faydası olur
Sağol cnm amin inşallahZaten veren de alan da Allah o konuda aksini asla düşünmedim rabbim ol derse olur. En iyi ben bilirim onemli olanin hamile kalmak degil saglikla sürdürebilmek oldugunu...
Sen bilirsin ben sana tavsiyede bulundum.
İnşallah saglikla gelsin evlatlarımız. Saglikli uzun ömürlü olsunlar
Daha önce gebelik ve doğum olduğu için sanırım cnm 6 ay ila 1 yıl olması gereken süreç zaten aşılama ve tüp bebeklerde garanti değil tabi her aşama değerlendiriliyor inşallah sende gerek kalmadan biran önce kavuşursun bebisine bugün tekrar sprem testine göre değerlendirecek sen rahim filmi çekildi mi peki onu yaptırmaktan çekiniyorum şuan oğluma hamile kalmadan öncede rahim filmi cekilegim ay hamile kalmıştım 5.denmede olmadı son bu ayıda deniycez bakalım yani doktorun görüşü doğal yoldan sıkıntı yoksa bu şekilde gebelik elde edilmesiBanada 6 ay verdi doktor 2. Ayımdayım dediğin bütün testleri yaptırdım ben bişey çıkmadı ama doğal yoldan gebelik 6 ayda olmazsa aşılama olacağım benim tekrarlayan gebelik kaybım var ama ondan zaman önemli olduğu için sana neden söyledi bunları canım
Adetim bitince yapılcak cnm bgun 3.gunumdeyim yazdığı ilaçları alacgim eşimde sprem testi verecek braz çekiniyorum anestezi olmayacağı için 5 dkkika sürecek dedi ama sen yaptırmış mıydınCanım hemen yaptır rahîm filmini için rahat eder bi sıkıntı varsa hemen belli olur
Cnm sıcak duş yapma sakın su ılık olsun tüm hamişler için söylüyorum ve banyoda çok kalma en hızlı şekilde hemen bitirKızlar duş aldıktan sonra sol kaşık ağrım başladı adet olacakmış gibi normalmi bu durum bilgisi olan yazabilirmi @Sunsun9 @babylovee kızlar sizde ağrı vs varmı bilinçlenmek adına soruyorum
Benimki arkaya dönük demişti aynı seymi bilmiyorum ama gebe kalmaya engel bişey değil yönü farklı duruyor sadeceHanımlar merhabalar aranızda ters rahim olan varmı yada rahmi geride olan ikiside aynı şeymiş sanırım
Thancss woman da inositol var canımEvet kuzum iğne falan da veriyolarmış ama inositol gibi destekleyici bi takviye var mı acaba diye sordum
Evet canım yaptırdım adetin 10. Gününe vermişlerdi. Hiç korkma korkulacak hiç bir şey yok. Kendini sal. Acı veren bişey değil spectrum takarken ağrıyor biraz ama sonrasında agri hissetmiyorsun kendini kasmadigin sürece. İnşallah sorunsuz bi film olur benim sağ tüpüm kapalı çıktı ki ne zamandır kapalı idi bilmiyorum daAdetim bitince yapılcak cnm bgun 3.gunumdeyim yazdığı ilaçları alacgim eşimde sprem testi verecek braz çekiniyorum anestezi olmayacağı için 5 dkkika sürecek dedi ama sen yaptırmış mıydın
Git canım hiç beklemeCanim devam ediyor. Hatta gece o kadar cok degildi su an daha belirgin peceteye silince rengi. Bana vermisti gecen kanama yasayinca progestan ona ragmen oluyor. Bende gitsem mi gitmesem mi tekrar tereddutte kaldim..
Kuzum ben yaptırdım ama anestezili yaptırmıştım. 10 dakika sürmüş. Benim tüplerim hafif tıkanıkmış ama ilaçla açmış doktor.Adetim bitince yapılcak cnm bgun 3.gunumdeyim yazdığı ilaçları alacgim eşimde sprem testi verecek braz çekiniyorum anestezi olmayacağı için 5 dkkika sürecek dedi ama sen yaptırmış mıydın
Çok kısa sürecek dayanilmiycak ağrı değil dedi oyuzden anestesiziz yapcam dedi regl agrısı kadarmış sanırım lekelenme olması normalmi peki canım çok şükür açılmış senin ne güzel inşallah bu ay çok güzel sonuç alacaksın cnm benimKuzum ben yaptırdım ama anestezili yaptırmıştım. 10 dakika sürmüş. Benim tüplerim hafif tıkanıkmış ama ilaçla açmış doktor.
Sonrasında regl sancım oldu 2-3 gün ve pembe lekelenmem oldu.
Normalmiş kuzum ben zaten tüp bebeğe başladım 1 embriyom var şu an. Adet bekliyorum transfer için. Adet sancısı gibi oluyor işte hiç canını sıkma kafan rahat olsun. Bir sorun varsa da tıkanıklık açılıyor zaten ilaçla. Çektimen iyi olur kafan rahat ederÇok kısa sürecek dayanilmiycak ağrı değil dedi oyuzden anestesiziz yapcam dedi regl agrısı kadarmış sanırım lekelenme olması normalmi peki canım çok şükür açılmış senin ne güzel inşallah bu ay çok güzel sonuç alacaksın cnm benimmodunu hep yüksek tut bebişin gelmesine çok az kaldı
Evet takip ediyorum kuzum yazdıklarını çok heycanli sağlıkla tutunsun minnoş inşallah tüm kalbimle duamı yolluyorum sanaNormalmiş kuzum ben zaten tüp bebeğe başladım 1 embriyom var şu an. Adet bekliyorum transfer için. Adet sancısı gibi oluyor işte hiç canını sıkma kafan rahat olsun. Bir sorun varsa da tıkanıklık açılıyor zaten ilaçla. Çektimen iyi olur kafan rahat eder
İnşallah her şey sorunsuz çıkar kuzum bir an önce bebeklerimize kavuşuruzEvet takip ediyorum kuzum yazdıklarını çok heycanli sağlıkla tutunsun minnoş inşallah tüm kalbimle duamı yolluyorum sanabuay mutluluktan aglarsn inşallah aynen zaten kafam rahat bekleme sürecine girmek için istyorum sürekli acaba soru mu var diye düşünceyi kafadan silmek amaç şimdi eşim teste girdi bakalım ne cıkıcak merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?