Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Bende senin gibi düşünüyorum canım sürekli yatacak bugün ama dün çokta iş yapmadım çamaşır katladım Serdim evi topladım banyodan sonra böyle oldu sanırım duş bana iyi gelmedi akşama kadar idare edeceğim eşim gelince kadın doğum abiyle gitmeyi düşünüyorum

Bende ters rahim. Ama doktorlar gebeliğe doğuma hiçbir engeli yok dediler. Sizde de mi öyle? Hiç endişe edilecek bir durum değilmiş
Evet benimde 1 senedir olmuyor hsgde çıktı doktor çok geride dedi sperm ile yumurta zor buluşur normalde engel değil ancak zor olur dedi kafam karıştı ters rahim olup kalanda var bizimde sebepsiz yere 1 senedir olmuyor ekstra denediginiz birşey oldumu bunun için ? biz bu ay ters rahim pozisyonu ile denedik inşallah faydası olur

Evet duymuştum, ters rahim pozisyonu daha elverişliymiş böyle durumlarda. Sizde doktorun dediği durum nasıl bilmiyorum, ben hiç hsg çektirmedim ama gençliğimden beri tüm ultrasonlarda doktorlar hep ters rahime sahipsin dediler ve hepsi de normal bir durum dedi. Ki ben zaten doğal şekilde 4 kez hamile kalmıştım. Başka sebeplerden sonlandı da neyse...
Demem o ki, özel başka bir komplikasyon yoksa bence hamileliğe engel değil yine de ters rahim pozisyonu denemekte fayda var.
Peki doktor ne önerdi size?

Sağol cnm amin inşallah

Daha önce gebelik ve doğum olduğu için sanırım cnm 6 ay ila 1 yıl olması gereken süreç zaten aşılama ve tüp bebeklerde garanti değil tabi her aşama değerlendiriliyor inşallah sende gerek kalmadan biran önce kavuşursun bebisine bugün tekrar sprem testine göre değerlendirecek sen rahim filmi çekildi mi peki onu yaptırmaktan çekiniyorum şuan oğluma hamile kalmadan öncede rahim filmi cekilegim ay hamile kalmıştım 5.denmede olmadı son bu ayıda deniycez bakalım yani doktorun görüşü doğal yoldan sıkıntı yoksa bu şekilde gebelik elde edilmesi

Canım hemen yaptır rahîm filmini için rahat eder bi sıkıntı varsa hemen belli olur
Adetim bitince yapılcak cnm bgun 3.gunumdeyim yazdığı ilaçları alacgim eşimde sprem testi verecek braz çekiniyorum anestezi olmayacağı için 5 dkkika sürecek dedi ama sen yaptırmış mıydın

Kızlar duş aldıktan sonra sol kaşık ağrım başladı adet olacakmış gibi normalmi bu durum bilgisi olan yazabilirmi @Sunsun9 @babylovee kızlar sizde ağrı vs varmı bilinçlenmek adına soruyorum
Cnm sıcak duş yapma sakın su ılık olsun tüm hamişler için söylüyorum ve banyoda çok kalma en hızlı şekilde hemen bitir

Hanımlar merhabalar aranızda ters rahim olan varmı yada rahmi geride olan ikiside aynı şeymiş sanırım
Benimki arkaya dönük demişti aynı seymi bilmiyorum ama gebe kalmaya engel bişey değil yönü farklı duruyor sadece

Adetim bitince yapılcak cnm bgun 3.gunumdeyim yazdığı ilaçları alacgim eşimde sprem testi verecek braz çekiniyorum anestezi olmayacağı için 5 dkkika sürecek dedi ama sen yaptırmış mıydın
Evet canım yaptırdım adetin 10. Gününe vermişlerdi. Hiç korkma korkulacak hiç bir şey yok. Kendini sal. Acı veren bişey değil spectrum takarken ağrıyor biraz ama sonrasında agri hissetmiyorsun kendini kasmadigin sürece. İnşallah sorunsuz bi film olur benim sağ tüpüm kapalı çıktı ki ne zamandır kapalı idi bilmiyorum da

Kuzum ben yaptırdım ama anestezili yaptırmıştım. 10 dakika sürmüş. Benim tüplerim hafif tıkanıkmış ama ilaçla açmış doktor.
Sonrasında regl sancım oldu 2-3 gün ve pembe lekelenmem oldu.

hamişler öncelikle tebrik ederim merak ettiğim bir durum var ileri yaş , pcos vs bir sağlık problemi olmayanlar kaçıncı denemenizde olumlu sonuç aldınız ?

Kuzum ben yaptırdım ama anestezili yaptırmıştım. 10 dakika sürmüş. Benim tüplerim hafif tıkanıkmış ama ilaçla açmış doktor.
Sonrasında regl sancım oldu 2-3 gün ve pembe lekelenmem oldu.
Çok kısa sürecek dayanilmiycak ağrı değil dedi oyuzden anestesiziz yapcam dedi regl agrısı kadarmış sanırım lekelenme olması normalmi peki canım çok şükür açılmış senin ne güzel inşallah bu ay çok güzel sonuç alacaksın cnm benim modunu hep yüksek tut bebişin gelmesine çok az kaldı

Normalmiş kuzum ben zaten tüp bebeğe başladım 1 embriyom var şu an. Adet bekliyorum transfer için. Adet sancısı gibi oluyor işte hiç canını sıkma kafan rahat olsun. Bir sorun varsa da tıkanıklık açılıyor zaten ilaçla. Çektimen iyi olur kafan rahat eder

Evet takip ediyorum kuzum yazdıklarını çok heycanli sağlıkla tutunsun minnoş inşallah tüm kalbimle duamı yolluyorum sanabuay mutluluktan aglarsn inşallah aynen zaten kafam rahat bekleme sürecine girmek için istyorum sürekli acaba soru mu var diye düşünceyi kafadan silmek amaç şimdi eşim teste girdi bakalım ne cıkıcak merakla bekliyorum

İnşallah her şey sorunsuz çıkar kuzum bir an önce bebeklerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…