- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
dıptıscım canım ya rep puanı verdim ama tam bişeyler yazıcaktım yanlışlıkla tıkladım yok oldu açılan sayfa tekrar denedim açılmıyor.heralde 1defa verilebiliyor.bende buraya yazarım.dıptıs sen yıllardır görüştüğüm bir arkadaşım gibi oldun .gerçi benden küçüksün ama arkadaşlıklarda yaş sınırım yoktur benim seni tanımıyorum ama buna rağmen sevdim.herşey gönlünce olsun arkadaşım.a.s.bu arada kızlar hepinizi seviyorum.sayenizde yanlız hissetmiyorum kendimi sağolun.a.s.
DIPTIS DIPTIS :dance:2 günüm kaldı meraktan patlayacam yaaa
belırtıler var sıyırıcam az kaldı doktorum nerdeeee:roflol:
dıptıscığım ve balsuratcığım sizi arkadaş listeme ekledim bi mahsuru varmı?:uhm:
dıptıscığım ve balsuratcığım sizi arkadaş listeme ekledim bi mahsuru varmı?:uhm:
kız otur oturduğun yerde delürtme benüüüklava: ne belirtin var kız anlat bakem sırnaşık şey sen gene sabırlısın ben adete 5 gün kala başlıyorum test yapmaya :roflol: zaten şu doktorlara gebelik testlerine vs. verdiğim paraları biriktirseydim dünyaları alırdım :tomato::icecream:
ne mahsuru olacak fundaaaaklava: ekledim bile ben :dance: bal sana diom testyapmadın demi kız :içelim:
Canım yapmadım test daha geçen aydaki gibi hayal kırıklığına uğruyacam kesin
Bu ay geçen aydan farklı olarak gögğüslerimde sızlama sankı yanma şeklinde,şişme ve ağrı var,halsizlik kolum kadın kesılıyor sankı :roflol:uzanmak istiyorum hep.ve karnımın altına batmalar oluyor
Belkide adet olucam ama ınsallah hamısımdır yaaa:icecream:
NİSAN LİSTEMİZ
loraaa yettim yettim al sana liste. heheheh bu arada loram doktora gittinmi neymiş nedenmiş?
hımm bal göğüs acıması iyi birşey. ama balım bak gene geçen ayki haline dönme lütfen. eğer adet olursan buda bir nimet gözüyle bak. ben artık adet olunca eskisi gibi kafamı duvardan duvara vurma eylemleri yapmıyorum. tabiki zor beklentin var ama yenide genciz olur elbet. bu arada benim çarpıntılarım başladı yine. sanırım psikoloğa gitmem gerekecek. stresden değil benimki mevsim değişmelerinde ufak çapda depresyon geçiririm ben. kronikleşmiş bir şey malesef :çok üzgünüm: dün geceden beri aşırı arttı çarpıntım. umarım ilaç kullanmak zorunda kalmam yoksa korunmak zorunda kalırım :icecream:
ah canım al bendende okadar nedense bende mevsim değişikliklerinde deprasyona girerim bu aralar bende öyleydim hiçbirşeyden tat alamıyodum doktora gitmeden atlattım daha doğrusu atlatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?