- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
kızlar bişey sorucam.hiç üstüne görme diye bişey duyan varmı?bazen hamileyken adet olanlar varmış.üstüne görme diyolar.bende bi acaiplik oldu buayda.normalde 4gün kadar sürerdi reglim bu sefer2gün sürdü pat diye kesildi.ve günlerdir kasıklarım ağrıyo çok.acaba folicplus mı reglimin düzenini bozdu diyede düşündüm.siz nedersiniz?
demin bişey dikkatimi çekti benim tecrübe puanım neden sıfır arkedeşler.:roflol:
demin bişey dikkatimi çekti benim tecrübe puanım neden sıfır arkedeşler.:roflol:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar sesimi duyan biri yokmu?
:roflol::roflol:allah ıyılıgını versın kız onamı dikkat ettim
Seninde olur merak etme yeni üyesin galiba
üstleri okusana fundaaaaaaaa :roflol: sende delürtme benüüüüü laelaelaelaelae verdim ben sana rep puanııı. kontrol paneline girince görürsünnn :1closedeyes:
test yaptinmi canim.. kisa sürmesi .. hmm :uhm:
ya yeni üyeyim ya henüz siteyi nasıl kullanacağım konusunda yardım istiyorum bişeyler yazıyorum okuyorum cevapta alıyorum ama bence bişeyler eksik çözmem lazım sizin gibi tıkır tıkır yazışmılıyım bende ne güzelsiniz ya atışmalar sohbetler oysa ben yanlızlıktan çatlıyorum izmirliyim fakat şuan şırnağın bir köyünde oturuyoruz eşimin görevinden dolayı... Adam gb arkadaslık kuracak kafa dengi arkadaşım yok. sizler çok tatlısınız tam benlik.
dıptıscım şimdi istesem bende sana rep puanı verebiliyomuyum.hani iadeyi ziyaret misali.:uhm:
evet yeni üyeyim napiyim ama moralim bozuldu hepinizinkinde puan var yaaaayerimseniben
ya yeni üyeyim ya henüz siteyi nasıl kullanacağım konusunda yardım istiyorum bişeyler yazıyorum okuyorum cevapta alıyorum ama bence bişeyler eksik çözmem lazım sizin gibi tıkır tıkır yazışmılıyım bende ne güzelsiniz ya atışmalar sohbetler oysa ben yanlızlıktan çatlıyorum izmirliyim fakat şuan şırnağın bir köyünde oturuyoruz eşimin görevinden dolayı... Adam gb arkadaslık kuracak kafa dengi arkadaşım yok. sizler çok tatlısınız tam benlik.
canım sana rep attım a.s.
DIPTIS DIPTIS :dance:2 günüm kaldı meraktan patlayacam yaaa
belırtıler var sıyırıcam az kaldı doktorum nerdeeee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?