- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.600
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
demin toxoplazmayla ilgili yazılar okudum moral sıfıra indi bende.muhakkak para ayarlayıp buhafta test yaptırıcam.işin kötüsü eşim ve kızım kedi delisi ellemeyin sokak kedilerine desemde anlayan kim.bi kere bende elledim ama artık tövbe ellemem.acaba eşime bulaşsa bu toxoplazma denen illet ondanda bana geçermi?kızımada bulştıysa ay kafayı yiyicim zaten pipirik biriyim sıyırtacam en sonunda:roflol:
çok tatlı benim kızım bayılacak görünce.uyuya kaldı içerde uyanınca göstereceğim.o testi kaça yaptırdın dıptıscım
hımm bal göğüs acıması iyi birşey. ama balım bak gene geçen ayki haline dönme lütfen. eğer adet olursan buda bir nimet gözüyle bak. ben artık adet olunca eskisi gibi kafamı duvardan duvara vurma eylemleri yapmıyorum. tabiki zor beklentin var ama yenide genciz olur elbet. bu arada benim çarpıntılarım başladı yine. sanırım psikoloğa gitmem gerekecek. stresden değil benimki mevsim değişmelerinde ufak çapda depresyon geçiririm ben. kronikleşmiş bir şey malesef :çok üzgünüm: dün geceden beri aşırı arttı çarpıntım. umarım ilaç kullanmak zorunda kalmam yoksa korunmak zorunda kalırım :icecream:
hayatım doktorlara kalsa bekletiyorlar bazı şeyler için. ne olduğunu bilmediğimiz için endişe duyuyoruz ya olmazsa diye. ben kendi başıma yaptırdım herşeyimi. zaten rutin muayne oluyorum. ekstra olarak kan ve idrar tahlilleri yaptırdım. tiroid için endişeliydim ona baktırdım. gebeliğe engel olduğunu bildiğim prolaktin baktırdım. gebelik öncesi toksoplazma baktırdım. bir arkadaşım toksoplazma yüzünden bebeğini aldıracak sakatlık yapıyormuş. bugünde eşim gitti sperm testi yaptırdı. ohhh bi rahatladım sorma. çok şükür eşimdede bendede problem yok. şimdi kendime 3 ay süre verdim. yenide olmazsa yumurta takibine başlıyacağım en son aşama rahim filmi. bizde 6 aydır deniyoruz 2 düşüğüm var. ama yılmadım ve daha ümitli bir şekilde devam ediyorum.
ya ben anca akşamları gelebiliyorum,onda da çoğu kişi olmuyor burda. neyse bende sonradan okuyup cevaplarım mesajları.
bu arada; bu tahlillerden bi tek toksoplazma yapılmadı. oda gebeliği engellemez heralde, gebelik oluştuktan sonra sorun yaratır dimi?
eşimin spermleri de idare eder. yumurtlamam da iyi. hormonlar normal. prolaktin sınırda çıktı,ilaç kullandım 2,5lara düştü. yumyurtlama günümüde tam biliyorum ve değerlendiriyorum. hatta ilişkşden sonra bizim yavrular rahime yavaaaş yavaaş ulaşsın diye bir saat kalkmıyorum yataktan:)
ama olmuyor... kanallarda bi sorun varsa diye çok korkuyorum.
kayınvalidem,babaannem,annem hatta dedem bile,arkadaşlarım bile her telefonda bebek soruyolar:çok üzgünüm: off yaa!! napacam ben bilmiyorum!!!
canlarım benimde adetlerim düzenlidir aralık ayında benimde adetim gecikince çok sevinmiştim hamileyim diye,kan testi yaptırdım hayallerim suya düştü resmen,kist olduğu için adet olmamışım,dr,a gidince anladım,artık kısmetse olur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?