- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Buraya da yaz valla merak ettim ama bence hamilesin. Belirtileri yazar mısın? Kendimde belirti aramaktan öldüm ama tık yok bir progesteronum yüksek diye umutluydum ama o da yüksek çıksa da hamile kalmama durumu olabiliyormuş
Benim de sizin gibi bel ağrısı kasık ağrı ve batma gibi ani ayağa kalkınca bıçak saplanıyor , çok hafif mide bulantısı başladı bugün olabilir mi acaba ya 15-16 sı yumurtlama olmuştuCanım tebriklerya ilişkiden 10 gün sonra hemen belli oluyor mu erken gebelikte belirtin falan nasıl şuan ne hissediyorsun bende bel ve arada kasik ağrısi var şuan inşallah vardır benimdee ya bu arada senin bat güncellenmemis listede galiba bi bakayım dedimde
Ay mükemmel sağlıkla gelsinnnKızlar çıktı sonucum 288
Progesteron baktırdınız mı?Benim de sizin gibi bel ağrısı kasık ağrı ve batma gibi ani ayağa kalkınca bıçak saplanıyor , çok hafif mide bulantısı başladı bugün olabilir mi acaba ya 15-16 sı yumurtlama olmuştu
Onuda tüketiyorum canım Allah'tan ümit kesilmez elbet bir yerden fayda görürüzBende Eylül ayında yapmıştım henüz bende de bir şey yok. Gerçekten nasip bu işler.ben de senin gibi iki yıldır aşılama tüp hariç kullanmadığım denemediğim kalmadı. Nisanin başında hayıt tohumuna başladım. Sen denemediysen bence başla onun için çok olumlu yorum gördüm.
Süt maydanoz buhariniada oturdum koca karı tedavileri ama her şeyden umut bağlıyorum bekliyorumBende Eylül ayında yapmıştım henüz bende de bir şey yok. Gerçekten nasip bu işler.ben de senin gibi iki yıldır aşılama tüp hariç kullanmadığım denemediğim kalmadı. Nisanin başında hayıt tohumuna başladım. Sen denemediysen bence başla onun için çok olumlu yorum gördüm.
Canim benim bazen batma oluyor ama şuan bel ve kasık ayni anda ağrı adet olacakmisim gibi aynı baska bi belirti yok belirgin olan. Yumurtlama günümü tam anlayamadim ben açıkçası geçen ay 15. Gündu ovulasyon yapmıştım bu ay yapmadım ama akıntı reglden hemen sonra geldi o yüzden kafam karıştı açıkçası ama 2 günde bir değerlendirdik bu sefer geçen ay ovulasyon yaptığımda çok üst üste yapmıştık ara vermeden olmadı. Bu sefer merakla bekliyorumBenim de sizin gibi bel ağrısı kasık ağrı ve batma gibi ani ayağa kalkınca bıçak saplanıyor , çok hafif mide bulantısı başladı bugün olabilir mi acaba ya 15-16 sı yumurtlama olmuştu
Ayy inşallah ikimizinde vardırCanim benim bazen batma oluyor ama şuan bel ve kasık ayni anda ağrı adet olacakmisim gibi aynı baska bi belirti yok belirgin olan. Yumurtlama günümü tam anlayamadim ben açıkçası geçen ay 15. Gündu ovulasyon yapmıştım bu ay yapmadım ama akıntı reglden hemen sonra geldi o yüzden kafam karıştı açıkçası ama 2 günde bir değerlendirdik bu sefer geçen ay ovulasyon yaptığımda çok üst üste yapmıştık ara vermeden olmadı. Bu sefer merakla bekliyoruminşallah senin de vardır
İnşallah canim senin bat ne zamanAyy inşallah ikimizinde vardır
Canım bende de öyle oldu sonradan geçti ama şuan başka belirtiler var beklemekten başka çare yok umarım vardırKızlar benim göğsümde yumurtlamadan 2 gün sonra şişlik başlamıştı ve acı.
1 buçuk hafta sonra azaldı gibi dokunuyorum daha az dolgun ve daha az açıyor. Yumurtlama gününü değerlendirdim doktor kontrolünde ama üzüldüm biraz hafifledi diye. Böyle olan var mı aranızda acaba ??
1-2 Mayıs gibi , senin ne zamandıİnşallah canim senin bat ne zaman
Ne zaman başladı ne zaman hafifledi bir de regline ne kadar kaldı canım ?Canım bende de öyle oldu sonradan geçti ama şuan başka belirtiler var beklemekten başka çare yok umarım vardır
Benim de 3 Mayıs canım1-2 Mayıs gibi , senin ne zamandı
Canim yoğun uzayan yumurta beyazı akıntım geldiği zaman ilişki olmuştu adetin 9. Günü falan ondan sonra hassaslasmaya başladı göğüsum 1 hafta falan sürdü sonra geçti ama şimdi de bel ve kasık ağrım var böyle aşamalı mi oluyor acaba bende merak ettim. 3 Mayıs regl günüm.Ne zaman başladı ne zaman hafifledi bir de regline ne kadar kaldı canım ?
Benim de çok hafif bel ağrım oluyor ama sürekli değil. Kasık tam olarak neresi oluyor ? Yumurtaların olduğu yer mi ? Ben Almanya’da yaşıyordum yeni Türkiye’ye geldim o yüzden kasık neresi karıştırıyorumCanim yoğun uzayan yumurta beyazı akıntım geldiği zaman ilişki olmuştu adetin 9. Günü falan ondan sonra hassaslasmaya başladı göğüsum 1 hafta falan sürdü sonra geçti ama şimdi de bel ve kasık ağrım var böyle aşamalı mi oluyor acaba bende merak ettim. 3 Mayıs regl günüm.
Canim Google'dan görseller kısmına bakabilirsin orada gösteriyorBenim de çok hafif bel ağrım oluyor ama sürekli değil. Kasık tam olarak neresi oluyor ? Yumurtaların olduğu yer mi ? Ben Almanya’da yaşıyordum yeni Türkiye’ye geldim o yüzden kasık neresi karıştırıyorum
Bugünü mutlaka değerlendirin bence , sperm içerde 5 güne kadar yaşıyor sonuçta , biz de çatlamayı değerlendirmedik 2 gün pik değerlendirdikArkadaşlar ovülasyon testim bugün pik oldu. Ben bugünü değerlendirirsem yarınn çatlama olursa yarını da değerlendirirsem sperm kalitesiz olur mu ?
Bugünü değil de yarını mı değerlendirsek ?
ha tamam baktımmCanim Google'dan görseller kısmına bakabilirsin orada gösteriyor