- 12 Temmuz 2022
- 23.518
- 85.929
Kuzum göğsümde damarlar çıktı burada da sordum ama regl döneminde çıkıyor muydu hiç bilmiyorum. Başka da gözüme batan bi şey olmadı. Şimdi predictorla yaptım o da pozitif verdiBuraya da yaz valla merak ettim ama bence hamilesin. Belirtileri yazar mısın? Kendimde belirti aramaktan öldüm ama tık yok bir progesteronum yüksek diye umutluydum ama o da yüksek çıksa da hamile kalmama durumu olabiliyormuş
Ya resmen hamilesinKuzum göğsümde damarlar çıktı burada da sordum ama regl döneminde çıkıyor muydu hiç bilmiyorum. Başka da gözüme batan bi şey olmadı. Şimdi predictorla yaptım o da pozitif verdiEki Görüntüle 3417860
Dimi çok net görünüyor bu kadar net olması normal mi kiYa resmen hamilesinçok sevindim ve değerin 400lerde falan kesin
Benimde bu şekilde net çıktı ama değerim 46 çıktıYa resmen hamilesinçok sevindim ve değerin 400lerde falan kesin
Ben yüksek çıkarsa daha çok telaş yaparım ya galibaBenimde bu şekilde net çıktı ama değerim 46 çıktıo konuda tahminde bulunmayalım bence düşük çıkarsa falan telaş yapmasın kimse
Benim de böyle çıktığında 397ydi onu baz alarak söyledim :)Benimde bu şekilde net çıktı ama değerim 46 çıktıo konuda tahminde bulunmayalım bence düşük çıkarsa falan telaş yapmasın kimse
Bence normal bakalım kaç gelcek değerDimi çok net görünüyor bu kadar net olması normal mi ki
7 ay oldu henüz bir sonuç alamadimİyi çok geçmiş olsun. 3-4 ay çocuk olma ihtimali yüksek oluyor
Ha bi de burnum kanadı bu ay 2 kere. Sıcaktan falan demiştim de kılcal damarlar mı ne inceliyormuş burun kanaması olabilir diye okumuştum belki onla alakalı olabilirBence normal bakalım kaç gelcek değer
Allah allah ilk defa duyuyorumHa bi de burnum kanadı bu ay 2 kere. Sıcaktan falan demiştim de kılcal damarlar mı ne inceliyormuş burun kanaması olabilir diye okumuştum belki onla alakalı olabilir
Hayırlı olsunnn ben bu şekilde 46 beta çıktıDimi çok net görünüyor bu kadar net olması normal mi ki
Bakalım 25-26sı gibi bir erken gebelik testi yaparım artıkk :)yumurtlama gunu benımde degısebılıyor mesela ama 2-3 günden fazla oynamadı hiç adet günüm :)
normal normalDimi çok net görünüyor bu kadar net olması normal mi ki
galiba biraz daha bekleyeceğim karnımda regl olcakmısım gibi ağrı var lekelenme vs de olmadıBence çıkar canım yapmalısın
Sen bilirsin canımgaliba biraz daha bekleyeceğim karnımda regl olcakmısım gibi ağrı var lekelenme vs de olmadışimdi negatif çıkarsa yine üzüleceğim.
Evet test için biraz daha beklemeniz gerekiyor bende de pcos var ve gerçekten hamile kalmayı düşünmeden önce düzenli olan tarihlerim gebelik düşünmeye başlayınca yok oldularHayır döngüm başlamadı testte yapmadım çünkü bende pko var regl tarihim bazen değişebiliyor bekliyorum. Bu ay ovulasyon testi denedim çok emin değilim ama eğer yumurtlama olduysa 12 nisanda oldu o yüzden test için erken sanırım
Canım tebriklerBen yüksek çıkarsa daha çok telaş yaparım ya galibailişki 10 günlük çünkü daha
Geç döllenme olmadıysa çıkabilirkızlar günaydın, hala regl olmadım döngünün 37.günü 1 gün gecikme var. test yapsam çıkar mı?