- 28 Ağustos 2023
- 1.296
- 994
- 32
Teşekkür ediyorum o zaman bugünü değerlendirelim inşallahBugünü mutlaka değerlendirin bence , sperm içerde 5 güne kadar yaşıyor sonuçta , biz de çatlamayı değerlendirmedik 2 gün pik değerlendirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum o zaman bugünü değerlendirelim inşallahBugünü mutlaka değerlendirin bence , sperm içerde 5 güne kadar yaşıyor sonuçta , biz de çatlamayı değerlendirmedik 2 gün pik değerlendirdik
valla bu ay yumurtlama yumurtlama sonrası felan birşey yapmadık yumurtlamadan iki gün önce kestik sol kasığımda yara gibi böyle içten gelen bir sızı var biraz dolgunluk ağırlık hissediyorum ama gögüslerde tık yok şuan uygulamaya göre 10 gün var regl ama 11.gün yumurtlama gördüm ne zaman olurum tam matematiğini yapamıyorum açıkcası cumartesi akşam karnım çok ağrıdı ama uyuyunca geçti. Bilmiyorum regldan olmuş olabilir ümit etmekde pek istemiyorum vücudumu dinlediğim kadar hiç birşey dinlemeden ayy ne kadar yorucu aynı eltime benziyor hakkımızda hayırlısı güzel başladık topik inşallah tası tarağı toplar kaçarız hepimiz burdanCanim benim bazen batma oluyor ama şuan bel ve kasık ayni anda ağrı adet olacakmisim gibi aynı baska bi belirti yok belirgin olan. Yumurtlama günümü tam anlayamadim ben açıkçası geçen ay 15. Gündu ovulasyon yapmıştım bu ay yapmadım ama akıntı reglden hemen sonra geldi o yüzden kafam karıştı açıkçası ama 2 günde bir değerlendirdik bu sefer geçen ay ovulasyon yaptığımda çok üst üste yapmıştık ara vermeden olmadı. Bu sefer merakla bekliyorum inşallah senin de vardır
Oda olsun bu ayy sevindir bizi aminOvulasyon testim canım bu daha gebelik testi aşamasına geçemedim gecicem inşallah
Evet canim aynen öyle regl ağrısı gibi işte ama bel ağrısı da var bu sefer bende senin regl günün ne zamandi?ha tamam baktımm çok mantıklı bir cevap oldu benim yumurtalıktan başlıyor kaşığa doğru ağrı oluyor çok nadir sanki tekrar yumurtluyormuşum gibi sende de böyle mi oluyor canım ?
Anladim canım bende de o doluluk hissi var biliyor musun rahim kısmında ya daha önceki aylarda hiç olmadi bu şekilde inşallah dediğin gibi olur artık kendimi dinlemek istemiyorum macera ariyoruz kendimize resmen bitse de gitsek jfjgkvalla bu ay yumurtlama yumurtlama sonrası felan birşey yapmadık yumurtlamadan iki gün önce kestik sol kasığımda yara gibi böyle içten gelen bir sızı var biraz dolgunluk ağırlık hissediyorum ama gögüslerde tık yok şuan uygulamaya göre 10 gün var regl ama 11.gün yumurtlama gördüm ne zaman olurum tam matematiğini yapamıyorum açıkcası cumartesi akşam karnım çok ağrıdı ama uyuyunca geçti. Bilmiyorum regldan olmuş olabilir ümit etmekde pek istemiyorum vücudumu dinlediğim kadar hiç birşey dinlemeden ayy ne kadar yorucu aynı eltime benziyor hakkımızda hayırlısı güzel başladık topik inşallah tası tarağı toplar kaçarız hepimiz burdan
valla doğru söylüyorsun bitsede gitsek pek nazlı bu bebelerAnladim canım bende de o doluluk hissi var biliyor musun rahim kısmında ya daha önceki aylarda hiç olmadi bu şekilde inşallah dediğin gibi olur artık kendimi dinlemek istemiyorum macera ariyoruz kendimize resmen bitse de gitsek jfjgk
Evet canim aynen öyle regl ağrısı gibi işte ama bel ağrısı da var bu sefer bende senin regl günün ne zamandi?
8 gün gösteriyor ama değişebilir canım doktor en son perşembe ve cumartesi birliktelik olsun dedi bugün 10 gün heralde cumartesiden hesaplarsak. Femara kullandım 6 tane yumurta oluştu bende hepsi de 16 mm arefe günü gitmiştim perşembe cumartesi önerdi. Bugün wc yaparken beyaz krem gibi akıntım geldi bilmiyorum Nolcak çok sıkıldım artık beklemektenEvet canim aynen öyle regl ağrısı gibi işte ama bel ağrısı da var bu sefer bende senin regl günün ne zamandi?
Belki de hamişsindirregl daha 9 - 10 gün var ikinci yumurtlama mı geliyor dersiniz böyle bir durumla karşılaşan oldu mu 11.gün ultra pikti gördüm yumurtlama yı başa mı sardık ya
yok kuzum sanmam sabah yine ovü yaptım silik ti biraz ıslaklık hissedince yapayım dedim böyle çıktıBelki de hamişsindir
Neyse biraz daha sabredelim bakalımyok kuzum sanmam sabah yine ovü yaptım silik ti biraz ıslaklık hissedince yapayım dedim böyle çıktı
Canım bu arada o doluluk hissi için wc gitmem gerekiyormuş meğer sende bir dene hfjgkhj bahari bekliyorumAnladim canım bende de o doluluk hissi var biliyor musun rahim kısmında ya daha önceki aylarda hiç olmadi bu şekilde inşallah dediğin gibi olur artık kendimi dinlemek istemiyorum macera ariyoruz kendimize resmen bitse de gitsek jfjgk
Onu ben yapmadım bu ay ben de düşünüyorum. Onu da denemedim demeyeyim. Allah tan umut kesilmez. Sabırla bekliyoruz. Bu ay Meryem Ana otunu da deniycem.geçen ay aldım ama kullanamadim. Bu ay kullancam belki faydası olur . Sen kullandın mıSüt maydanoz buhariniada oturdum koca karı tedavileri ama her şeyden umut bağlıyorum bekliyorum
bu aralar kabızlık da var ama sanırım salatalıktan kaynaklanıyor kayısı bile fayda etmiyor biryer de okudum meğerse salatalıkta kabız yapıyormuş sonumuz iyi ye gitmiyor hayr olsunCanım bu arada o doluluk hissi için wc gitmem gerekiyormuş meğer sende bir dene hfjgkhj bahari bekliyorum
Ne güzel sizi tebrik ederimEvett kızlar Cuma günü buraya silik bi test atmıştım kan verdim bugün beta 74 çıktı Allahım en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
4 gün boyunca nasıl pik olarak kalıyor test normal mi acaba ?Arkadaşlar ben karaladığım 3 günü değerlendirdim ama sanırım kendimi çok fazla hırpaladım çok bebek odaklı düşündüm şuan kasıklarımda ve belimde hafif ağrı var kaş yapıcam derken göz cıkarmadım inşallah varmı böyle ağrısı olan normalmidir?
Ahhajdfk ay bende de afedersin ishal gibi bişey oldu wcde asjfkg cidden mi salataliği bilmiyordum bak hep salata yerim halbuki neyse daha fazla çirkinleşmeyelim jfjfgjbu aralar kabızlık da var ama sanırım salatalıktan kaynaklanıyor kayısı bile fayda etmiyor biryer de okudum meğerse salatalıkta kabız yapıyormuş sonumuz iyi ye gitmiyor hayr olsun