Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Canım tebrikler 🤩🤩 ya ilişkiden 10 gün sonra hemen belli oluyor mu erken gebelikte 😨 belirtin falan nasıl şuan ne hissediyorsun bende bel ve arada kasik ağrısi var şuan inşallah vardır benimdee ya😊 bu arada senin bat güncellenmemis listede galiba bi bakayım dedimde
Benim bu aydan hiç umudum yoktu kuzum o yüzden hiç girmedim gruplara falan. Ben de varsa silik bi şey bekliyordum iki testte de çok net çıktı anlamadım 🥹 göğüslerimde damarlar çıktı mavi mavi, ara ara karın ağrım geliyor dün adet olacağım sandım hatta, sabah hafif bi akıntım geldi peynir gibi başka da bi şeyim yok

Benim bu aydan hiç umudum yoktu kuzum o yüzden hiç girmedim gruplara falan. Ben de varsa silik bi şey bekliyordum iki testte de çok net çıktı anlamadım 🥹 göğüslerimde damarlar çıktı mavi mavi, ara ara karın ağrım geliyor dün adet olacağım sandım hatta, sabah hafif bi akıntım geldi peynir gibi başka da bi şeyim yok
Anladim canim bat ne zamandi senin peki sağlıkla kucağına al inşallah 🤩🤩

3 gün gecikmeye aşırı silik varla yok arası bir çizgi var. 3 güne göre daha koyu olması gerekmez mi yoksa bu durum da normal mi ne düşünüyorsunuz?
Bende regl günüm de yaptım negatif çıktı bugün 3. Günü mide bulantısı koku hassasiyetim başladı bugün tekrar yapıcam test. Sizde belirtiler var mı

Kızlar selam konu da açmıştım bununla ilgili ama burayı görmemiştim. Öncelilikle hamile kalanların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. 🥰 benim sat 19 mart döngüm şaşmaz ama o ay kimyasal gebelik geçirdim. Şuan da 3 gün gecikmem var en son regl gününde yaptım test negatif çıktı. Şuan belirtilerim arttı koku hassasiyeti halsizlik başladı bugün. Acaba geç döllenme olmuş olabilir mi ?

Kızlar selam konu da açmıştım bununla ilgili ama burayı görmemiştim. Öncelilikle hamile kalanların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. 🥰 benim sat 19 mart döngüm şaşmaz ama o ay kimyasal gebelik geçirdim. Şuan da 3 gün gecikmem var en son regl gününde yaptım test negatif çıktı. Şuan belirtilerim arttı koku hassasiyeti halsizlik başladı bugün. Acaba geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Olabilir benim başıma gelmedi ama kimyasaldan sonra pozitif olan çok kişi gördük buralarda hayırlısı olsun inşallah

Olabilir benim başıma gelmedi ama kimyasaldan sonra pozitif olan çok kişi gördük buralarda hayırlısı olsun inşallah
Evet bende okudum bir kaç kere inşallah aslında hiç ümidim yoktu bu aydan ama kısmet bazı şeyler.

Evet canım kısmet olmadı vardır elbet bir günü 3 yılım tüp bebek aşılama hariç her yolu denedim olmadı
Bende Eylül ayında yapmıştım henüz bende de bir şey yok. Gerçekten nasip bu işler.ben de senin gibi iki yıldır aşılama tüp hariç kullanmadığım denemediğim kalmadı. Nisanin başında hayıt tohumuna başladım. Sen denemediysen bence başla onun için çok olumlu yorum gördüm.

X