Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

valla bu ay yumurtlama yumurtlama sonrası felan birşey yapmadık yumurtlamadan iki gün önce kestik sol kasığımda yara gibi böyle içten gelen bir sızı var biraz dolgunluk ağırlık hissediyorum ama gögüslerde tık yok şuan uygulamaya göre 10 gün var regl ama 11.gün yumurtlama gördüm ne zaman olurum tam matematiğini yapamıyorum açıkcası cumartesi akşam karnım çok ağrıdı ama uyuyunca geçti. Bilmiyorum regldan olmuş olabilir ümit etmekde pek istemiyorum vücudumu dinlediğim kadar hiç birşey dinlemeden ayy ne kadar yorucu aynı eltime benziyor hakkımızda hayırlısı güzel başladık topik inşallah tası tarağı toplar kaçarız hepimiz burdan

ha tamam baktımm çok mantıklı bir cevap oldu benim yumurtalıktan başlıyor kaşığa doğru ağrı oluyor çok nadir sanki tekrar yumurtluyormuşum gibi sende de böyle mi oluyor canım ?
Evet canim aynen öyle regl ağrısı gibi işte ama bel ağrısı da var bu sefer bende senin regl günün ne zamandi?

Anladim canım bende de o doluluk hissi var biliyor musun rahim kısmında ya daha önceki aylarda hiç olmadi bu şekilde inşallah dediğin gibi olur artık kendimi dinlemek istemiyorum macera ariyoruz kendimize resmen bitse de gitsek jfjgk

regl daha 9 - 10 gün var ikinci yumurtlama mı geliyor dersiniz böyle bir durumla karşılaşan oldu mu 11.gün ultra pikti gördüm yumurtlama yı başa mı sardık ya

Eklentiler

• 20240422_181520.jpg
    175 KB · Görüntüleme: 75
Evet canim aynen öyle regl ağrısı gibi işte ama bel ağrısı da var bu sefer bende senin regl günün ne zamandi?

8 gün gösteriyor ama değişebilir canım doktor en son perşembe ve cumartesi birliktelik olsun dedi bugün 10 gün heralde cumartesiden hesaplarsak. Femara kullandım 6 tane yumurta oluştu bende hepsi de 16 mm arefe günü gitmiştim perşembe cumartesi önerdi. Bugün wc yaparken beyaz krem gibi akıntım geldi bilmiyorum Nolcak çok sıkıldım artık beklemekten

Süt maydanoz buhariniada oturdum koca karı tedavileri ama her şeyden umut bağlıyorum bekliyorum
Onu ben yapmadım bu ay ben de düşünüyorum. Onu da denemedim demeyeyim. Allah tan umut kesilmez. Sabırla bekliyoruz. Bu ay Meryem Ana otunu da deniycem.geçen ay aldım ama kullanamadim. Bu ay kullancam belki faydası olur . Sen kullandın mı

Arkadaşlar ben karaladığım 3 günü değerlendirdim ama sanırım kendimi çok fazla hırpaladım çok bebek odaklı düşündüm şuan kasıklarımda ve belimde hafif ağrı var kaş yapıcam derken göz cıkarmadım inşallah varmı böyle ağrısı olan normalmidir?

Eklentiler

• IMG20240422205458.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar altı ay önce düşük yapmıştm ve bu ay hamilelik hazırlığı planladm
Adedime iki gün kaldı ama hamile miyim bilemiyorum hiç bir belirti yok sancım var adet olmuş gibi sancım var normal mi yoksa bi sorun mu var

4 gün boyunca nasıl pik olarak kalıyor test normal mi acaba ?

Benim testim de bugün pik oldu. Yumurtlama belirtisi mi bilmiyorum ama dün midem bulandı sürekli WC gidiyorum şişkinlik var alt karında ve bugün inanılmaz baş ağrısı çektim

bu aralar kabızlık da var ama sanırım salatalıktan kaynaklanıyor kayısı bile fayda etmiyor biryer de okudum meğerse salatalıkta kabız yapıyormuş sonumuz iyi ye gitmiyor hayr olsun
Ahhajdfk ay bende de afedersin ishal gibi bişey oldu wcde asjfkg cidden mi salataliği bilmiyordum bak hep salata yerim halbuki neyse daha fazla çirkinleşmeyelim jfjfgj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…