Yaaaa çok tebrik ederim kan sonucunu merakla bekliyorum sağlıkla büyüsünKuzum göğsümde damarlar çıktı burada da sordum ama regl döneminde çıkıyor muydu hiç bilmiyorum. Başka da gözüme batan bi şey olmadı. Şimdi predictorla yaptım o da pozitif verdiEki Görüntüle 3417860
Benim bu aydan hiç umudum yoktu kuzum o yüzden hiç girmedim gruplara falan. Ben de varsa silik bi şey bekliyordum iki testte de çok net çıktı anlamadımCanım tebriklerya ilişkiden 10 gün sonra hemen belli oluyor mu erken gebelikte belirtin falan nasıl şuan ne hissediyorsun bende bel ve arada kasik ağrısi var şuan inşallah vardır benimdee ya bu arada senin bat güncellenmemis listede galiba bi bakayım dedimde
Anladim canim bat ne zamandi senin peki sağlıkla kucağına al inşallahBenim bu aydan hiç umudum yoktu kuzum o yüzden hiç girmedim gruplara falan. Ben de varsa silik bi şey bekliyordum iki testte de çok net çıktı anlamadımgöğüslerimde damarlar çıktı mavi mavi, ara ara karın ağrım geliyor dün adet olacağım sandım hatta, sabah hafif bi akıntım geldi peynir gibi başka da bi şeyim yok
Bi uygulama dün biri bugün gösteriyordu canım, bi kan sonucum çıksın da daha inanamaddımAnladim canim bat ne zamandi senin peki sağlıkla kucağına al inşallah
İnanmaman normal canim yumurtlamadan 4-5 gün sonraysa ya da yumurtlama günün değişti belki de olmuş yani baya tadını çıkaarrBi uygulama dün biri bugün gösteriyordu canım, bi kan sonucum çıksın da daha inanamaddım
TebKızlar çıktı sonucum 288
tebrik ederimmmmKızlar çıktı sonucum 288
Çok tebrik ederim tablo da ne güzel değişmeler oluyor sağlıkla kucağınıza alınKızlar çıktı sonucum 288
muhtemelen sen regl sonrası birliktelik yaşamışsındır balım hatırlamadığın değer müthiş çünküKızlar çıktı sonucum 288
Bende regl günüm de yaptım negatif çıktı bugün 3. Günü mide bulantısı koku hassasiyetim başladı bugün tekrar yapıcam test. Sizde belirtiler var mı3 gün gecikmeye aşırı silik varla yok arası bir çizgi var. 3 güne göre daha koyu olması gerekmez mi yoksa bu durum da normal mi ne düşünüyorsunuz?
Kasık ağrım var sanırım adet olacağımEvet test için biraz daha beklemeniz gerekiyor bende de pcos var ve gerçekten hamile kalmayı düşünmeden önce düzenli olan tarihlerim gebelik düşünmeye başlayınca yok oldular
Olabilir benim başıma gelmedi ama kimyasaldan sonra pozitif olan çok kişi gördük buralarda hayırlısı olsun inşallahKızlar selam konu da açmıştım bununla ilgili ama burayı görmemiştim. Öncelilikle hamile kalanların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.benim sat 19 mart döngüm şaşmaz ama o ay kimyasal gebelik geçirdim. Şuan da 3 gün gecikmem var en son regl gününde yaptım test negatif çıktı. Şuan belirtilerim arttı koku hassasiyeti halsizlik başladı bugün. Acaba geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Çok çok tebrik ederimmm!Kuzum göğsümde damarlar çıktı burada da sordum ama regl döneminde çıkıyor muydu hiç bilmiyorum. Başka da gözüme batan bi şey olmadı. Şimdi predictorla yaptım o da pozitif verdiEki Görüntüle 3417860
Evet bende okudum bir kaç kere inşallah aslında hiç ümidim yoktu bu aydan ama kısmet bazı şeyler.Olabilir benim başıma gelmedi ama kimyasaldan sonra pozitif olan çok kişi gördük buralarda hayırlısı olsun inşallah
Öyle mi sen de mi Eylül ayında yaptın7 ay oldu henüz bir sonuç alamadim
Evet canım kısmet olmadı vardır elbet bir günü 3 yılım tüp bebek aşılama hariç her yolu denedim olmadıÖyle mi sen de mi Eylül ayında yaptın
Kızlar çıktı sonucum 288
Bende Eylül ayında yapmıştım henüz bende de bir şey yok. Gerçekten nasip bu işler.ben de senin gibi iki yıldır aşılama tüp hariç kullanmadığım denemediğim kalmadı. Nisanin başında hayıt tohumuna başladım. Sen denemediysen bence başla onun için çok olumlu yorum gördüm.Evet canım kısmet olmadı vardır elbet bir günü 3 yılım tüp bebek aşılama hariç her yolu denedim olmadı