Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Bugün tekrar yaptım negatif . Offff neden böyle oluyor anlamıyorum bide hemen beliriyor çizgi hani üstünden zaman geçse tamam kuruma çizgisi diyicemde yok
Benimde bundan önce hep öyle cikiyodu su kaset testlerde hep kuruma cikiyodu hep ayın sonuna kadar ümit bagliyordum sonra laboquik marka kaset test dediler hiç kuruma cikartmiyo 1 buçuk senedir onu kullaniyorym o test yapıldıktan sonra gunlercede beklese kuruma çıkartmıyor gerçekten ondan başka kaset marka test almıyorum üzülme kuzum adetine ne kadar var

Canim senin adet gününde regl ağrın oldu mu hiç farketmis miydinnn merak ettimm Basakbasak1
Kuzum olmadı ara ara giren kasık ağrılarım var şuan sadece bazen sanki idrar yollarımda kum döküyomuş gibi ağrı tam dudakların başlangıç yerinde oluyo şimdi tam rahmin ortasında bir baskı var gibi hissediyorum mesela..
O zaman muz yemeni öneririm ben biraz tiksinir gibi oldum muzdan ama yiyebiliyorsan muz da iyi geliyor yanmaya. İnşallah yoğun bulantın olmaz. İnsanlar ilk aylarda kusma yüzünden kilo kaybı dahi yaşıyor
Onu yiyebiliyorum kuzum rahatlıkla öğrenmeden öncede hep muz yedim sahurda tok tutsun diye yanma için duymamıştım bir deneyeyim çok teşekkür ederim inşallah devamlı olmaz bakalım beni neler bekliyor ileriki haftalarda

Bir şey sorman gerekirse buradayım senin de tekrar hayırlı olsun inşallah sağ salim sağlıcakla alırsın kucağına minnoşu

Kuzummm 7+1 e denk geliyo özele randevummo zaman duyarım inşallah allah nasip ederse dua et olur mu aşermeler vs ne zaman başlıyor acaba
Benim 8. Haftadan itibaren başladı canım nasıl pişi istemişti anlatamam sonra 9 ay boyunca patates salatası ve kısırla geçti günüm limon falan kemiriyodum buraya dikkat ne ekşiyi doğur ayşeyi derler yalaaann yedim ekşileri doğurdum oğlanı kayınvalidem cok hevesliydi kız geliyo diye görümcem de 3 oğlan var çünkü ama hevesi kursağında kaldı

Kuzummm 7+1 e denk geliyo özele randevummo zaman duyarım inşallah allah nasip ederse dua et olur mu aşermeler vs ne zaman başlıyor acaba
Yazmayı unutmuşum dua etmez miyim hiç sen ve diğer hamile kardeşlerimize kendiö gibi seviniyorum Allahım kazasız belasız eli ayağı düzgün size kavuştursun Allahım

Bazen hepimiz böyle üzülüp sabrımızın sonuna geldik sanıyoruz ama sadece deşarj olmaya ihityacımız oluyor içimizi her zaman ferah tutamıyoruz ama her negatif bir sonraki şansımızın başlangıcı umutlar hep yeşermesi ki gelecekte ki güzel günlerimizin başlangıcı hep olsun sevgiyle kalın

Anladim canm kasık ağrım oldu dün adet günümdü ama regl olmadım daha 1 gün gecikti ondan sordum belirtim yok test de yapmadım regl olcam kesin ama bi umut aradim bu da böyle bi anımdı teşekkürler

Bir şey sorman gerekirse buradayım senin de tekrar hayırlı olsun inşallah sağ salim sağlıcakla alırsın kucağına minnoşu
Canımsınn çokk teşekkür ederimm rahatsız ederim seni aklıma takılan olursa
Benimde canım deli gibi limon çiğköfte narekşis istiyor ondann sordum kuzum erken mi bilmiyorum ama ağzım bie tuhaf oluyor bizimkilerinde isteği kız olue görümcemin 2 oğlan var sanki benim halimi hatrımı soruyorlarmış gibi şimdi çocuğu merak ederler durun şimdi sinirlenmicem

Anladim canm kasık ağrım oldu dün adet günümdü ama regl olmadım daha 1 gün gecikti ondan sordum belirtim yok test de yapmadım regl olcam kesin ama bi umut aradim bu da böyle bi anımdı teşekkürler
Ben akıntımdan anladım kuzum bi de regl öncesi 2 damla açık pembe kan geldi benden bi testlen istersenn göğüslerşnde falan hassaslık var mı

Çok haklısın canım galiba bende o çöküş anındayım şuan. İnşallah bu günler geçer ilerde bebişlerimiz kucağımızda gülerek hatırlarız. İnsanın bir süre sonra sabrı gerçekten tükeniyor

Bir test neden kuruma çizgisi çıkarır ki. Negatifse negatifdir ne diye boşa umutlandırır.
Adete 2-3 gün kaldı canım

Hahahha genelde öyledir evet kız olsa bilmiyorum farklı mı olurdu ama amann cinsiyet için kimse önemsemesin beni ve cocuğumu erkek olmuş kız olmuş o benim canım senin de öyle olucak ondan sonra kaynanaymış görümceymiş gözün hiçbirini görmüyo

umarım inşallah öyle olsun bu ara beni baya gerdiler çünkü valla bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsun yeter
Anladim canim 10 gün gecikmedigi sürece test yapmicam
nasıl dayanacaksın benide haberdar et olur mu

Bir test neden kuruma çizgisi çıkarır ki. Negatifse negatifdir ne diye boşa umutlandırır.
Adete 2-3 gün kaldı canım
En sinir olduğum durum sorma ben 15 20 dakkada gördüm çizgiyi ona bile kuruma deniliuor anlam veremiyorum gercekten kimi ilk 5 dakka diyor kimi 20 dakkaya kadar diyor kafa allak bullak oluyor

Canım yine kanmı versen kesin sonuç olur hem için rahatlar kimyasal gebeliği ben de yaşadım geçen ay çok iyi anlıyorum seni

En sinir olduğum durum sorma ben 15 20 dakkada gördüm çizgiyi ona bile kuruma deniliuor anlam veremiyorum gercekten kimi ilk 5 dakka diyor kimi 20 dakkaya kadar diyor kafa allak bullak oluyor
Valla öyle ama gerçekten gebelik olunca kendini belli ediyor hiç şüphede bırakmıyor şak diye. En iyisi gölgelere aldanmamak net çizgiler görene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…