Merhaba canım 5+6 da kalp atığını doktor ultrasonda görebilir (eğer devlet hastanesinin o milattan önceden kalma ultrasonlarından değilseKızlar selam bu kez aklımda deli sorularla geldim6. Haftada kalp atışını duyma şansımız var mı acaba 5+6 da gitmiş olacağım ayın 15nde birde 23 nisana özele gidicem orda da 7+1 de gidicem ikisinden birinde duyarmıyız sizce? Birde 5. Hafta yazıyor ama 4+5 teyim bu nasıl oluyor biri beni aydınlatsınnn
Belki deeeŞimdi anladımm kuzummyaş hesaplaması gibi çokk teşekkür ederim
Anladımm kuzummbelki çocuğum çocuk bayramında bize sürpriz yaparr teyzesiii inşallah öyle olur tabi keseyi rahimde görmekte beni rahatlatır allahım hepinize bugünleri göstersin
Bizim burdakide milattan kalma olabilirMerhaba canım 5+6 da kalp atığını doktor ultrasonda görebilir (eğer devlet hastanesinin o milattan önceden kalma ultrasonlarından değilse) ama dinleyemez. Ama sana gösterir orda pıt pıt attığını o kadar net oluyor ki. Ama tabi ki her bebek farklı mesela sat:a göre 5+6 olabilir ama gelişim olarak 6+0 falan da olabilir o zaman duyma ijtimalin var ben tam 6 da duydum. 7+1 de yüksek olasıkla duyman lazım 8. Haftaya girmiş oluyorsun çünkü (10+2den selamlar )
Çok teşekkür ederim bebeğimAhh canım ben bunu kaçırmışımallahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Beni de güncelleyebilirsin :)Kapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
Candy7777
@edahandro
Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @kelebek_vadisi Basakbasak1 O ogretmennnhaniiimm1 @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan ArasaNillGerek 24 Mart 20 Nisan @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 29 Mart 23 Nisan @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan Candy7777 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 24 Mart 21 Nisan @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan @Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan M mervk06 11 Mart 3 Nisan H Happygirl123 10 Mart 5 Nisan @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @nurten1984 8 Mart 1 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @elmeliseker 3 Mart 2 Nisan M Minikpatissss 24 Mart 23 Nisan @burrrr1331 15 Mart 15 Nisan @hayaletcizgi 20 Mart 19 Nisan Mercan0652 10 Mart 5 Nisan @nisan97 18 Mart 13 Nisan @bahari bekliyorum 5 Nisan 1 Mayıs @matogretmeni 31 Mart 25 Nisan @sarkz 31 Mart 24 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs @Kevssooo 19 Mart 13 Nisan @Fatoss06 26 Mart 23 Nisan @ayaaaa 15 Mart 12 Nisan @hsfabjau 15 Mart 12 Nisan @Cokbilmisbayan 25 Mart 12 Nisan
Sen kasım grubuna girmelisin. Zaten çoğu kişi 40 haftayı doldurmuyorBizim burdakide milattan kalma olabilirözele daha çok güveniyorum nedense ya hayırlısı olsun beklerim ben onun minik kalbini demek görünedebiliuor şuan duygusalım ben hangi ay annelerine katılsam bilemedim kuzum bu arada 12 aralık son tarih görünüyor 19 kasım başlangıç siz bizden büyükmüşsünüzz umarım bende senin gibi Duyabilirim kuzummm koku hassasiyetim çokk çok fazla biraz mide bulantımda var bu yüzden ama canımın istediği ilk şey limon oldu senin nasıl geçiyor günlerin kuzum
Evett bu kutusuSanırım benim bulduğumda doğru bende çoğu yerde günde iki kez tok okudum eczacıma da söyledim getirsin diye ona da sorarım zaten teşekkür ederim
Bende göğüs hassasiyetinden ve 2 damla yerleşme kankamasından anladım hamile olduğumuSen kasım grubuna girmelisin. Zaten çoğu kişi 40 haftayı doldurmuyorbenim göğüs hassasiyetim çok oluyordu. Hala ara ara oluyor. Adet olacak gibi kasık ağrısı bel ağrısı gelip gidiyordu ilk zamanlarda. Şu an çok olduğunu söyleyemem. Benim ilk günden beri midem yanıyor hala da fütursuzca devam ediyor. Bir geçmedi. Eğer senin de olursa aklında bulunsun yarım çaybardağı soğuk sütü 2 yudumda içince yanma hafifliyor.
Kuzum kese her cihazda görünüyo sa kalp atışı için özele gitsen iyi olur dinleyebilmek içinBizim burdakide milattan kalma olabilirözele daha çok güveniyorum nedense ya hayırlısı olsun beklerim ben onun minik kalbini demek görünedebiliuor şuan duygusalım ben hangi ay annelerine katılsam bilemedim kuzum bu arada 12 aralık son tarih görünüyor 19 kasım başlangıç siz bizden büyükmüşsünüzz umarım bende senin gibi Duyabilirim kuzummm koku hassasiyetim çokk çok fazla biraz mide bulantımda var bu yüzden ama canımın istediği ilk şey limon oldu senin nasıl geçiyor günlerin kuzum
Kuzummm 7+1 e denk geliyo özele randevummKuzum kese her cihazda görünüyo sa kalp atışı için özele gitsen iyi olur dinleyebilmek içinben de 5+4 te kese görüp öğrenmiştim 6+4 te kalbini dinlemiştim
Yaaa çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alınBeni de güncelleyebilirsin :)testi paylaşmıştım ama değerlerimi yazmamıştım değerlerim güzel yükseldi :)
Canım pik değil bu bence sağdaki gibi koyu olmasi gerekiyor pik içinKızlar ovulasyon testi üstteki dün alttaki bugün, baya koyulaşmış gibi geldi ya ama pik değil galiba değil mi ?
Eki Görüntüle 3412456
O zaman muz yemeni öneririm ben biraz tiksinir gibi oldum muzdan ama yiyebiliyorsan muz da iyi geliyor yanmaya. İnşallah yoğun bulantın olmaz. İnsanlar ilk aylarda kusma yüzünden kilo kaybı dahi yaşıyorBende göğüs hassasiyetinden ve 2 damla yerleşme kankamasından anladım hamile olduğumukasıklarımda da ağrı var girip çıkıyor ilk başta sağdaydı şimdi genele yayıldı kasığımda bir ağırlık var gibi hissediyorum bazende. Mide yanmasını acı yiyince hissettim ben normalde deli gibi yerdim çok şaşırdım yanınca. Sütü sevmiyorum hiiiç
Bence varKızlaaaaaarrr nasılsınız yine ben ve testlerim bu ilk 10-15 dakika arası. SizceeeEki Görüntüle 3412125 Eki Görüntüle 3412126
Çook teşekkür ederimYaaa çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın