Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

ahh canım benim şu mübarek günde rabbim duysun duanı inşallah güzel haberlerini alırız anne olmayı canı gönülden isteyen herkese tattırsın bu duyguyu Allahım

Aminn inşallahh canım tez zamanda huzurla sağlıkla tattırsın rabbim bu güzel duyguları bugün doguma geldim kadir gecesi bir gebenin elini tuttum destek oldum rabbim bizlerede nasip etsin sağlıkla huzurla gebelikler doğumlar insallah

Ben bu ay elendim yeni sat 1 nisan bat 2 mayıs

evet kuzum çok heyecanlıyım ben de inanamıyorum bebiklerin göbüşümde olduğuna. Evet evet kuzum kabak çekirdeği avakado kefir yiyip içiyorum her gün. Amin aminn

Bebeğiiim mesajı yeni gördüm kusuruma bakma lütfen. Paketi yok bittiği için ama dışı mavi ve beyaz İnofolic combi hp. Sabah akşam tok karnına içtim bazıları günde 1 defa içmiş ama ben 2 içtim

evet kuzum çok heyecanlıyım ben de inanamıyorum bebiklerin göbüşümde olduğuna. Evet evet kuzum kabak çekirdeği avakado kefir yiyip içiyorum her gün. Amin aminn
Hadi sen önden git umut ol bize, biz de peşinden gelelim kuzucum merakla pozitif haberini bekliyoruz

Sanırım benim bulduğumda doğru bende çoğu yerde günde iki kez tok okudum eczacıma da söyledim getirsin diye ona da sorarım zaten teşekkür ederim

Eklentiler

• 1000021097.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar selam bu kez aklımda deli sorularla geldim 6. Haftada kalp atışını duyma şansımız var mı acaba 5+6 da gitmiş olacağım ayın 15nde birde 23 nisana özele gidicem orda da 7+1 de gidicem ikisinden birinde duyarmıyız sizce? Birde 5. Hafta yazıyor ama 4+5 teyim bu nasıl oluyor biri beni aydınlatsınnn

Eklentiler

• IMG_7920.png
    251,4 KB · Görüntüleme: 29
Benım ben ilk gebelıgımde 6+ 3 teyzem kalp atısını duymuştum. Belkı bı ıhtımal duyabılırsın ama erkende olabılır. 4+5 te 4.hafta bitmiş olarak 5 gun geçmiş demek oluyor yanı sen 5. Haftadan gun aldığın için 5 olarak sayıyorlar

Basakbasak1 ayy klavye yanlış yazdı teyzem yazmış 6+ 3 teyken yazacaktım

Canımm ne güzel heyecanlar bunlar, şöyle ki (okuduğum onlarca kitaptan anladıgım) 4. Haftan bitmiş 5+1-6 arasıda beşinci haftayı bitiriyorsun yani senin nazlı bebiş 23 nisan'ı da bekleyebilir çok beklettim erkenden dinlesinlerde diyebilir

Son düzenleme:
Şimdi anladımm kuzumm yaş hesaplaması gibi çokk teşekkür ederim
Anladımm kuzummbelki çocuğum çocuk bayramında bize sürpriz yaparr teyzesiii inşallah öyle olur tabi keseyi rahimde görmekte beni rahatlatır allahım hepinize bugünleri göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…