- 14 Mart 2022
- 364
- 317
ahh canım benimInsallah canim çok bekledim 7 sene dır evliyiz 3 kere kayıp yaşadım Rabbım doğru zamanı bilir çok acı yaşadım fakat sukur ediyorum bugünüme Allahim geri koymasın bugünden şu mübarek Kadir Gecesi hürmetine Ramazan ayı hürmetine Allahim evlat isteyenlere tez vakitte sağlıklı hayirli eliayagi düzgün merhametli uzun ömürlü Peygamber Efendimizin (S.a.V) ahlakını örnek alan evlatlar nasip etsin.Bu dünyada evlat hasretiyle saglikla huzurla sınamasın kimseyi Rabbım..Aminn
Gönülden tüm kalbimle Aminnahh canım benimşu mübarek günde rabbim duysun duanı inşallah güzel haberlerini alırız anne olmayı canı gönülden isteyen herkese tattırsın bu duyguyu Allahım
Benimki 5 aylık olmak üzere kuşum ertesi ay bende gördüm pozitifi kızım oluyorCanımm çok teşekkür ederim evet o dış gebelik olduumarım bu sağlıkla ilerler umarım yakın zamanda sende güzel haberler alırsın
Ben de planlıyorum sat bat ne demekTabi sat ve bat atın lütfen
Aminn inşallahh canım tez zamanda huzurla sağlıkla tattırsın rabbim bu güzel duyguları bugün doguma geldim kadir gecesi bir gebenin elini tuttum destek oldum rabbim bizlerede nasip etsin sağlıkla huzurla gebelikler doğumlar insallahInsallah canim çok bekledim 7 sene dır evliyiz 3 kere kayıp yaşadım Rabbım doğru zamanı bilir çok acı yaşadım fakat sukur ediyorum bugünüme Allahim geri koymasın bugünden şu mübarek Kadir Gecesi hürmetine Ramazan ayı hürmetine Allahim evlat isteyenlere tez vakitte sağlıklı hayirli eliayagi düzgün merhametli uzun ömürlü Peygamber Efendimizin (S.a.V) ahlakını örnek alan evlatlar nasip etsin.Bu dünyada evlat hasretiyle saglikla huzurla sınamasın kimseyi Rabbım..Aminn
Son adet tarihiniz sat , beklediğiniz adet tarihiniz de bat oluyorBen de planlıyorum sat bat ne demek
Ben bu ay elendim yeni sat 1 nisan bat 2 mayısKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
edahandro
Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @kelebek_vadisi Basakbasak1 O ogretmennnhaniiimm1 @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan @ArasaNillGerek 24 Mart 20 Nisan Z zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 29 Mart 23 Nisan @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan @CandyButcher 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart beyazmanolya66 24 Mart 21 Nisan @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan E Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan @mervk06 11 Mart 3 Nisan @burcak29 10 Mart 5 Nisan @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @nurten1984 8 Mart 1 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan E elmeliseker 3 Mart 2 Nisan @Minikpatissss 24 Mart 23 Nisan @burrrr1331 15 Mart 15 Nisan @hayaletcizgi 20 Mart 19 Nisan @Mercan0652 10 Mart 5 Nisan @nisan97 18 Mart 13 Nisan bahari bekliyorum 5 Nisan 1 Mayıs @matogretmeni 31 Mart 25 Nisan @sarkz 31 Mart 24 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs @Kevssooo 19 Mart 13 Nisan @Fatoss06 26 Mart 23 Nisan @ayaaaa 15 Mart 12 Nisan @hsfabjau 15 Mart 12 Nisan @Cokbilmisbayan 25 Mart 12 Nisan @ela_mommy 16 Mart 17 Nisan
Ayy düşününce çıldırılacak bi şey aslında biliyo musun şu an karnında ikizlerin sana tutunmaya çalışıyolareminim sen daha çok düşünüyosundur daha iyi biliyosundur ama sakın oruç tutma bol bol avokado kabak çekirdeği ye edoşumm sımsıkı tutunsun ikizlerin inşallahh
Bebeğiiim mesajı yeni gördüm kusuruma bakma lütfen. Paketi yok bittiği için ama dışı mavi ve beyaz İnofolic combi hp. Sabah akşam tok karnına içtim bazıları günde 1 defa içmiş ama ben 2 içtimO ogretmennnhaniiimm1 canım valla mesaj attım doktora içiniz rahat edecekse bir farkları yok kullanabilirsiniz dedi şuan kullandıgımı kesip yarın sabahtan senin yazıdıgını kullanacağım varsa paketinin fotografını atabilir misin ve sabah akşam mi kullanıyordun aç tok bi farkı var mı sen nasıl kullandın
Adanada Ebru Tarıma gidiyorum benSiz hangi şehir ve doktora gidiyorsunuz
Hadi sen önden git umut ol bize, biz de peşinden gelelim kuzucum merakla pozitif haberini bekliyoruzevet kuzum çok heyecanlıyım ben de inanamıyorum bebiklerin göbüşümde olduğuna. Evet evet kuzum kabak çekirdeği avakado kefir yiyip içiyorum her gün. Amin aminn
Son adet tarihiniz ve beklenen adet tarihi demek yazarsanız sizi de ekleriz tabloyaBen de planlıyorum sat bat ne demek
Hayırlısı diyelim hemen güncelliyorum güncel tarihler uğur getirsinBen bu ay elendim yeni sat 1 nisan bat 2 mayıs
Sanırım benim bulduğumda doğru bende çoğu yerde günde iki kez tok okudum eczacıma da söyledim getirsin diye ona da sorarım zaten teşekkür ederimBebeğiiim mesajı yeni gördüm kusuruma bakma lütfen. Paketi yok bittiği için ama dışı mavi ve beyaz İnofolic combi hp. Sabah akşam tok karnına içtim bazıları günde 1 defa içmiş ama ben 2 içtim
Ahh canım ben bunu kaçırmışımBenimki 5 aylık olmak üzere kuşum ertesi ay bende gördüm pozitifi kızım oluyorsizde sağlıkla büyüyün inşallah
Benım ben ilk gebelıgımde 6+ 3 teyzem kalp atısını duymuştum. Belkı bı ıhtımal duyabılırsın ama erkende olabılır. 4+5 te 4.hafta bitmiş olarak 5 gun geçmiş demek oluyor yanı sen 5. Haftadan gun aldığın için 5 olarak sayıyorlarKızlar selam bu kez aklımda deli sorularla geldim6. Haftada kalp atışını duyma şansımız var mı acaba 5+6 da gitmiş olacağım ayın 15nde birde 23 nisana özele gidicem orda da 7+1 de gidicem ikisinden birinde duyarmıyız sizce? Birde 5. Hafta yazıyor ama 4+5 teyim bu nasıl oluyor biri beni aydınlatsınnn
Benım ben ilk gebelıgımde 6+ 3 teyzem kalp atısını duymuştum. Belkı bı ıhtımal duyabılırsın ama erkende olabılır. 4+5 te 4.hafta bitmiş olarak 5 gun geçmiş demek oluyor yanı sen 5. Haftadan gun aldığın için 5 olarak sayıyorlar
Canımm ne güzel heyecanlar bunlar, şöyle ki (okuduğum onlarca kitaptan anladıgım) 4. Haftan bitmiş 5+1-6 arasıda beşinci haftayı bitiriyorsun yani senin nazlı bebiş 23 nisan'ı da bekleyebilir çok beklettim erkenden dinlesinlerde diyebilirKızlar selam bu kez aklımda deli sorularla geldim6. Haftada kalp atışını duyma şansımız var mı acaba 5+6 da gitmiş olacağım ayın 15nde birde 23 nisana özele gidicem orda da 7+1 de gidicem ikisinden birinde duyarmıyız sizce? Birde 5. Hafta yazıyor ama 4+5 teyim bu nasıl oluyor biri beni aydınlatsınnn
Şimdi anladımm kuzummBenım ben ilk gebelıgımde 6+ 3 teyzem kalp atısını duymuştum. Belkı bı ıhtımal duyabılırsın ama erkende olabılır. 4+5 te 4.hafta bitmiş olarak 5 gun geçmiş demek oluyor yanı sen 5. Haftadan gun aldığın için 5 olarak sayıyorlar
Anladımm kuzummCanımm ne güzel heyecanlar bunlar, şöyle ki (okuduğum onlarca kitaptan anladıgım) 4. Haftan bitmiş 5+1-6 arasıda beşinci haftayı bitiriyorsun yani senin nazlı bebiş 23 nisan'ı da bekleyebilir çok beklettim erkenden dinlesinlerde diyebilir