Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

umarım inşallah öyle olsun bu ara beni baya gerdiler çünkü valla bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsun yeter

nasıl dayanacaksın benide haberdar et olur mu
Şimdi görümcede ki gerginlik kaynanaya ordan sana yansıyodur görümcem niye gergin diceksin iki oğlu varmış ya ya sen de ki kız olursa.. doğum yaptığım akşamın sabahı görümcem gebelik testi atmıştı bana inan kocam allah razı olsun ha biraz bizimki sevilseydi ne aceleniz vardı aba demişti allah razı olsun

merhabalar bende gebelik düşünüyorum.5 ay önce düşük yaptım. biraz daha ertelemek isterdim ama eşimle zorunlu olarak ayrı düştük. 1 ay izne ayrıldı ya tutarsa deyip başladık. inşallah herkesin gönlüne göre versin rabbim

Anladim canim 10 gün gecikmedigi sürece test yapmicam
Ya bu imkansız insanın içi içini yer Bi de kimyasal ya da dış gebelik ihtimali de olduğu için erken teşhis önemli. Kimyasal yine kendiliğinden sonlanır ama dış gebelik riskli. O yüzden max 2 3 ye kesinlikle kan takibi yapılmalı diye düşünüyorum. Ki ben gecikmeyin bile beklememiştim

Canım muzun üzerine 1 yemek kaşığı tahin dök öyle ye hem tadı güzel oluyor hemde tüm mide rahatsızlıklarına iyi geliyor diyebilirim

Hzhshdhshhsjs yav komediler ben bu sürtüşmeyi hiç anlayamıyorum keza benimde abim var bende görümce olcam umruma gelmez naptıkları daha annemi darlamasın diye tembih ederim bende de olay ikisinin darlaması eşimden çok korkuyorlar onun yanında yapmıyorlar asla
Canım muzun üzerine 1 yemek kaşığı tahin dök öyle ye hem tadı güzel oluyor hemde tüm mide rahatsızlıklarına iyi geliyor diyebilirim
Ben tahin yiyemiyorum desem

SAT 24 mart BAT 19 nisan
Pekala ben de katılmak istiyorum sat 1 Nisan bat 3 Mayıs
Dayanirim heralde zaten o zamana kadar regl olurum ya. Olumlu olursa haber ederim tabi canım
Merhaba kızlar ben 29 martta çatlatma iğnesi vuruldum evde etkisi ne zaman geçer acaba diye test yapıyordum testlerin hepsi aynı marka fotoğrafı ekliyorum sizce yükseliyor mu gebelik olabilir mi sdaak

Eklentiler

• Screenshot_20240407-103108_Gallery.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba kızlar ben 29 martta çatlatma iğnesi vuruldum evde etkisi ne zaman geçer acaba diye test yapıyordum testlerin hepsi aynı marka fotoğrafı ekliyorum sizce yükseliyor mu gebelik olabilir mi sdaak
İğne etkisiyle o şekilde cıkıyor diye biliyorum 14.gün en net gün olur bende 1 nisanda vuruldum ama yapmadım test filan bana kalırsa beklemeni tavsiye ederim.

Tebrik ederim canım büyük ihtimalle hamilesin

İğne etkisiyle o şekilde cıkıyor diye biliyorum 14.gün en net gün olur bende 1 nisanda vuruldum ama yapmadım test filan bana kalırsa beklemeni tavsiye ederim.
Dayanamıyorum ki eşimden kızıyor ama olmuyor daha önce bi düşük bi de dış gebelik geçirdim biran önce öğrenmek istiyorum

Hahahhaha hepimizin farklı farklı olsa da geneli bir bakalım bayram hepimize nasıl gececel bol akrabalı

Dayanamıyorum ki eşimden kızıyor ama olmuyor daha önce bi düşük bi de dış gebelik geçirdim biran önce öğrenmek istiyorum
Bende 3 ay önce kürtaj oldum 2.denemem zor duruyorum aynı şekilde o yüzden anlıyorum seni. İnşallah gebesindir sağlıkla ve kolaylıkla nasip olsun isteyenlere.

Ay öyle dediğime ne bakiyosun canim tabiki dayanamazdim ben regl olacağımı bildiğimden öyle dedim ki oldum zaten bugün neyse diğer aya artık kısmett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…