Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kızlar selam bu kez aklımda deli sorularla geldim😂😂 6. Haftada kalp atışını duyma şansımız var mı acaba 5+6 da gitmiş olacağım ayın 15nde ☺️ birde 23 nisana özele gidicem orda da 7+1 de gidicem ikisinden birinde duyarmıyız sizce? Birde 5. Hafta yazıyor ama 4+5 teyim bu nasıl oluyor😂 biri beni aydınlatsınnn
Merhaba canım 5+6 da kalp atığını doktor ultrasonda görebilir (eğer devlet hastanesinin o milattan önceden kalma ultrasonlarından değilse 😅) ama dinleyemez. Ama sana gösterir orda pıt pıt attığını o kadar net oluyor ki. Ama tabi ki her bebek farklı mesela sat:a göre 5+6 olabilir ama gelişim olarak 6+0 falan da olabilir o zaman duyma ijtimalin var ben tam 6 da duydum. 7+1 de yüksek olasıkla duyman lazım 8. Haftaya girmiş oluyorsun çünkü 😍 (10+2den selamlar 😘)

Bir şeyi çok merak ediyorum ovulasyon testi adet gününde veya geciktiginde falan silik çıkıp hamile olan var mi acaba😅?

Şimdi anladımm kuzumm😍😍 yaş hesaplaması gibi 😍 çokk teşekkür ederim❤️

Anladımm kuzumm😍belki çocuğum çocuk bayramında bize sürpriz yaparr teyzesiii 😍 inşallah öyle olur tabi keseyi rahimde görmekte beni rahatlatır 😍 allahım hepinize bugünleri göstersin😍
Belki deee 😍amin inşallah canım 🙏🏻

Merhaba canım 5+6 da kalp atığını doktor ultrasonda görebilir (eğer devlet hastanesinin o milattan önceden kalma ultrasonlarından değilse 😅) ama dinleyemez. Ama sana gösterir orda pıt pıt attığını o kadar net oluyor ki. Ama tabi ki her bebek farklı mesela sat:a göre 5+6 olabilir ama gelişim olarak 6+0 falan da olabilir o zaman duyma ijtimalin var ben tam 6 da duydum. 7+1 de yüksek olasıkla duyman lazım 8. Haftaya girmiş oluyorsun çünkü 😍 (10+2den selamlar 😘)
Bizim burdakide milattan kalma olabilir 😂😂 özele daha çok güveniyorum nedense ya hayırlısı olsun beklerim ben onun minik kalbini demek görünedebiliuor şuan duygusalım🥹😍 ben hangi ay annelerine katılsam bilemedim kuzum bu arada 12 aralık son tarih görünüyor😂 19 kasım başlangıç😂 siz bizden büyükmüşsünüzz umarım bende senin gibi Duyabilirim kuzummm🥰 koku hassasiyetim çokk çok fazla biraz mide bulantımda var bu yüzden ama canımın istediği ilk şey limon oldu😂😂 senin nasıl geçiyor günlerin kuzum 😍

Merhaba. Bat 5 nisandi, bat öncesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ancak hala regl olamadim, kullandığı progestan fitilden dolayi regli geciken var mi? Fitilden dolayı gecikmistir diye düşündüm günde 2 kez kullanıyordum. Son 2 gündür de bıraktım. Aynı durumu yaşayan var mı? Umitlenmeli miyim🙈

Kapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır😏
ArasaNillGerek ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
Candy7777 Candy7777
@edahandro
Basakbasak1 Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari

🪻İSİM🪻🩶 SAT 🩶🩵 BAT 🩷
@CerkesMaria🤰🏼🧿
@kelebek_vadisi🤰🏼🧿
Basakbasak1 Basakbasak1 🤰🏼🧿
O ogretmennnhaniiimm1 🤰🏼🧿
@1begonya6 Şubat7 Mart
@eflatundunya12 Şubat9 Mart
@Umutvari15 Şubat13 Mart
@tcherss17 Şubat14 Mart
@brcubrcu010114 Şubat14 Mart
@bestemilka17 Mart20 Nisan
ArasaNillGerek ArasaNillGerek 24 Mart20 Nisan
@zesamu9327 Şubat23 Mart
@bernaad26 Mart21 Nisan
@CinnamonQueen29 Şubat29 Mart
@benaroz29 Mart23 Nisan
@Orangegreysky3 Mart31 Mart
@letitbee2 Mart1 Nisan
@Imeraferaa7 Mart2 Nisan
@blackkdahlia8 Mart5 Nisan
@Sipser5 Nisan3 Mayıs
@zeytinagaci18 Mart6 Nisan
@sevayd12 Mart8 Nisan
Candy7777 Candy7777 10 Mart8 Nisan
@kemik kadin2 Mart2 Nisan
@Hasretimm12318 Mart12 Nisan
@hayatsuaa5 Mart4 Nisan
@OLENA MIRA24 Şubat25 Mart
@beyazmanolya6624 Mart21 Nisan
@mervemavi318 Mart1Nisan
@ecutos19 Mart22 Nisan
@deryaderya221 Mart20 Nisan
@Erbdky19 Şubat18 Mart
@Cukurova7812 Mart9 Nisan
M mervk06 11 Mart3 Nisan
H Happygirl123 10 Mart5 Nisan
@balli9711 Mart5 Nisan
@knickerbockerbande1 Mart4 Nisan
@nurten19848 Mart1 Nisan
@cebellato4 Mart30 Mart
@Psrk4126 Mart25 Nisan
@elmeliseker3 Mart2 Nisan
M Minikpatissss 24 Mart23 Nisan
@burrrr133115 Mart15 Nisan
@hayaletcizgi20 Mart19 Nisan
Mercan0652 Mercan0652 10 Mart5 Nisan
@nisan9718 Mart13 Nisan
@bahari bekliyorum5 Nisan1 Mayıs
@matogretmeni31 Mart25 Nisan
@sarkz31 Mart24 Nisan
@2kediannesi27 Mart1 Mayıs
@Kevssooo19 Mart13 Nisan
@Fatoss0626 Mart23 Nisan
@ayaaaa15 Mart12 Nisan
@hsfabjau15 Mart12 Nisan
@Cokbilmisbayan25 Mart12 Nisan
Beni de güncelleyebilirsin :) 🤰🏼 testi paylaşmıştım ama değerlerimi yazmamıştım değerlerim güzel yükseldi :)

Bizim burdakide milattan kalma olabilir 😂😂 özele daha çok güveniyorum nedense ya hayırlısı olsun beklerim ben onun minik kalbini demek görünedebiliuor şuan duygusalım🥹😍 ben hangi ay annelerine katılsam bilemedim kuzum bu arada 12 aralık son tarih görünüyor😂 19 kasım başlangıç😂 siz bizden büyükmüşsünüzz umarım bende senin gibi Duyabilirim kuzummm🥰 koku hassasiyetim çokk çok fazla biraz mide bulantımda var bu yüzden ama canımın istediği ilk şey limon oldu😂😂 senin nasıl geçiyor günlerin kuzum 😍
Sen kasım grubuna girmelisin. Zaten çoğu kişi 40 haftayı doldurmuyor 😅 benim göğüs hassasiyetim çok oluyordu. Hala ara ara oluyor. Adet olacak gibi kasık ağrısı bel ağrısı gelip gidiyordu ilk zamanlarda. Şu an çok olduğunu söyleyemem. Benim ilk günden beri midem yanıyor hala da fütursuzca devam ediyor. Bir geçmedi. Eğer senin de olursa aklında bulunsun yarım çaybardağı soğuk sütü 2 yudumda içince yanma hafifliyor.

Sen kasım grubuna girmelisin. Zaten çoğu kişi 40 haftayı doldurmuyor 😅 benim göğüs hassasiyetim çok oluyordu. Hala ara ara oluyor. Adet olacak gibi kasık ağrısı bel ağrısı gelip gidiyordu ilk zamanlarda. Şu an çok olduğunu söyleyemem. Benim ilk günden beri midem yanıyor hala da fütursuzca devam ediyor. Bir geçmedi. Eğer senin de olursa aklında bulunsun yarım çaybardağı soğuk sütü 2 yudumda içince yanma hafifliyor.
Bende göğüs hassasiyetinden ve 2 damla yerleşme kankamasından anladım hamile olduğumu😍 kasıklarımda da ağrı var girip çıkıyor ilk başta sağdaydı şimdi genele yayıldı😂 kasığımda bir ağırlık var gibi hissediyorum bazende. Mide yanmasını acı yiyince hissettim ben normalde deli gibi yerdim çok şaşırdım yanınca. Sütü sevmiyorum hiiiç 🥹

Kuzum kese her cihazda görünüyo sa kalp atışı için özele gitsen iyi olur dinleyebilmek için 🫶🫶 ben de 5+4 te kese görüp öğrenmiştim 6+4 te kalbini dinlemiştim

Kızlar ovulasyon testi üstteki dün alttaki bugün, baya koyulaşmış gibi geldi ya ama pik değil galiba değil mi ?
IMG_2901.jpeg

Kuzum kese her cihazda görünüyo sa kalp atışı için özele gitsen iyi olur dinleyebilmek için 🫶🫶 ben de 5+4 te kese görüp öğrenmiştim 6+4 te kalbini dinlemiştim
Kuzummm 7+1 e denk geliyo özele randevumm😍o zaman duyarım inşallah allah nasip ederse dua et olur mu😍 aşermeler vs ne zaman başlıyor acaba 😂

Bende göğüs hassasiyetinden ve 2 damla yerleşme kankamasından anladım hamile olduğumu😍 kasıklarımda da ağrı var girip çıkıyor ilk başta sağdaydı şimdi genele yayıldı😂 kasığımda bir ağırlık var gibi hissediyorum bazende. Mide yanmasını acı yiyince hissettim ben normalde deli gibi yerdim çok şaşırdım yanınca. Sütü sevmiyorum hiiiç 🥹
O zaman muz yemeni öneririm ben biraz tiksinir gibi oldum muzdan ama yiyebiliyorsan muz da iyi geliyor yanmaya. İnşallah yoğun bulantın olmaz. İnsanlar ilk aylarda kusma yüzünden kilo kaybı dahi yaşıyor

Kızlar çok kötüyüm ben ya. Kaybettiğim ikizlerimi özlüyorum yüzleri gözümün önünden gitmiyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Test yaptım o da negatif. Çok çarsizim elimden hiçbir şey gelmiyor. Bende anne olmak istiyorum 😔😔😔😔🥀🥀
Sadece içimi dökmek istedim…

X