Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Aaaaaa

Merhaba kızlar ben 29 martta çatlatma iğnesi vuruldum evde etkisi ne zaman geçer acaba diye test yapıyordum testlerin hepsi aynı marka fotoğrafı ekliyorum sizce yükseliyor mu gebelik olabilir mi sdaak
Aaa evet bariz koyulaşmış bence yükseliyor

Kızlar selamlar. Ben 17 gün önce çtlatma iğnesi oldum. 13. Gün sıfırlanmıştı betahcg. 14. Gün yaptığım test negatif çıkınca tekrar test yapmadım. Bugün 17. Günüm hala regl olmayınca tekrar test yapmak istedim.5 dk içinde Şöyle çıktı. Yorumu olan var mı sizce çizgi var mı

Eklentiler

• IMG_5920.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_5917.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 89
Ben gördüm hafif bir çizgi. Belki yumurtan düşündüğümden geç çatlamıştır iğneye rağmen

Ben gördüm hafif bir çizgi. Belki yumurtan düşündüğümden geç çatlamıştır iğneye rağmen
Zaten iğneden 40 saat sonra falan ovülasyon testi yaptım hala çift çizgiydi. Bir kaç gün daha hep pikti ovülasyon testi sonra silikleşti. Ben iğnenin etkisindendir diye düşünmüştüm

Zaten iğneden 40 saat sonra falan ovülasyon testi yaptım hala çift çizgiydi. Bir kaç gün daha hep pikti ovülasyon testi sonra silikleşti. Ben iğnenin etkisindendir diye düşünmüştüm
Dediğim gibi geç döllenme olabilir yarın ilk idrarla tekrar dene belli olur herşey

Kızlar merhaba ben bu ay hayıt tohumuna başladım . Normalde yarın çatlama günüm olması lazım ama ovulasyon testin de halen yumurtlamayı göremedim. Arada kasık ağrım oluyor acaba hayıt tohumundan mı erken çatlamış olabilir mi? Testim az olduğu için dün yapmaya başlamıştım bilgisi olan var mı

Canım ben 2 ay önce hayıt tohumunu sabah akşam içtim içtiğim ay erken çatlamış yumurta maalesef yumurtam olgunlaşmadığı için gebelik oluşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…