AaaaaaHzhshdhshhsjs yav komediler ben bu sürtüşmeyi hiç anlayamıyorum keza benimde abim var bende görümce olcam umruma gelmez naptıklarıdaha annemi darlamasın diye tembih ederim bende de olay ikisinin darlaması eşimden çok korkuyorlar onun yanında yapmıyorlar asla
Ben tahin yiyemiyorum desem
Aaa evet bariz koyulaşmış bence yükseliyorMerhaba kızlar ben 29 martta çatlatma iğnesi vuruldum evde etkisi ne zaman geçer acaba diye test yapıyordum testlerin hepsi aynı marka fotoğrafı ekliyorum sizce yükseliyor mu gebelik olabilir misdaak
İnşallah canım dua edin bana lütfen bu sefer olsunAaa evet bariz koyulaşmış bence yükseliyor
Ben gördüm hafif bir çizgi. Belki yumurtan düşündüğümden geç çatlamıştır iğneye rağmenKızlar selamlar. Ben 17 gün önce çtlatma iğnesi oldum. 13. Gün sıfırlanmıştı betahcg. 14. Gün yaptığım test negatif çıkınca tekrar test yapmadım. Bugün 17. Günüm hala regl olmayınca tekrar test yapmak istedim.5 dk içinde Şöyle çıktı. Yorumu olan var mı sizce çizgi var mı
Zaten iğneden 40 saat sonra falan ovülasyon testi yaptım hala çift çizgiydi. Bir kaç gün daha hep pikti ovülasyon testi sonra silikleşti. Ben iğnenin etkisindendir diye düşünmüştümBen gördüm hafif bir çizgi. Belki yumurtan düşündüğümden geç çatlamıştır iğneye rağmen
Çizgiler kacıncı dk da göründüMerhaba kızlar ben 29 martta çatlatma iğnesi vuruldum evde etkisi ne zaman geçer acaba diye test yapıyordum testlerin hepsi aynı marka fotoğrafı ekliyorum sizce yükseliyor mu gebelik olabilir misdaak
Hepsinde ilk 10 dk da çıktıÇizgiler kacıncı dk da göründü
Çizgiler kacıncı dk da göründü
Bence de kan verin garanti olsun hayırla sonuçlansınYarın kan vermeyi düşünüyorum iğnenin 10. günü yarın
Yarın sabah vereceğim inşallahBence de kan verin garanti olsun hayırla sonuçlansın
Dediğim gibi geç döllenme olabilir yarın ilk idrarla tekrar dene belli olur herşeyZaten iğneden 40 saat sonra falan ovülasyon testi yaptım hala çift çizgiydi. Bir kaç gün daha hep pikti ovülasyon testi sonra silikleşti. Ben iğnenin etkisindendir diye düşünmüştüm
Evet canım bariz koyulaşmış yarın da at bakalım testini ne olacakKoyulaşmış gibi değil mi testler bugün iğnenin 9.günü
Güncelledim canım ☺
Yarın kan vereyim diyorumEvet canım bariz koyulaşmış yarın da at bakalım testini ne olacak
Yani sen bilirsin canım ben olsam kan için 1 2 gün daha beklerdim testle koyuluk takip ederdim ama sen bilirsinYarın kan vereyim diyorum
Canım ben 2 ay önce hayıt tohumunu sabah akşam içtim içtiğim ay erken çatlamış yumurta maalesef yumurtam olgunlaşmadığı için gebelik oluşmadıKızlar merhaba ben bu ay hayıt tohumuna başladım . Normalde yarın çatlama günüm olması lazım ama ovulasyon testin de halen yumurtlamayı göremedim. Arada kasık ağrım oluyor acaba hayıt tohumundan mı erken çatlamış olabilir mi? Testim az olduğu için dün yapmaya başlamıştım bilgisi olan var mı
Yarın sağlık ocağı açık olacakmış acilde vermek istemiyorum kanı o yüzden yarın sabah vereceğim bakalım hayırlısıYani sen bilirsin canım ben olsam kan için 1 2 gün daha beklerdim testle koyuluk takip ederdim ama sen bilirsin