- 14 Haziran 2023
- 6.147
- 4.836
- 23
Bugün tekrar yaptım negatif . Offff neden böyle oluyor anlamıyorum bide hemen beliriyor çizgi hani üstünden zaman geçse tamam kuruma çizgisi diyicemde yokBence var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün tekrar yaptım negatif . Offff neden böyle oluyor anlamıyorum bide hemen beliriyor çizgi hani üstünden zaman geçse tamam kuruma çizgisi diyicemde yokBence var
Benimde bundan önce hep öyle cikiyodu su kaset testlerde hep kuruma cikiyodu hep ayın sonuna kadar ümit bagliyordum sonra laboquik marka kaset test dediler hiç kuruma cikartmiyo 1 buçuk senedir onu kullaniyorym o test yapıldıktan sonra gunlercede beklese kuruma çıkartmıyor gerçekten ondan başka kaset marka test almıyorum üzülme kuzum adetine ne kadar varBugün tekrar yaptım negatif . Offff neden böyle oluyor anlamıyorum bide hemen beliriyor çizgi hani üstünden zaman geçse tamam kuruma çizgisi diyicemde yok
Kuzum olmadı ara ara giren kasık ağrılarım var şuan sadece bazen sanki idrar yollarımda kum döküyomuş gibi ağrı tam dudakların başlangıç yerinde oluyo şimdi tam rahmin ortasında bir baskı var gibi hissediyorum mesela..Canim senin adet gününde regl ağrın oldu mu hiç farketmis miydinnn merak ettimm Basakbasak1
Onu yiyebiliyorum kuzum rahatlıkla öğrenmeden öncede hep muz yedim sahurda tok tutsun diye yanma için duymamıştım bir deneyeyim çok teşekkür ederim inşallah devamlı olmaz bakalım beni neler bekliyor ileriki haftalardaO zaman muz yemeni öneririm ben biraz tiksinir gibi oldum muzdan ama yiyebiliyorsan muz da iyi geliyor yanmaya. İnşallah yoğun bulantın olmaz. İnsanlar ilk aylarda kusma yüzünden kilo kaybı dahi yaşıyor
Bir şey sorman gerekirse buradayım senin de tekrar hayırlı olsun inşallah sağ salim sağlıcakla alırsın kucağına minnoşuKuzum olmadı ara ara giren kasık ağrılarım var şuan sadece bazen sanki idrar yollarımda kum döküyomuş gibi ağrı tam dudakların başlangıç yerinde oluyo şimdi tam rahmin ortasında bir baskı var gibi hissediyorum mesela..
Onu yiyebiliyorum kuzum rahatlıkla öğrenmeden öncede hep muz yedim sahurda tok tutsun diye yanma için duymamıştım bir deneyeyim çok teşekkür ederim inşallah devamlı olmaz bakalım beni neler bekliyor ileriki haftalarda
Benim 8. Haftadan itibaren başladı canım nasıl pişi istemişti anlatamam sonra 9 ay boyunca patates salatası ve kısırla geçti günüm limon falan kemiriyodum buraya dikkat ne ekşiyi doğur ayşeyi derler yalaaann yedim ekşileri doğurdum oğlanı kayınvalidem cok hevesliydi kız geliyo diye görümcem de 3 oğlan var çünkü ama hevesi kursağında kaldıKuzummm 7+1 e denk geliyo özele randevummo zaman duyarım inşallah allah nasip ederse dua et olur mu aşermeler vs ne zaman başlıyor acaba
Yazmayı unutmuşum dua etmez miyim hiç sen ve diğer hamile kardeşlerimize kendiö gibi seviniyorum Allahım kazasız belasız eli ayağı düzgün size kavuştursun AllahımKuzummm 7+1 e denk geliyo özele randevummo zaman duyarım inşallah allah nasip ederse dua et olur mu aşermeler vs ne zaman başlıyor acaba
Bazen hepimiz böyle üzülüp sabrımızın sonuna geldik sanıyoruz ama sadece deşarj olmaya ihityacımız oluyor içimizi her zaman ferah tutamıyoruz ama her negatif bir sonraki şansımızın başlangıcı umutlar hep yeşermesi ki gelecekte ki güzel günlerimizin başlangıcı hep olsun sevgiyle kalınKızlar çok kötüyüm ben ya. Kaybettiğim ikizlerimi özlüyorum yüzleri gözümün önünden gitmiyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Test yaptım o da negatif. Çok çarsizim elimden hiçbir şey gelmiyor. Bende anne olmak istiyorum
Sadece içimi dökmek istedim…
Anladim canm kasık ağrım oldu dün adet günümdü ama regl olmadım daha 1 gün gecikti ondan sordum belirtim yok test de yapmadım regl olcam kesin ama bi umut aradim bu da böyle bi anımdı teşekkürlerKuzum olmadı ara ara giren kasık ağrılarım var şuan sadece bazen sanki idrar yollarımda kum döküyomuş gibi ağrı tam dudakların başlangıç yerinde oluyo şimdi tam rahmin ortasında bir baskı var gibi hissediyorum mesela..
Onu yiyebiliyorum kuzum rahatlıkla öğrenmeden öncede hep muz yedim sahurda tok tutsun diye yanma için duymamıştım bir deneyeyim çok teşekkür ederim inşallah devamlı olmaz bakalım beni neler bekliyor ileriki haftalarda
Canımsınn çokk teşekkür ederimm rahatsız ederim seni aklıma takılan olursaBir şey sorman gerekirse buradayım senin de tekrar hayırlı olsun inşallah sağ salim sağlıcakla alırsın kucağına minnoşu
Benimde canım deli gibi limon çiğköfte narekşis istiyor ondann sordum kuzum erken mi bilmiyorum ama ağzım bie tuhaf oluyor bizimkilerinde isteği kız olue görümcemin 2 oğlan var sanki benim halimi hatrımı soruyorlarmış gibi şimdi çocuğu merak ederler durun şimdi sinirlenmicemBenim 8. Haftadan itibaren başladı canım nasıl pişi istemişti anlatamam sonra 9 ay boyunca patates salatası ve kısırla geçti günüm limon falan kemiriyodum buraya dikkat ne ekşiyi doğur ayşeyi derler yalaaann yedim ekşileri doğurdum oğlanı kayınvalidem cok hevesliydi kız geliyo diye görümcem de 3 oğlan var çünkü ama hevesi kursağında kaldı
Ben akıntımdan anladım kuzum bi de regl öncesi 2 damla açık pembe kan geldi benden bi testlen istersenn göğüslerşnde falan hassaslık var mıAnladim canm kasık ağrım oldu dün adet günümdü ama regl olmadım daha 1 gün gecikti ondan sordum belirtim yok test de yapmadım regl olcam kesin ama bi umut aradim bu da böyle bi anımdı teşekkürler
Yok canm hiç bi belirti yok kasik ağrısından başka o yüzden test yapmıyorum belirti olsa yapardım daBen akıntımdan anladım kuzum bi de regl öncesi 2 damla açık pembe kan geldi benden bi testlen istersenn göğüslerşnde falan hassaslık var mı
Kasık ağrımda oldu kuzum sağda özellikle vajinamın hemen üstündeYok canm hiç bi belirti yok kasik ağrısından başka o yüzden test yapmıyorum belirti olsa yapardım da
Çok haklısın canım galiba bende o çöküş anındayım şuan. İnşallah bu günler geçer ilerde bebişlerimiz kucağımızda gülerek hatırlarız. İnsanın bir süre sonra sabrı gerçekten tükeniyorBazen hepimiz böyle üzülüp sabrımızın sonuna geldik sanıyoruz ama sadece deşarj olmaya ihityacımız oluyor içimizi her zaman ferah tutamıyoruz ama her negatif bir sonraki şansımızın başlangıcı umutlar hep yeşermesi ki gelecekte ki güzel günlerimizin başlangıcı hep olsun sevgiyle kalın
Bir test neden kuruma çizgisi çıkarır ki. Negatifse negatifdir ne diye boşa umutlandırır.Benimde bundan önce hep öyle cikiyodu su kaset testlerde hep kuruma cikiyodu hep ayın sonuna kadar ümit bagliyordum sonra laboquik marka kaset test dediler hiç kuruma cikartmiyo 1 buçuk senedir onu kullaniyorym o test yapıldıktan sonra gunlercede beklese kuruma çıkartmıyor gerçekten ondan başka kaset marka test almıyorum üzülme kuzum adetine ne kadar var
Canımsınn çokk teşekkür ederimm rahatsız ederim seni aklıma takılan olursa
Benimde canım deli gibi limon çiğköfte narekşis istiyor ondann sordum kuzum erken mi bilmiyorum ama ağzım bie tuhaf oluyor bizimkilerinde isteği kız olue görümcemin 2 oğlan var sanki benim halimi hatrımı soruyorlarmış gibi şimdi çocuğu merak ederler durun şimdi sinirlenmicem
Anladim canim 10 gün gecikmedigi sürece test yapmicamKasık ağrımda oldu kuzum sağda özellikle vajinamın hemen üstünde
umarım inşallah öyle olsun bu ara beni baya gerdiler çünkü valla bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsun yeterHahahha genelde öyledir evet kız olsa bilmiyorum farklı mı olurdu ama amann cinsiyet için kimse önemsemesin beni ve cocuğumu erkek olmuş kız olmuş o benim canım senin de öyle olucak ondan sonra kaynanaymış görümceymiş gözün hiçbirini görmüyo
nasıl dayanacaksın benide haberdar et olur muAnladim canim 10 gün gecikmedigi sürece test yapmicam
En sinir olduğum durum sorma ben 15 20 dakkada gördüm çizgiyi ona bile kuruma deniliuor anlam veremiyorum gercekten kimi ilk 5 dakka diyor kimi 20 dakkaya kadar diyor kafa allak bullak oluyorBir test neden kuruma çizgisi çıkarır ki. Negatifse negatifdir ne diye boşa umutlandırır.
Adete 2-3 gün kaldı canım
Valla öyle ama gerçekten gebelik olunca kendini belli ediyor hiç şüphede bırakmıyor şak diye. En iyisi gölgelere aldanmamak net çizgiler görene kadarEn sinir olduğum durum sorma ben 15 20 dakkada gördüm çizgiyi ona bile kuruma deniliuor anlam veremiyorum gercekten kimi ilk 5 dakka diyor kimi 20 dakkaya kadar diyor kafa allak bullak oluyor