İnşallah canımOLUCAKKK!!!! Allah sabredenlerle beraberdir
İyi iyi hoşgeldin bemde tam burayı söylicektim sanaaskim ben de simdi fark ettim mesajdan sonrayeniyim ya her yerden yazıyom
allah razı olsun canım benimİyi iyi hoşgeldin bemde tam burayı söylicektim sana
İnşallah çok teşekkür ederimTeşekkür ederim kuzucumen kısa zamanda bu güzel günde ettiğin dualar kabul olur da sen de bebeğine kavuşursun inşalah canım. Çok sağol arkadaşım ❤
Kuzummm güzel gece de güzel dileklerin kabul olsun inşallah transferin nasıl geçti ❤Teşekkür ederim kuzucumen kısa zamanda bu güzel günde ettiğin dualar kabul olur da sen de bebeğine kavuşursun inşalah canım. Çok sağol arkadaşım ❤
Amin kuzumKuzummm güzel gece de güzel dileklerin kabul olsun inşallah transferin nasıl geçti ❤
Kuzumm sana yazdım ama görmedin sanırımAmin kuzuminşallah hepimizin duaları kabul olsun transferim güzel geçti canım. İki kaliteli embriyo transfer edildi. Şimdi dinleniyorum. İki gün dinlenme halinde olurum sonrasında biraz daha gündelik yaşantıma dönerim kuzum. Sen nasılsın? Ne durumdasın?
Ohh maşallah Allah nazarlardan saklasın minik civcivleriAmin kuzuminşallah hepimizin duaları kabul olsun transferim güzel geçti canım. İki kaliteli embriyo transfer edildi. Şimdi dinleniyorum. İki gün dinlenme halinde olurum sonrasında biraz daha gündelik yaşantıma dönerim kuzum. Sen nasılsın? Ne durumdasın?
Evet kuzum görmedim, gözden kaçırdımlarım oldu sanıromKuzumm sana yazdım ama görmedin sanırıminşallah bebişlerim sımmsıkı tutunurlar sana öyle güzel bi günde transfer oldun ki tesadüf olduğuna inanmıyorum 10 gün sonra pozitif haberini bekliyoruz inşallahhh
12. Gün kan testi vereceğim canımOhh maşallah Allah nazarlardan saklasın minik civcivleri14 gün sonra mı gebelik testi yapıyosun nasıl ilerleyecek sonra ki süreç Dikkat et yorma kendini ben biraz sıkıştırdım kendimi kolonoskopi oldum ishal problemim vardı babam kolon ca idi geçti ama ailede böyle hikaye olunca dr acil kolonoskopi istemişti şükür enfeksiyon çıktı sadece ondan 3 gün sonra da hsg cekildim dünden beri sağ kasıkta lenf bezim şişti biraz da ağrılı. Tam da bayram tatiline denk geldi. Hsg ile alakalı bi durum mu dedik değilmiş gecmezse bi genel cerraha gidicem bayram sonu anca. Vitaminlerimi alıyorum d 3 magnezyum folik asit inositol omega 3. Sağ tüp tıkalıymış benim açıldı işlem sırasında batı bekliyorum usulca
Ayy canım benim sabrın sonu selamet olsun sağ salim geçsin o 12 gün12. Gün kan testi vereceğim canım. Kuzum sürecinde baya şey geçirmişsin, artık düzlüğe çıkma vakti, elinden geleni yapmışsın, sıra bebeğe gelmiş, heleki hsgden sonra şans baya artıyor inşallah önümüzdeki ay alacağız güzel haberini ❤
Ayy düşününce çıldırılacak bi şey aslında biliyo musun şu an karnında ikizlerin sana tutunmaya çalışıyolarEvet kuzum görmedim, gözden kaçırdımlarım oldu sanırom❤ çok teşekkür ederim balım bu mübarek gecede hepimiz için dua ediyorum. En kısa zamanda kavuşalım inşallah bebeklerimize göbüşümde iki bebek olduğuna inanamıyorum şuan, inşallah sıkı sıkı tutunurlar
bat ne zaman Dı canımKizlar 31 martta yumurtlama olmuştu sonra siliklesti şimdi tekrar koyulasmaya başladı degerlendirmelimiyim
Geçen ay beklenen adet olmadı sadece leke akinti gelmişti onu Bat olarak kabul ettik 11 gun kaldı bata bu aykinebat ne zaman Dı canım
bence sen betanı 2 günde bir tekrarla kuzum belki geç döllenme felan dır Dr gittin mi böyle olması garip değil mi sence? mutlaka birşey vardır regl olmaman da sıkıntı. Ben senin yerinde olsam 2 güne bir beta veririmGeçen ay beklenen adet olmadı sadece leke akinti gelmişti onu Bat olarak kabul ettik 11 gun kaldı bata bu aykine
En son geçen hafta cumartesi vermiştim 0.728 cikmisti tekrarlamadim gebelik testide yapmıyorum çıkmadı diye doktora gidemedim malesefbence sen betanı 2 günde bir tekrarla kuzum belki geç döllenme felan dır Dr gittin mi böyle olması garip değil mi sence? mutlaka birşey vardır regl olmaman da sıkıntı. Ben senin yerinde olsam 2 güne bir beta veririm
bence yapmalısın böyle hikayelerde var hiç belli olmaz Allahın takdiri bence betanı tekrarla kuzum ne olur ne olmaz hayırlı haberler alırsın inşallahEn son geçen hafta cumartesi vermiştim 0.728 cikmisti tekrarlamadim gebelik testide yapmıyorum çıkmadı diye doktora gidemedim malesef
Insallah canim çok bekledim 7 sene dır evliyiz 3 kere kayıp yaşadım Rabbım doğru zamanı bilir çok acı yaşadım fakat sukur ediyorum bugünüme Allahim geri koymasın bugünden şu mübarek Kadir Gecesi hürmetine Ramazan ayı hürmetine Allahim evlat isteyenlere tez vakitte sağlıklı hayirli eliayagi düzgün merhametli uzun ömürlü Peygamber Efendimizin (S.a.V) ahlakını örnek alan evlatlar nasip etsin.Bu dünyada evlat hasretiyle saglikla huzurla sınamasın kimseyi Rabbım..Aminnbence yapmalısın böyle hikayelerde var hiç belli olmaz Allahın takdiri bence betanı tekrarla kuzum ne olur ne olmaz hayırlı haberler alırsın inşallah