Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Insallah canim çok bekledim 7 sene dır evliyiz 3 kere kayıp yaşadım Rabbım doğru zamanı bilir çok acı yaşadım fakat sukur ediyorum bugünüme Allahim geri koymasın bugünden şu mübarek Kadir Gecesi hürmetine Ramazan ayı hürmetine Allahim evlat isteyenlere tez vakitte sağlıklı hayirli eliayagi düzgün merhametli uzun ömürlü Peygamber Efendimizin (S.a.V) ahlakını örnek alan evlatlar nasip etsin.Bu dünyada evlat hasretiyle saglikla huzurla sınamasın kimseyi Rabbım..Aminn
ahh canım benim 🌹 şu mübarek günde rabbim duysun 🤲 duanı inşallah 🙏güzel haberlerini alırız anne olmayı canı gönülden isteyen herkese tattırsın bu duyguyu Allahım 🤲

Insallah canim çok bekledim 7 sene dır evliyiz 3 kere kayıp yaşadım Rabbım doğru zamanı bilir çok acı yaşadım fakat sukur ediyorum bugünüme Allahim geri koymasın bugünden şu mübarek Kadir Gecesi hürmetine Ramazan ayı hürmetine Allahim evlat isteyenlere tez vakitte sağlıklı hayirli eliayagi düzgün merhametli uzun ömürlü Peygamber Efendimizin (S.a.V) ahlakını örnek alan evlatlar nasip etsin.Bu dünyada evlat hasretiyle saglikla huzurla sınamasın kimseyi Rabbım..Aminn
Aminn inşallahh canım tez zamanda huzurla sağlıkla tattırsın rabbim bu güzel duyguları bugün doguma geldim kadir gecesi bir gebenin elini tuttum destek oldum rabbim bizlerede nasip etsin sağlıkla huzurla gebelikler doğumlar insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır😏
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
edahandro edahandro
Basakbasak1 Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari

🪻İSİM🪻🩶 SAT 🩶🩵 BAT 🩷
@CerkesMaria🤰🏼🧿
@kelebek_vadisi🤰🏼🧿
Basakbasak1 Basakbasak1 🤰🏼🧿
O ogretmennnhaniiimm1 🤰🏼🧿
@1begonya6 Şubat7 Mart
@eflatundunya12 Şubat9 Mart
@Umutvari15 Şubat13 Mart
@tcherss17 Şubat14 Mart
@brcubrcu010114 Şubat14 Mart
@bestemilka17 Mart20 Nisan
@ArasaNillGerek24 Mart20 Nisan
Z zesamu93 27 Şubat23 Mart
@bernaad26 Mart21 Nisan
@CinnamonQueen29 Şubat29 Mart
@benaroz29 Mart23 Nisan
@Orangegreysky3 Mart31 Mart
@letitbee2 Mart1 Nisan
@Imeraferaa7 Mart2 Nisan
@blackkdahlia8 Mart5 Nisan
@Sipser5 Nisan3 Mayıs
@zeytinagaci18 Mart6 Nisan
@sevayd12 Mart8 Nisan
@CandyButcher10 Mart8 Nisan
@kemik kadin2 Mart2 Nisan
@Hasretimm12318 Mart12 Nisan
@hayatsuaa5 Mart4 Nisan
@OLENA MIRA24 Şubat25 Mart
beyazmanolya66 beyazmanolya66 24 Mart21 Nisan
@mervemavi318 Mart1Nisan
@ecutos19 Mart22 Nisan
@deryaderya221 Mart20 Nisan
E Erbdky 19 Şubat18 Mart
@Cukurova7812 Mart9 Nisan
@mervk0611 Mart3 Nisan
@burcak2910 Mart5 Nisan
@balli9711 Mart5 Nisan
@knickerbockerbande1 Mart4 Nisan
@nurten19848 Mart1 Nisan
@cebellato4 Mart30 Mart
@Psrk4126 Mart25 Nisan
E elmeliseker 3 Mart2 Nisan
@Minikpatissss24 Mart23 Nisan
@burrrr133115 Mart15 Nisan
@hayaletcizgi20 Mart19 Nisan
@Mercan065210 Mart5 Nisan
@nisan9718 Mart13 Nisan
bahari bekliyorum bahari bekliyorum 5 Nisan1 Mayıs
@matogretmeni31 Mart25 Nisan
@sarkz31 Mart24 Nisan
@2kediannesi27 Mart1 Mayıs
@Kevssooo19 Mart13 Nisan
@Fatoss0626 Mart23 Nisan
@ayaaaa15 Mart12 Nisan
@hsfabjau15 Mart12 Nisan
@Cokbilmisbayan25 Mart12 Nisan
@ela_mommy16 Mart17 Nisan
Ben bu ay elendim yeni sat 1 nisan bat 2 mayıs

Ayy düşününce çıldırılacak bi şey aslında biliyo musun şu an karnında ikizlerin sana tutunmaya çalışıyolar 😍😍😍 eminim sen daha çok düşünüyosundur daha iyi biliyosundur ama sakın oruç tutma bol bol avokado kabak çekirdeği ye edoşumm sımsıkı tutunsun ikizlerin inşallahh😍😍😍
💃💃💃💃 evet kuzum çok heyecanlıyım ben de 💕🍒 inanamıyorum bebiklerin göbüşümde olduğuna. Evet evet kuzum kabak çekirdeği avakado kefir yiyip içiyorum her gün. Amin aminn

O ogretmennnhaniiimm1 canım valla mesaj attım doktora içiniz rahat edecekse bir farkları yok kullanabilirsiniz dedi şuan kullandıgımı kesip yarın sabahtan senin yazıdıgını kullanacağım varsa paketinin fotografını atabilir misin ve sabah akşam mi kullanıyordun aç tok bi farkı var mı sen nasıl kullandın
Bebeğiiim mesajı yeni gördüm kusuruma bakma lütfen. Paketi yok bittiği için ama dışı mavi ve beyaz İnofolic combi hp. Sabah akşam tok karnına içtim bazıları günde 1 defa içmiş ama ben 2 içtim

💃💃💃💃 evet kuzum çok heyecanlıyım ben de 💕🍒 inanamıyorum bebiklerin göbüşümde olduğuna. Evet evet kuzum kabak çekirdeği avakado kefir yiyip içiyorum her gün. Amin aminn
Hadi sen önden git umut ol bize, biz de peşinden gelelim kuzucum merakla pozitif haberini bekliyoruz 🥰

Bebeğiiim mesajı yeni gördüm kusuruma bakma lütfen. Paketi yok bittiği için ama dışı mavi ve beyaz İnofolic combi hp. Sabah akşam tok karnına içtim bazıları günde 1 defa içmiş ama ben 2 içtim
Sanırım benim bulduğumda doğru bende çoğu yerde günde iki kez tok okudum eczacıma da söyledim getirsin diye ona da sorarım zaten teşekkür ederim

Eklentiler

• 1000021097.jpg
    1000021097.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar selam bu kez aklımda deli sorularla geldim😂😂 6. Haftada kalp atışını duyma şansımız var mı acaba 5+6 da gitmiş olacağım ayın 15nde ☺️ birde 23 nisana özele gidicem orda da 7+1 de gidicem ikisinden birinde duyarmıyız sizce? Birde 5. Hafta yazıyor ama 4+5 teyim bu nasıl oluyor😂 biri beni aydınlatsınnn

Eklentiler

• IMG_7920.png
    IMG_7920.png
    251,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar selam bu kez aklımda deli sorularla geldim😂😂 6. Haftada kalp atışını duyma şansımız var mı acaba 5+6 da gitmiş olacağım ayın 15nde ☺️ birde 23 nisana özele gidicem orda da 7+1 de gidicem ikisinden birinde duyarmıyız sizce? Birde 5. Hafta yazıyor ama 4+5 teyim bu nasıl oluyor😂 biri beni aydınlatsınnn
Benım ben ilk gebelıgımde 6+ 3 teyzem kalp atısını duymuştum. Belkı bı ıhtımal duyabılırsın ama erkende olabılır. 4+5 te 4.hafta bitmiş olarak 5 gun geçmiş demek oluyor yanı sen 5. Haftadan gun aldığın için 5 olarak sayıyorlar

Benım ben ilk gebelıgımde 6+ 3 teyzem kalp atısını duymuştum. Belkı bı ıhtımal duyabılırsın ama erkende olabılır. 4+5 te 4.hafta bitmiş olarak 5 gun geçmiş demek oluyor yanı sen 5. Haftadan gun aldığın için 5 olarak sayıyorlar
Basakbasak1 Basakbasak1 ayy klavye yanlış yazdı teyzem yazmış 😀😀 6+ 3 teyken yazacaktım😅

Canımm ne güzel heyecanlar bunlar, şöyle ki (okuduğum onlarca kitaptan anladıgım) 4. Haftan bitmiş 5+1-6 arasıda beşinci haftayı bitiriyorsun yani senin nazlı bebiş 23 nisan'ı da bekleyebilir çok beklettim erkenden dinlesinlerde diyebilir

Son düzenleme:
Şimdi anladımm kuzumm😍😍 yaş hesaplaması gibi 😍 çokk teşekkür ederim❤️
Canımm ne güzel heyecanlar bunlar, şöyle ki (okuduğum onlarca kitaptan anladıgım) 4. Haftan bitmiş 5+1-6 arasıda beşinci haftayı bitiriyorsun yani senin nazlı bebiş 23 nisan'ı da bekleyebilir çok beklettim erkenden dinlesinlerde diyebilir
Anladımm kuzumm😍belki çocuğum çocuk bayramında bize sürpriz yaparr teyzesiii 😍 inşallah öyle olur tabi keseyi rahimde görmekte beni rahatlatır 😍 allahım hepinize bugünleri göstersin😍

X