Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Bu arada Bat 5 - 6 Nisan gibi kızlar.

Bende pcos var doktorumun verdiği takviyede inositol içeriyormuş ben şimdi içerik kısmına tekrar bakınca farkettim ☺

Tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah

hayırlısı canım bendede adet belirtileri bizimde korunaksız ilk ayımız açıkcası ben yumurtlama günlerini değerlendiremedim pek umudum yok oyüzden bir sonraki aya inşallah

hayırlısı canım bendede adet belirtileri bizimde korunaksız ilk ayımız açıkcası ben yumurtlama günlerini değerlendiremedim pek umudum yok oyüzden bir sonraki aya inşallah
Ben degerlendirdim ama sanırım çok üst üste oldu bide eşim yorgundu ondan tutmadi büyük ihtimal bu ay daha aralikli yapmayi deneyelim bide bakalim senin de yeniymiş acelemiz yok elbet bigun olacaktır

Bu arada Bat 5 - 6 Nisan gibi kızlar.
inşallah güzel ilerler canım sağlıkla kucağına alırsın sana tavsiyem hergün bir tane avakado ye tutunmaya çok yardımcı oluyor oğlumda çok yemiştim bu arada kaset testte mi erken gebelik testi demi çıktı baya erken çıkmış maşallah

Ben degerlendirdim ama sanırım çok üst üste oldu bide eşim yorgundu ondan tutmadi büyük ihtimal bu ay daha aralikli yapmayi deneyelim bide bakalim senin de yeniymiş acelemiz yok elbet bigun olacaktır
gün aşırı olunca daha iyi oluyormuş sperm kalitesi birde 2 günde bir olursada tutma şansı yükselmiş daha bata var kuzum bakarız belki de tutmuş olur senin ki olmasada dedigin gibi gelecek aya inşallah

ArasaNillGerek kuzum çektirdin mi filmi ben çektirdim sol tüpüm eylülde kapalı çıkmıştı bu sefer anestezi alarak çektirdim doktor açıldığını söyledi
Kuzummm ben yeni kendime gelebildim girdiğim gibi siteye de sana yazıyorum şuan benim de sağ da tıkanıklık varmış doktor açmış belliydi zaten işlemden sonra uyandırıp bir saat gözetimde tuttular sağ yumurtalık tarafım diz kapağıma kadar cok sancı yaptı dayanamadım dikloron yaptılar bitane burda yazılanlara göre ne kadar ağrı o kadar tıkanıklık sanırım kanamam var biraz bugün diyet dedi doktor yarından itibaren günlük yaşamına dönebilirsin adet olursan da yine 3. Günü bekliyorum tedavi şekli için dedi

Oy maşallahh Allah nazarlardan saklasın o civcivi

gün aşırı olunca daha iyi oluyormuş sperm kalitesi birde 2 günde bir olursada tutma şansı yükselmiş daha bata var kuzum bakarız belki de tutmuş olur senin ki olmasada dedigin gibi gelecek aya inşallah
Aynen öyle canım bu sefer 2 günde bir deneyelim bakalım. Yok bu ay imkansız az önce yaptım ovu dayanamadim silik yani yok eminim belki de bu ay aynı anda hamile kalırız belli mi olur

Amin canım inşallah Avokado da o kadar sevmem ki ama yine de sahurda falan zoraki yemeye çalışıyorum Freely erken gebelik testi yapmıştım. Evet biraz erken belli oldu sanırım bak testleri atayım. İlki 29 Mart Cuma negatifti. İkincisi 30 Mart silik pozitifti. Sonra yine 30 Martta tekrar yaptım ilkinden yarım saat sonra :) Sonra 31 Martta yaptım ve o gün kan verdim. En sondaki de dün yani 1 Nisan testi :)

Eklentiler

• IMG_0568.jpeg
    288,6 KB · Görüntüleme: 78
ooo maşallah oğlun mu olacak acaba oğlan böyle nazlı nazlı gelir derler ve kendini daha erken belli edermiş sağlıkla zamanında gelsin inşallah

ooo maşallah oğlun mu olacak acaba oğlan böyle nazlı nazlı gelir derler ve kendini daha erken belli edermiş sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Benim de içime doğan o biliyor musun Mart ayında hamile kalırsam ve soldan yumurtlamış olursam oğlum olurmuş gibi enteresan bir totemim vardı Bu ay da kontrole gittiğimde yumurtlama soldan olmuş dedi doktor. Bakalım inşallah sağlıkla ilerler de görürüz o günleri canım

sağlıkla inşallah güzel düşünelşm güzel olsun.

Bak az önce yaptığım ovu silikk görsel attım. Hamile olunca daha koyu oluyor diye biliyorum.

İnşallah canim bu ay beraber kalacağız hadi bismillah
yooo benimkide böyle olmuştu yaa umutlandırmak istemiyorum offf ama insan yazmadan da duramıyor ki başıma gelmişliği vardı çünkü sıvı almışmıydın öncesinde

Kızlar bugün hormonlarıma baktırmak için kadın doğuma gitmiştim kimyasal gebeliğimin kanaması biteli 4 gün oldu sağda 11.5 mm yumurtam varmış kaç gün sürer bunun gelişmesi falan bide yumurta nerdeyse oraya doğru yatın ilişkiden sonra diyorlar ama doğru muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…