olsun üzme kendini adete kadar bir bekle bakalım olmazsa da hiç motivasyonu düşürmeden nisana odaklanırsın kuzum. Havalar da ısınıyorrŞimdi erken gebelik yaptım negatif
Tabi ki ederim her zaman ediyorum canım bu zorluğu yaşayan bilir.. İnşallah gerek kalmaz. Biz de biraz onun kıyısından dönmüş gibi olduk. İnşallah siz de dönersinizAh canım benimm bol bol dua et bize de
Hepsi bir combo yapmış belliHepsini denicem bu ay kuzum zaten önümüzdeki ay aşılama düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz
İnşallah inşallah amiinn kuzumolsun üzme kendini adete kadar bir bekle bakalım olmazsa da hiç motivasyonu düşürmeden nisana odaklanırsın kuzum. Havalar da ısınıyorr
Tabi ki ederim her zaman ediyorum canım bu zorluğu yaşayan bilir.. İnşallah gerek kalmaz. Biz de biraz onun kıyısından dönmüş gibi olduk. İnşallah siz de dönersinizKaç aydır deniyorsunuz? Herhangi bir pürüz görüyor mu doktorlar?
Allah bağışlasın oğlunu canım benim maşallah büyütmüşsün onuİnşallah inşallah amiinn kuzum
Bizimki yılan hikayesine döndü kuzum benim oğlum var önünüzdeki ay 7 yaşına gircek düşün o doğdu doğalı ben uğraşıyorum ama olmadı doktorlar sebepsiz infertilite diyor her şeyimiz temizdi tedaviler olumsuz sonuçlndı aşılama ve tüp bebek kaldı bi denemediğimiz yani. Ama bu sefer eşimin ileri hız düşük geldi morfoloji de biraz düşük doktor bunun doğal yolla bile gebeliğe engel olmayacağını söyledi 3 ay takviye kullandık şuan durum ne hiç bilmiyorum inşallah yükselmiştir değerleriböyle işte benim hikayem
İnşallah bebiiişimmmm hepimiz güzel haberlerle gelicez burayaArasaNillGerek tatluboncuk bebişleriim geçmiş olsunn, çok şükür tüpleriniz açılmış şimdi kaldığınız yerden tam gaz devam bebişleriniz sizi bekliyoor
Amin teşekkür ederim canımAllah bağışlasın oğlunu canım benim maşallah büyütmüşsün onuEşin takviye olarak ne kullandı canım ? Benim eşim de hep değişik değişik şeyler kullandı aslında. Ama hani bir hareketsizlik verimsizlik görüldüğünden değildi de kendini rahat hissetmek istedi sanırım. Bir dönem protime men bir dönem de Dr Mfk’nın Azoperm diye takviyelerini kullandı. Son 2 ay Mfk ürünleri kullanıyordu. Onun eş paketini falan kullanıp hamile kalan da çok duydum.
Boncuğumm inşallahh, çok az kaldıı inanıyorumİnşallah bebiiişimmmm hepimiz güzel haberlerle gelicez buraya
Siz de çok güzel takviyeler kullanmışsınız canım d vitamini ve b12 de çok önemli evet bize de demişti doktor eşimde değil ama bende düşük çıkıyordu hep ara ara kullandım ben de. Faydası olmuştur inşallah hepsinin bence yakın zamanda güzel haberi alırsınız inşallah siz deAmin teşekkür ederim canım
İlk ay carniact duo tablet kullandı canım doktor önermişti sonrasında maxiper kullandı burda çok öneren olmuştu öyle almıştım içeriği çok iyiydi
Onun haricinde bir süre keçiboynuzu kürü yapıp içirdim ve keçiboynuzu özü içirdim şimdi de dvit ve b12si düşük çıktı onları kullanıyoruz sadece inşallah bunca şeye yükselmiştir diye umuyorum
Siz de çok iyi yapmışınız kullanmakla düşük olmasa bile faydası olmuştur eminim
Yaa ağzından bal damlıyoor inşallah öyle olur kuzucumSiz de çok güzel takviyeler kullanmışsınız canım d vitamini ve b12 de çok önemli evet bize de demişti doktor eşimde değil ama bende düşük çıkıyordu hep ara ara kullandım ben de. Faydası olmuştur inşallah hepsinin bence yakın zamanda güzel haberi alırsınız inşallah siz deTedaviye hiç gerek kalmaz
Ben antibiyotik kullanıyodum zaten cumadan beri ondan vermedi ayy ikimize de cok sevindim buna da bi mavi tik alırızKuzum benim ağrım olmadı çok şükür kanamam devam ediyor ama antibiyotik verdi 5 gün kullan dedi 2 gün de ilişki yasak sonra devam edebilirsiniz dedi çok şükür açılmış kuzummm sevindim senin adına
Açıldı açıldı B bernaad bebişim çok şükür bin şükürArasaNillGerek tatluboncuk bebişleriim geçmiş olsunn, çok şükür tüpleriniz açılmış şimdi kaldığınız yerden tam gaz devam bebişleriniz sizi bekliyoor
Açıldı açıldı B bernaad bebişim çok şükür bin şükür❤❤❤ üroloji dr u geldi bebim dr un yanına babamızda sorun yok o yüzden durmak yok devam devam dedi o da allahım bizi bi gülme aldı hemşire de üzüldü halime 9-10 ay sonra buraya doğuma geliceksin inanıyorum dedi dua etti Allah razı olsun hepinizden ❤❤❤ tatluboncuk diyetler btince tam gaz devam
Kesinlikle katılıyorumDoğru doktoru bulmak çok önemli gerçekten. Senin adına çok sevindim canım
Yaa ahahaha nasıl gülmeyesinAçıldı açıldı B bernaad bebişim çok şükür bin şükür❤❤❤ üroloji dr u geldi bebim dr un yanına babamızda sorun yok o yüzden durmak yok devam devam dedi o da allahım bizi bi gülme aldı hemşire de üzüldü halime 9-10 ay sonra buraya doğuma geliceksin inanıyorum dedi dua etti Allah razı olsun hepinizden ❤❤❤ tatluboncuk diyetler btince tam gaz devam
SağolDoğru doktoru bulmak çok önemli gerçekten. Senin adına çok sevindim canım
Evet ilk defa iyi doktorlarla karşılaştım galiba sonuç elde edemesek de insan biraz pozitiflik arıyoYaa ahahaha nasıl gülmeyesin
ne güzel kuzum pozitifmiş doktorlar da
İnşallah dedikleri gibi doğuma gidersin 9 10 aya
Test yap varsa çıkar canım 14.gunde bile belli oluyorHanımlar çatlatma iğnesi sonrası 16.günde beta hcg doğru sonucu verir mi (adet günü henüz gelmemiş oluyor)
Test yap varsa çıkar canım 14.gunde bile belli oluyorHanımlar çatlatma iğnesi sonrası 16.günde beta hcg doğru sonucu verir mi (adet günü henüz gelmemiş oluyor)