Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Şimdi erken gebelik yaptım negatif
olsun üzme kendini adete kadar bir bekle bakalım olmazsa da hiç motivasyonu düşürmeden nisana odaklanırsın kuzum. Havalar da ısınıyorr
Ah canım benimm bol bol dua et bize de
Hepsi bir combo yapmış belli Hepsini denicem bu ay kuzum zaten önümüzdeki ay aşılama düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz
Tabi ki ederim her zaman ediyorum canım bu zorluğu yaşayan bilir.. İnşallah gerek kalmaz. Biz de biraz onun kıyısından dönmüş gibi olduk. İnşallah siz de dönersiniz Kaç aydır deniyorsunuz? Herhangi bir pürüz görüyor mu doktorlar?

İnşallah inşallah amiinn kuzum
Bizimki yılan hikayesine döndü kuzum benim oğlum var önünüzdeki ay 7 yaşına gircek düşün o doğdu doğalı ben uğraşıyorum ama olmadı doktorlar sebepsiz infertilite diyor her şeyimiz temizdi tedaviler olumsuz sonuçlndı aşılama ve tüp bebek kaldı bi denemediğimiz yani. Ama bu sefer eşimin ileri hız düşük geldi morfoloji de biraz düşük doktor bunun doğal yolla bile gebeliğe engel olmayacağını söyledi 3 ay takviye kullandık şuan durum ne hiç bilmiyorum inşallah yükselmiştir değerleri böyle işte benim hikayem

Allah bağışlasın oğlunu canım benim maşallah büyütmüşsün onu Eşin takviye olarak ne kullandı canım ? Benim eşim de hep değişik değişik şeyler kullandı aslında. Ama hani bir hareketsizlik verimsizlik görüldüğünden değildi de kendini rahat hissetmek istedi sanırım. Bir dönem protime men bir dönem de Dr Mfk’nın Azoperm diye takviyelerini kullandı. Son 2 ay Mfk ürünleri kullanıyordu. Onun eş paketini falan kullanıp hamile kalan da çok duydum.

Amin teşekkür ederim canım
İlk ay carniact duo tablet kullandı canım doktor önermişti sonrasında maxiper kullandı burda çok öneren olmuştu öyle almıştım içeriği çok iyiydi
Onun haricinde bir süre keçiboynuzu kürü yapıp içirdim ve keçiboynuzu özü içirdim şimdi de dvit ve b12si düşük çıktı onları kullanıyoruz sadece inşallah bunca şeye yükselmiştir diye umuyorum
Siz de çok iyi yapmışınız kullanmakla düşük olmasa bile faydası olmuştur eminim

Siz de çok güzel takviyeler kullanmışsınız canım d vitamini ve b12 de çok önemli evet bize de demişti doktor eşimde değil ama bende düşük çıkıyordu hep ara ara kullandım ben de. Faydası olmuştur inşallah hepsinin bence yakın zamanda güzel haberi alırsınız inşallah siz de Tedaviye hiç gerek kalmaz

Yaa ağzından bal damlıyoor inşallah öyle olur kuzucum
Benim de demir ve dvit düşük çıktı ikimizde kullanıyoruz takviye bakalım inşallah işe yarar

Ben antibiyotik kullanıyodum zaten cumadan beri ondan vermedi ayy ikimize de cok sevindim buna da bi mavi tik alırız terafiden sonra annem gelicek belime kupa yapcak üstüne yakı yapıştırıcam bugün kombo bana

ArasaNillGerek tatluboncuk bebişleriim geçmiş olsunn, çok şükür tüpleriniz açılmış şimdi kaldığınız yerden tam gaz devam bebişleriniz sizi bekliyoor
Açıldı açıldı B bernaad bebişim çok şükür bin şükür ❤❤❤ üroloji dr u geldi bebim dr un yanına babamızda sorun yok o yüzden durmak yok devam devam dedi o da allahım bizi bi gülme aldı hemşire de üzüldü halime 9-10 ay sonra buraya doğuma geliceksin inanıyorum dedi dua etti Allah razı olsun hepinizden ❤❤❤ tatluboncuk diyetler btince tam gaz devam

Doğru doktoru bulmak çok önemli gerçekten. Senin adına çok sevindim canım

Yaa ahahaha nasıl gülmeyesin
ne güzel kuzum pozitifmiş doktorlar da
İnşallah dedikleri gibi doğuma gidersin 9 10 aya

Hanımlar çatlatma iğnesi sonrası 16.günde beta hcg doğru sonucu verir mi (adet günü henüz gelmemiş oluyor)

Kızlar Cumartesi doktor kontrolüm vardı, düşük sonrası ilk adet olduktan sonra bitince gittim - hatta yumurtlama dönemime denk geldi. Her şey yolunda görünüyor, rahim yumurtalıklar tertemiz, bir yumurtam gelişmiş çatlamaya yakın önümüzdeki günleri değerlendirin dedi.

Biz de gün aşırı değerlendiriyorduk zaten, devam da edeceğiz bakalım ne olacak bu ay :)

Hepinize dua ediyorum, inşallah güzel haberler alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…