Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Ayy hamilelik haberleri gelmiş hayırlı olsunn ekstra bişeyler kullanan oldu mu kızlar aranızdaa
sadece kendıme elanatal 1 ve ocean energy e başladım eşimle beraber kullanıyoruz bunu bide sperm kalitelileştiren proxeed diye bi vitamin varmış takviye eşime onuda aldım bu ay ıkımızde hazırlık yapıyoruz bakalım sağlıklı beslenmeye calısıyoruz ınsalah faydası olur benım kullandıklarım bunlar bıde yakı demıstı arkadaşlar gerçekten iyi geliyo galina ayaklarım hıc ısınmaz benım yakıyla beraber ayaklarımda ısındı belımızı ayagımızı sıcak tutcaz tüm tuşlara basıyoruz bakalım ama hıc bu ay kafamada takmıyorum olursa olur kafasındayım ılk kez stres yapmıyorum galına ovulasyon takip falan hıc yapmıyorum 2 güne bir ilişki bakalım tutarsa nsallah tutmazsa devamm denemelere kızlar ekstra bişey yapan iyi gelen varsa yazsın faydalanalım

Valla benimde gece gece sinirim bozuldu bu ay ki döngüde ikinci kez ilaçlı tedavi deneyecektik doktoruma yazdım bu ay es geçelim bayrama denk gelecek yumurta takibini yapamayız dedi 2 gün de bir ilişki ve fermometerde belirtileri takip edeceğim ve iç hastalıkları doktoruna gidip şeker vitamin ne varsa kan testi yaptıracagım daha önce çay çorba giibi hiç birşey yapmadım ama yakı ayaklaarımı ısttı demişsiniz benim ayaklarım yaz kış ısınmaz bu tarz çay çorba kür gibi şeylerden de korkarım yan etkisi vs olur diye ama bu yakı meselesi heryerde ayaklarım ısındı yazıyordu şimdi sizde yazınca kafamı kurcalama ya basladı,

kesinlikle yakıyı onerıyorum. cunku kan değerlerim iyiykende vitamın takviye kullanırkende ısınmıyor yanı hıcbır zaman ama bu yakı olayı ile ısındı belimizi üsütüyoruz belkıde.. arkadaş 2 gün boyunca cıkarmıyomus oyle yapalm madem devamlı kalsın dus harıcı 10-15 gun insallah şifa olsun kan değerlerinizede baktırın tabı belki demir ilacı veya baska bısıy yazacak.. :) takviye almaktn zarar gelmez dıye dusunuyorum gunde 1 adet dıyolar zaten aile hekımınede gıdebılırsınız bu arada her seye bakıyolar gebelık dsunuyorum deyınce zaten

Yakıyı değerlendireceğim sanırım yok zaten bir dahileye uzmanımız var ailecek göründüğümüz kendisine gideceğim çarşamba bakalım bu ay kendı kendımıze takılacagız

Canım hayırlı olsun , rabbim sağlıkla büyütsün inşallah bende geçen cuma kan verdim Tsh benimde yüksek çıktı aile hekimim dahiliye doktoruna yönlendirdi bugün gittim bende ek birkaç test yaptı 25 mg tiroid ilacı başlattı 3 hafta sonra kontrole çağırdı . Gebelikte kullanılabiliyor ilaç şükür

Yakıyı değerlendireceğim sanırım yok zaten bir dahileye uzmanımız var ailecek göründüğümüz kendisine gideceğim çarşamba bakalım bu ay kendı kendımıze takılacagız
evet ınsallah guzel haberlerımız cogalır gelecegı varsa gerçekten tek gun ılıskıden bıle yaratıyo rabbım olucaksa bebegımız bızı bulacak eminim elimizden gelenı yapıyoruz

Ya ben hayıt tohumu kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu bu ay yine başlasam mı bilmiyorum ya ek olarak d vitamini ve maxijuno diye bi takviye kullanıyorum eşime de muz bitter keçiboynuzu bide maxigo kullanıyoruz bu ay bakalım bide yakıyı deneyeceğim :)

hayıt tohumu ne zamanlarda kullanılıyor acaba nasıl kullandınız

Etmez miyiz bebişim ya inşallah bu sefer güzel olacak her şey
Sürprizini yaptın mı eşine senn
inşallaah allahım izniyle evet evet şok oldu
Ay bende gördümmm
Aa geçmiş olsun sanada canımm içimi bir kez daha ferahlattın banada öyle yapacak muhtemelen sanada hayırlı olsun bu arada

hayıt tohumu ne zamanlarda kullanılıyor acaba nasıl kullandınız
Adetim bittiği gün başlamıştım ovu testinde yumurtlama görene kadar kullandım sonra bıraktım yaklaşık 15 gün falan kullandım yani günde 1 bardak. Kaynayan suya atıp 3-5 dk kaynatıp demlenmeye bıraktım öyle içtim ama o ay adetten sonra 4-5 gün incir havuç kürü de yapmıştım ya hangisi etki etti artık bilmiyorum çatlama günümden 13 gün sonra hcg 50 çıktı ama kimyasala döndü sonra

olsun demekkı hamıle kalabılıyosunuz tekrar olack demektır Allahın ıznı ile yedıklerımızı etkılıyor olabılır ıncır havuc kurunu bende duymustum bu ay havuc yemeye gayret edıyorum gunde 1 tanede olsa bakalım nerden nasip bulacakta gelecek illa bir şeyler vesiledr herhalde

inşallaah allahım izniyle evet evet şok oldu
Görün aydın canım değerin de çok güzel çıkmış tsh için dahiliyeye gidiyorsun eğer onlar gerek görürse endokrinolojiye yönlendiriyor. Hemen önlem almak iyi. Kaç çıkmış peki 2,5'un üstünde mi?

İnşallah çok teşekkür ederim incir havuç prolaktin yükseltiyor diye duyduktan sonra bıraktım ya sadece havuç yiyorum ben de günde 1 tane kimyasaldan sonra hemen hamile kalınır diyorlar ama nedense umudumu yitirmiş gibiyim iyice inşallah hayırlısıyla olur bu ay

yokya hıcte kaybedıcek ne var kalırız ya allahın ıznıyle ben kendım saglıkcıyım aslında meslegım yani bu tarz konularda duygusal dusunmuyorum normalde mesela çevremde arkadaşlarıma o kadar destek oldum bu zamanlarda ısteyen acele eden coktu sakınlestırdım yatıstırdım yanı onlarnda oldu şükür 6 ay 7 ay 10 ay sonra olan nasiple geliyo demekki bir zazmanı var hemen olmaması bızde bı eksık oldugunu gostermıyorki ama iş kendıne gelince insan acele edıyomus galıba etmemek gerekiyomus

Merhaba kızlar daha önce 1 düşük yaptım üstünden 1 sene geçti 3 4 aydır deniyoruz fakat olmuyor. Adetten 1 gün önce ilişki ve adet sonrası gün aşırı ilişki oldu. Adete 10 gün var fakat 2 gündür midemde yanma göğüslerimde acıma değil ama batma ve hassasiyet var. Hep yorgun ve uykuluyum. Bir de alt kasıklarıma ara ara iğne batması gibi ağrı saplanıyor. Erken belirti vermez diye düşünüyorum umutlanıyorum ama test yapıp hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum böyle olan var mı hamileliğinde.

biraz daha bekleyıp test yapsanız iyi olur tabı hamılelık belırtılerı olabılır erken belirti yaşayan arkadaşlarda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…