Benide ekler misiniz kızlarrr bir boş gebelik bir dış gebelik deprem trafik kazası bütün kötü günleri geride bıraktımSat ve bat yazarsanız sizide ekleyelim tabloya
ama ben bu ay içinde iki kere narkoz almış olucam kolonoskopi de uyuttular yarın filmden sonra dr a sorayım bi çorba gibi bizim bu işlerBir çok arkadaşım çektirdi korunmadı kuzum
Yaaaa tebrik ederimmm miniğin ramazanda tuttu geldi elindenkızlarr ben geldimmtiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Candy7777 sdaak @hayaletcizgi @Sipser @bernaad pempbepsikolog
Mercan0652
5.3 kuzumGörün aydın canım değerin de çok güzel çıkmıştsh için dahiliyeye gidiyorsun eğer onlar gerek görürse endokrinolojiye yönlendiriyor. Hemen önlem almak iyi. Kaç çıkmış peki 2,5'un üstünde mi?
canımm çokk teşekkür ederimmYaaaa tebrik ederimmm miniğin ramazanda tuttu geldi elindensağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım ❤❤❤❤
bence innovita ben bu ay onu kullandımOvulasyon testi kullananlar malum bu ay herseyı kendım deniyorum bayram tatili dolayısıyla doktorum takip yapamıyor ovulasyon testi kullanan var mı normalde ben yırtdısından getirdiğim sıcaklık ile ölçen cihazı zaten kullanıyorm ama bu sefer idrar ile olanla da desteklemek istiyorum hangi markayı onerirsiniz
Bende arastırdıgımda laboquick, fermometer (kaset), Innovita ile karsılastım bu üçünü kullanan varsa en iyisini bulabilirim sanırımbence innovita ben bu ay onu kullandım
ben laboquickte kullandım ama innovita daha net gösteriyorBende arastırdıgımda laboquick, fermometer (kaset), Innovita ile karsılastım bu üçünü kullanan varsa en iyisini bulabilirim sanırım
Alttan ikincide yumurtlama olmuş en alttaki de bir tık silikleşmiş gibi geldi çatlayacaktır muhtemelenKızlar çatlama olmuş mu sizce ya da yumurtlama??Eki Görüntüle 3410272
Ben de bu ay kullandım ama işe yaramadi bende ovulasyon ya da psikolojik bilmiyorum bence innovita daha hassas ondan alabilirsinOvulasyon testi kullananlar malum bu ay herseyı kendım deniyorum bayram tatili dolayısıyla doktorum takip yapamıyor ovulasyon testi kullanan var mı normalde ben yırtdısından getirdiğim sıcaklık ile ölçen cihazı zaten kullanıyorm ama bu sefer idrar ile olanla da desteklemek istiyorum hangi markayı onerirsiniz
Kullandıgım genowomen da zaten inositol içeriyormuş ☺Peki bir soru daha soracagım inositol kullanan var mı doktorunuz mu önerdi yada kendiniz mi kullanmaya başladınız
Canımm yeni gördüm etiketini çok çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin inşallah.kızlarr ben geldimmtiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Candy7777 sdaak @hayaletcizgi @Sipser @bernaad pempbepsikolog
Mercan0652
adet tarihlerimiz aynı inşallah kalbimizden gecen olur canımKızlar en sondakini dün yapmıştım(27 Mart) 26 yazan çatlamışti silik cikti dünkü yine koyuydu normal mi hep öyle mi oluyo acaba
Benim gittiğim doktor gerek yok kullanmana genelde pcos hastalarına öneriyoruz dedi ama çok da güven vermedi bana o doktor ya mesela tsh 3.42ydi sınırdaymış 2nin altına düşmesi lazımmış umursamadı bile hiç onuPeki bir soru daha soracagım inositol kullanan var mı doktorunuz mu önerdi yada kendiniz mi kullanmaya başladınız
Elimde var canım ama regl olcam ben büyük ihtimal çünkü regl belirtilerim var sanirim olmadi bu ay çok kastık galiba üst üste oldu birazadet tarihlerimiz aynı inşallah kalbimizden gecen olur canımson zamanlarda tekrar ovülasyon testi yaptın mı ben ilk oğlumu adete 4 gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim çok koyu çıkmıştı varsa elinde tekrar bir denesene