Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Görün aydın canım değerin de çok güzel çıkmış 💜 tsh için dahiliyeye gidiyorsun eğer onlar gerek görürse endokrinolojiye yönlendiriyor. Hemen önlem almak iyi. Kaç çıkmış peki 2,5'un üstünde mi?
5.3 kuzum🙈 çarşamba yine bakıp öyle yönlendirecek sanırım endokrinoloji burada yok dahiliye halleder diye düşünüyorum bayram üstü sıra bulmak çok zor ama nasıl halledicem bilmiyorum🙈 çok ama çokk teşekkür ederim🥰
Yaaaa tebrik ederimmm miniğin ramazanda tuttu geldi elinden 😍😍😍 sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım 🧿🧿🧿🧿🌸🌸🌸❤❤❤❤
canımm çokk teşekkür ederimm😍😍😍 amiiin inşallaah ❤️ ramazanın bereketi bana civcivim oldu🐣

Kızlar test kurbanı oldum offfff 😔

Aslında ikisinde de gölge var ama dünki gibi, koyulaşma yok

Eklentiler

• IMG_4717.jpeg
    IMG_4717.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Ovulasyon testi kullananlar malum bu ay herseyı kendım deniyorum bayram tatili dolayısıyla doktorum takip yapamıyor ovulasyon testi kullanan var mı normalde ben yırtdısından getirdiğim sıcaklık ile ölçen cihazı zaten kullanıyorm ama bu sefer idrar ile olanla da desteklemek istiyorum hangi markayı onerirsiniz

Ovulasyon testi kullananlar malum bu ay herseyı kendım deniyorum bayram tatili dolayısıyla doktorum takip yapamıyor ovulasyon testi kullanan var mı normalde ben yırtdısından getirdiğim sıcaklık ile ölçen cihazı zaten kullanıyorm ama bu sefer idrar ile olanla da desteklemek istiyorum hangi markayı onerirsiniz
bence innovita ben bu ay onu kullandım

Ben de bu ay kullandım ama işe yaramadi bende ovulasyon ya da psikolojik bilmiyorum bence innovita daha hassas ondan alabilirsin

Peki bir soru daha soracagım inositol kullanan var mı doktorunuz mu önerdi yada kendiniz mi kullanmaya başladınız 😏

kızlarr ben geldimm😍😍 tiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı☺️ aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Candy7777 Candy7777 sdaak sdaak @hayaletcizgi @Sipser @bernaad pempbepsikolog pempbepsikolog
Mercan0652 Mercan0652
Canımm yeni gördüm etiketini çok çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin inşallah. :KK200: Ne yaptın babasına söyledin mi kutu hazırladım diyordun:KK70: Tirodin de ilaçla düzelir inşallah canım.Ben de ilaç kullanıyorum düşük dozda sıkıntı olmuyor. Her ay dahiliye kontrolüm var

Kızlar en sondakini dün yapmıştım(27 Mart) 26 yazan çatlamışti silik cikti dünkü yine koyuydu normal mi hep öyle mi oluyo acaba
adet tarihlerimiz aynı inşallah kalbimizden gecen olur canım 🙏 son zamanlarda tekrar ovülasyon testi yaptın mı ben ilk oğlumu adete 4 gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim çok koyu çıkmıştı varsa elinde tekrar bir denesene 🙏🌸

Peki bir soru daha soracagım inositol kullanan var mı doktorunuz mu önerdi yada kendiniz mi kullanmaya başladınız 😏
Benim gittiğim doktor gerek yok kullanmana genelde pcos hastalarına öneriyoruz dedi ama çok da güven vermedi bana o doktor ya mesela tsh 3.42ydi sınırdaymış 2nin altına düşmesi lazımmış umursamadı bile hiç onu 🤷🏻‍♀️ kuzenim kadın doğumcu ona sordum yumurtalıkları uyarıyor yumurta kalitesini arttırıyor dedi maxijunoyu önerdi ya da inofolic combi hp kullanabilirsin dedi

adet tarihlerimiz aynı inşallah kalbimizden gecen olur canım 🙏 son zamanlarda tekrar ovülasyon testi yaptın mı ben ilk oğlumu adete 4 gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim çok koyu çıkmıştı varsa elinde tekrar bir denesene 🙏🌸
Elimde var canım ama regl olcam ben büyük ihtimal çünkü regl belirtilerim var sanirim olmadi bu ay çok kastık galiba üst üste oldu biraz 😅 bu ay daha relax takilcaz 2 günde bir falan ovu yapmayacagim artık zaten daha 2. Ayimiz. İnşallah senin olur 🙏

Bu platformdan iki ay evvel psikolojime iyi gelmediğini düşündüğüm için ayrılmıştım ve şimdi inşallah yalnız dönmedim 🥹
Bat’a 6 gün kala silik pozitif görünce kan vermiştim sonucum aşağıda. Ama erken kan verme tuzağına düştüğüm için iki günde bir vermek durumunda kaldım şimdi 😅

Eklentiler

• IMG_0559.jpeg
    IMG_0559.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 76
X