Merhaba gebeliğinizi tebrik ediyorumBen de görüyorum ama ailede hiç yok ki tuhaf
Şöyle olabilir aile hekimliğinizin tahlilleri gönderdiği laboratuvarın en yüksek ölçüm birimi 1308 dir. >1308 şeklinde mi yazıyordu acabaArkadaşlar bugün başıma bir şey geldiÇarşamba özel hastanede kan vermiştim 3473 çıkmıştı .
Cuma da aile hekiminde kan verdim 1308 çıktı dünyam başıma yıkıldı eşimle çok üzüldük.
Hemen özel hastaneye gittik kan verdim kan sonucu çıkana kadar doktor varmış şükür muayene olduk kese duruyor dedi .
Sonra kan sonucu çıktı 9016üç saat boşuna kahrolduk .
Bundan sonra asla Farklı yerde kan vermem sizin de aklınızda olsun
Doktor bebek ikiz de olabilir de bir bakabilir misiniz çok belli olmuyor ama fikirlerinizi merak ediyorum
Ne kadar heyecanlı bir durum hafıf sağda cok küçük kara delik var gb o mu ıkıncı keseBen de görüyorum ama ailede hiç yok ki tuhaf
Aldım yaptım negatıf balım yaAl canım erken gebelik daha iyi sonuç veriyor. İnşallah pozitifdir ben bulamadım erken gebelik gittiğim bütün eczanelerde hep aynı markalar var
Birsey sorucam dedim gittim bianda aldım haneri yok olsa kızarErkeklerin garip ön yargıları var bu konularda. Benimki de test yapma dedi gecen ay gecikme olmadanç üzülme ve uzulmeyelım dıyorben de ondan gizli aldım testleri. Ama şimdi sipariş edecegm. erken ve normal paketler var canım netten alablrsın hem daha uygunlar. Ben kimyasal olsa da bılmek ıstıyorum nedense. İnşallah şuanda bebegn seninledir velev ki yoksa da önümüzdeki aya hazırlıklı olursun
Ayy hadi nezaman yapacaksın cok heyecanlandom canmBirsey sorucam dedim gittim bianda aldım haneri yok olsa kızar
Halkımızda hayırlısı olsun inşallah isteyen herkesle birlikte bizimde kucağımız dolsunBenim kanım negatif çıktı. 2 gün önce vermistim. Bugün adetimden 4 gün geciktim. Mide bulantılarım azaldı. Ama adet ağrım da yok. Bende geç döllenme oluyor diye sabrla bekliyorum ama zaman da geçmiyor haftaya cumaya kadar adet olmazsam tekrar kan vericem. Bir de dostinex kullanıyordum ondan gecikmiş ola bilirmiyim acaba.Hamilelerin duası kabul olur bana da dua edermisiniz.
Sağ salim hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olsunArkadaşlar bugün başıma bir şey geldiÇarşamba özel hastanede kan vermiştim 3473 çıkmıştı .
Cuma da aile hekiminde kan verdim 1308 çıktı dünyam başıma yıkıldı eşimle çok üzüldük.
Hemen özel hastaneye gittik kan verdim kan sonucu çıkana kadar doktor varmış şükür muayene olduk kese duruyor dedi .
Sonra kan sonucu çıktı 9016üç saat boşuna kahrolduk .
Bundan sonra asla Farklı yerde kan vermem sizin de aklınızda olsun
Doktor bebek ikiz de olabilir de bir bakabilir misiniz çok belli olmuyor ama fikirlerinizi merak ediyorum
Yaptım kız geride kaldı galibaAyy hadi nezaman yapacaksın cok heyecanlandom canm
Benim ailem de 9 saat uzakta ben ne hissederim bilmiyorum ihtimal de vermiyorum aslında ama tabi nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsunNe kadar heyecanlı bir durum hafıf sağda cok küçük kara delik var gb o mu ıkıncı keseay benim en korktugum ikiz suanda kızımın üstüne ikizlerle aılemden 1350km uzakta nasıl yaparm falan aklıma gelıyor aman yarabbi diyorum senin ilk mi canım
Evet o da aklıma geldi ama mantıklı gelmediği için çok korktumŞöyle olabilir aile hekimliğinizin tahlilleri gönderdiği laboratuvarın en yüksek ölçüm birimi 1308 dir. >1308 şeklinde mi yazıyordu acaba
evet gerçekten cok ince bir çizgi var yani of test yapmakta cok gereksiz insan yanı bosuna stres oluyor gibime geliyo cok dopru sonuc verdıgını dusunmuyorum artık testlerin ben .... hakkımıda hayırlısı vallaYaptım kız geride kaldı galibatabikide nagatif kıl gibi bi cizgi var tamam
Benim çok gazım olmuştu, adet olacakmış gibi ağrı , ve WC ye gidince süt ve sarı renginde akıntı oluyordu .Merhaba gebeliğinizi tebrik ediyorumkaset testlerim hep silik çıkıyor hatta bugün bayağı belirginleşti adetime henüz var. Ama hiç bir belirti yok hafif göğüs ağrısı dışında bi de akıntım var. Sizin çok belirgin miydi belirtileriniz ? Ne gibi belirtilerle şüphelenmeye başladını. Bu arada kasım ayında kürtajla sonuçlanan bi düşüğüm var.
Cidden öyle anca kendime acabami hissi verdi durdu ama olsaydı cıkardı diyorum iki gündür hayırlısı artıkevet gerçekten cok ince bir çizgi var yani of test yapmakta cok gereksiz insan yanı bosuna stres oluyor gibime geliyo cok dopru sonuc verdıgını dusunmuyorum artık testlerin ben .... hakkımıda hayırlısı valla
hakkımızda hayırlısı sağlıkla selametle olsun insallah ya burda tüm bekleyen umut eden arkadaşlarıma kendimize yani bizde görürüz elbet kırmızı cizgileriCidden öyle anca kendime acabami hissi verdi durdu ama olsaydı cıkardı diyorum iki gündür hayırlısı artık