Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Ben de görüyorum ama ailede hiç yok ki tuhaf
Merhaba gebeliğinizi tebrik ediyorum kaset testlerim hep silik çıkıyor hatta bugün bayağı belirginleşti adetime henüz var. Ama hiç bir belirti yok hafif göğüs ağrısı dışında bi de akıntım var. Sizin çok belirgin miydi belirtileriniz ? Ne gibi belirtilerle şüphelenmeye başladını. Bu arada kasım ayında kürtajla sonuçlanan bi düşüğüm var.

Şöyle olabilir aile hekimliğinizin tahlilleri gönderdiği laboratuvarın en yüksek ölçüm birimi 1308 dir. >1308 şeklinde mi yazıyordu acaba

Ben de görüyorum ama ailede hiç yok ki tuhaf
Ne kadar heyecanlı bir durum hafıf sağda cok küçük kara delik var gb o mu ıkıncı kese ay benim en korktugum ikiz suanda kızımın üstüne ikizlerle aılemden 1350km uzakta nasıl yaparm falan aklıma gelıyor aman yarabbi diyorum senin ilk mi canım

Kızlar testi yaptım kıl gibi cizgi var gibi önemlimi su saatten sonra benim için degil malesef

Eklentiler

• IMG_0532.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_0534.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 51
Birsey sorucam dedim gittim bianda aldım haneri yok olsa kızar

Halkımızda hayırlısı olsun inşallah isteyen herkesle birlikte bizimde kucağımız dolsun

Sağ salim hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olsun

Benim ailem de 9 saat uzakta ben ne hissederim bilmiyorum ihtimal de vermiyorum aslında ama tabi nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun evet ilk mart ayında 12 haftalık kaybetmiştim

Şöyle olabilir aile hekimliğinizin tahlilleri gönderdiği laboratuvarın en yüksek ölçüm birimi 1308 dir. >1308 şeklinde mi yazıyordu acaba
Evet o da aklıma geldi ama mantıklı gelmediği için çok korktum <1308,00 yazıyordu

Yaptım kız geride kaldı galiba tabikide nagatif kıl gibi bi cizgi var tamam
evet gerçekten cok ince bir çizgi var yani of test yapmakta cok gereksiz insan yanı bosuna stres oluyor gibime geliyo cok dopru sonuc verdıgını dusunmuyorum artık testlerin ben .... hakkımıda hayırlısı valla

Benim çok gazım olmuştu, adet olacakmış gibi ağrı , ve WC ye gidince süt ve sarı renginde akıntı oluyordu .
Benim de mart ayında 12 haftalık kürtaj maalesef

evet gerçekten cok ince bir çizgi var yani of test yapmakta cok gereksiz insan yanı bosuna stres oluyor gibime geliyo cok dopru sonuc verdıgını dusunmuyorum artık testlerin ben .... hakkımıda hayırlısı valla
Cidden öyle anca kendime acabami hissi verdi durdu ama olsaydı cıkardı diyorum iki gündür hayırlısı artık

Kızlar adetime 8 gün var erken prodoctir gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı testi açınca görünen bir çizgi var ben bişey anlamadım ya böyle bişey yaşayan varmı daha önce

Ben bugün leke gördüm benim bu ay da olmadı birkaç güne adetim başlar. Eşim iki yıl görevde olcak bu son şansımdı. İki yıl sonra hayallere devam

Kızlar testi açtığım da bu şekilde görünüyor uzaktaki 2 çizgi ne oluyor böyle bişey yaşayan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…