Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Merhaba canım benimde bugün gecikmenin 4.günü dün benimde testim negatifdi.
Ne yapıcaz biz böyle

Ahhh canım tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende ilk göğüslerimden kesin hamileyim diyordum ama testler negatif çıkıyor. Kasıkta ve arada bacağa vuran ağrılarım var hakkımızda hayırlısı

Bende gidicem inşallah hayırlı somuclar alalım

Agrım durmuyprda hiç bacagıma kadar vurunca okadar sasırdım ki çünkü adette böyle birsey olmaz ama bugun gögüslerim dahada hassas

Eşimi ikna edersem erken gebelik alıcam oazartesiye randevu acılmıs pazarteside doktora gidicem inşallah
Erkeklerin garip ön yargıları var bu konularda. Benimki de test yapma dedi gecen ay gecikme olmadanç üzülme ve uzulmeyelım dıyorben de ondan gizli aldım testleri. Ama şimdi sipariş edecegm. erken ve normal paketler var canım netten alablrsın hem daha uygunlar. Ben kimyasal olsa da bılmek ıstıyorum nedense. İnşallah şuanda bebegn seninledir velev ki yoksa da önümüzdeki aya hazırlıklı olursun

Bende şaşırdım canım iyice inan erken gebelik alsam mı diye dusunmeye basladım carsıya cıkıcam birazdan acıksa alırım diye düşündüm
Al canım erken gebelik daha iyi sonuç veriyor. İnşallah pozitifdir ben bulamadım erken gebelik gittiğim bütün eczanelerde hep aynı markalar var

Agrım durmuyprda hiç bacagıma kadar vurunca okadar sasırdım ki çünkü adette böyle birsey olmaz ama bugun gögüslerim dahada hassas
Benimde normal adette olmayan belirtilerim olunca baya umutlanmıştım. Ama bakalım hayırlısı

inşallah geç dollenmedır yoksa da adet gelir ve yenı ay yenı umutlar amın yarabbimmm
İnşallah canım hiiiççç adet olucak gibi değilim eğer gebelik yoksa uzun bir gecikme beni bekliyor gibi. Hamişlerin duası kabul olrmuş inşallah geç döllenmedir

Benim kanım negatif çıktı. 2 gün önce vermistim. Bugün adetimden 4 gün geciktim. Mide bulantılarım azaldı. Ama adet ağrım da yok. Bende geç döllenme oluyor diye sabrla bekliyorum ama zaman da geçmiyor haftaya cumaya kadar adet olmazsam tekrar kan vericem. Bir de dostinex kullanıyordum ondan gecikmiş ola bilirmiyim acaba.Hamilelerin duası kabul olur bana da dua edermisiniz.

Arkadaşlar bugün başıma bir şey geldi Çarşamba özel hastanede kan vermiştim 3473 çıkmıştı .
Cuma da aile hekiminde kan verdim 1308 çıktı dünyam başıma yıkıldı eşimle çok üzüldük.
Hemen özel hastaneye gittik kan verdim kan sonucu çıkana kadar doktor varmış şükür muayene olduk kese duruyor dedi .
Sonra kan sonucu çıktı 9016 üç saat boşuna kahrolduk .
Bundan sonra asla Farklı yerde kan vermem sizin de aklınızda olsun
Doktor bebek ikiz de olabilir de bir bakabilir misiniz çok belli olmuyor ama fikirlerinizi merak ediyorum

Eklentiler

• E05B28C3-1445-41BC-8889-E1B7C055B411.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 41
  • C03E103B-807E-4B55-8E1A-8462108B4022.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 41
Kız ben 2. Kese goruyorum sanki üstünde ince uzunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…