Kan sonuçlarına göre güncel halini yazalım istersenizSAT 7 Nisan
BAT 6 Mayıs testte gebelik çıktı ama kan sonuçları çıkmadı benide ekler misiniz?
Neredesiniz canım ay ne zor Eşin yanında mı peki aYok canım biz bulunduğumuz yere 1 yıl önce gelmiş dik o yüzden rahatız
Lısteye gebelik bekleyenleri mi ekliyorsun yoksa deneyenler de var mı ay benı de ekleyin baska topuk olursa ben de yumurtlama olmak üzere deneyecegmKan sonuçlarına göre güncel halini yazalım isterseniz
Haziran temmuz diye yeni bir topik acacagım ayın 20 si gibi tabloda haziran olanlarınotomatik ekleyeceğim buradanda oranın linkini veririm
Tarihler güncel mi şubat biraz geç değil mi hamilemisiniz anlayamadımBenide eklermisin .sat 18subat bat 23 Şubat
Gebelik planı yapanları ekliyorum tablodan sonra gebe kalan arkadaslarımızın yanına daLısteye gebelik bekleyenleri mi ekliyorsun yoksa deneyenler de var mı ay benı de ekleyin baska topuk olursa ben de yumurtlama olmak üzere deneyecegm
Benı de ekler misin rica etsemGebelik planı yapanları ekliyorum tablodan sonra gebe kalan arkadaslarımızın yanına daişaretlerini koyıyoruz
Hiç önemli değil biz gecıkmeleri severizBenı de ekler misin rica etsemsat 9 Mayıs. bat 5 Haziran
Ama 1 gün geç yumurtalarsam 6sı olacak henüz yumurtlama gerçekleşmedi 4 gün var. Bazen 14. Bazen 15.gün yumurtlama oluyor
tamamdır teşekkürler canımHaziran temmuz diye yeni bir topik acacagım ayın 20 si gibi tabloda haziran olanlarınotomatik ekleyeceğim buradanda oranın linkini veririm
Ah teşekkürler. İnşallah yaa benım de 2. Denemem olacak bu ay geçen ay tek ilişki idi yumurtlama oncesnı değerlendiremedik umarım bu ay verimli geçer de sonuçları herkes alırHiç önemli değil biz gecıkmeleri severiz
Bundan 7 yıl önce ilk çocukta 2.7 idi... 2 sene önce 05 e düşmüştü bi daha yaptırmadımİlk çocukta amh değeriniz kaçtı
Evet canım yanımda çok şükür Zonguldak dayızNeredesiniz canım ay ne zor Eşin yanında mı peki a
Anladim yüksekmiş o zaman peki neden düşmüş sonradan bilgi verdilermiBundan 7 yıl önce ilk çocukta 2.7 idi... 2 sene önce 05 e düşmüştü bi daha yaptırmadım
Bir çok sebebi varmış stres beslenme şekli yaş faktörü yani neye bağlı bende bilmiyorumAnladim yüksekmiş o zaman peki neden düşmüş sonradan bilgi verdilermi
Sürekli bi kan verme yine hamdolsun rabbim bilinmez dertler vermesinHaklısın. Artık hastane diyince ayaklarım geri geri gidiyor
Ben adetli gitmiştim belkide degildir hem tüm hormonlarada bakılır hepsi aradan cıkarAmh için adetli olmak şart değildi diye hatırlıyorum yalnışda olabilir
Hmm ben de Mardin'deym şuan eşimin işi gereği burası bu ara karışık merak ettim de sordum acaba doğuda msnndyeEvet canım yanımda çok şükür Zonguldak dayız
Bende de ani düştü de ondan merak ettim teşekkür ederim bilgi içinBir çok sebebi varmış stres beslenme şekli yaş faktörü yani neye bağlı bende bilmiyorum