Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Olsun kuzum kırmızılsr gelene kadar umut hep var bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah
Hayırlısı olsun inşallah hiç regl olacakmısım gibide gelmiyor ya gögüslerim bana oyun oynuyor yada bir durum var farkında degilim cunku agrım var karnımda ve bacaklarıma vuruyor psikolojikmende bedenende cok yoruldum haşa isyan etmiyorum çöktüm gercekten sadece bu

Zor çok zor senı cok iyi anlıyorım ama ansızın gelecek

Kuzum öyle saçma bişey mi olur benim sadece bir gün normal oluyor diğer günler neredeyse hiç gelmiyor damla damla şuan ikinciye hamileyim. Doktora sormuştum bana bir ped dolması bile yeterli demişti

Evet evet özelde iyi bir doçent buldum bu konularda ihtisası ama hiç yer yok

Kuzum öyle saçma bişey mi olur benim sadece bir gün normal oluyor diğer günler neredeyse hiç gelmiyor damla damla şuan ikinciye hamileyim. Doktora sormuştum bana bir ped dolması bile yeterli demişti
Ohhh valla rahatladım kac gundur de onu takmıstım kafaya ya

Allah razı olsun valla

Yaaa tez ama tez zamanda kavuşmanı diliyorum bebegıne ,, ben de 32 yim şu anki aklım yıllar öncesınde olsaymıs keske sen benden de tecrubelısin bende akıl verir gibi konusmusum kbakma Eşler herşeyi görüyorlar onemlı olan yanında olması fakat bir yere kadar işte tamamen bagları da kopar diyemiyoruz. O politiklik olayını çok yaptım çokk o zaman bile birşeyler buldular insanlar değişmez bizim tutumumuzu degıstırmemız lazım gerçekten. Bence duaların kabul olcacak hamile kalacaksın aminnn

YAa eczane yok mu peki. Gerçekten gecikmen baya olmuş test bozuk gibi geliyor bana sanki hamılesn ama çıkarmıyor gb ,

YAa eczane yok mu peki. Gerçekten gecikmen baya olmuş test bozuk gibi geliyor bana sanki hamılesn ama çıkarmıyor gb ,
İnşallah öyledir cok isterim büyük süpriz olur bizim için eşim persembe gunu tahlil verdi degerlerimiz şükürler olsun cok iyi çıktı ml55 miyon toplam 165 milyon ileri hiz ise 81 cıktı cok mutlu oldum öyle oluncada bi ümitlendim ama işte belki o unutlandıgım içinde gecikmiş olabilir diye dusundum

Ben dün gece fikrinizi almak istedim
Evden çıkmadan ne yapsam beklesem mi diye yeniden geride kalınca sormak istedimm

Ama sen yumurtlamanı biliyorsan ve yumurtlama olduysa zamanında gecikmek imkansız herkesin luteal fazı maksimum 15 gün ortalama 14. Peki canım bir şey soracağım Bu sperm saydırma olayı ne zaman istiyor doktorlar bir kızımız var ve uzun bir süre beklemedik yani ikinci çocuğa şimdi deniyorum ne kadar süre olmayınca Doktorlar istiyor eşten de

Ben dün gece fikrinizi almak istedim
Evden çıkmadan ne yapsam beklesem mi diye yeniden geride kalınca sormak istedimm
Merhaba canım erken gebelik testini şu an bile yapsan bence çıkar keşke sabah ilk idrarla yapsaydın ben erken test ile kızımı 9 gün kala öğrendim düşün

Biz kadın dogumdan önce urolojıye gidim baktırmak istedik orda sonuclarım kotu ide tup bebek bile zor dedi yıkıldım 21 den beri takviyeler kürlerle degerimi bugunlere geldi şükür

Merhaba canım erken gebelik testini şu an bile yapsan bence çıkar keşke sabah ilk idrarla yapsaydın ben erken test ile kızımı 9 gün kala öğrendim düşün
Yumurtlamamıda bilmiyorum inan akıntımda olmadı olduysada bu ay hiç dikkat etmedim memleketteydim geldim 14 gunden beri degerlendiriyoruz

Canım merhaba. Ne özrü hepimiz aynı umutları taşıyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz. İçim rahat etsin diyorsan kan ver bence. Eğer yoksa da inşallah öbür aylara hepimize kısmet olur. Umudumuzu kaybetmeyelim. Ben de hala adet olmadım. Ama negatif. Olduktan sonra kadın doğuma gıdecem ne sorun var anlamadım canım kist mi var ne var...

Yumurtlamamıda bilmiyorum inan akıntımda olmadı olduysada bu ay hiç dikkat etmedim memleketteydim geldim 14 gunden beri degerlendiriyoruz
Ay hadi İnşallah inşallah kan mı vereceksin bundan sonraki süreçte çünkü testlerinde hep bir çizgi var aynı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…