- 25 Nisan 2024
- 127
- 45
Bende gördüm 5+0 bizimde hayırlı olsun bebeğinizKızlar ben kesemi gördüm bu gün 5+1 çok şükür sağlıkla gelsin inşallah
Canım hadi gözün aydın testlere bakma bence de,Ama e nabızda goremıyorum ben acıldekı adamı aradm bız bılmeyız dedı dedım ordakı degerı söyler mısınız 10-20-30 yazıyprdur kendı doktoruma söyleyeceğim dedm 105 yazıyor dedı ama bız bılmeykz dedı
Bilmiyorum kuzum anne sülalesinde ikiz var pazartesi doktora gideceğimÇok fazla ikiz olabilir mi acaba
Çok çok sevindim şükürler olsun inşallah sıra daha da güzel haberlerde
Sizin değerleriniz 2 gün ara ile derken mesela pazartesi verip perşembe mi verdinizBilmiyorum kuzum anne sülalesinde ikiz var pazartesi doktora gideceğim
Pazartesi verdim çarşamba verdim mesela canımmSizin değerleriniz 2 gün ara ile derken mesela pazartesi verip perşembe mi verdiniz
AnladımPazartesi verdim çarşamba verdim mesela canımm
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bi anda fazla yükseldi diye düşündüm belkide normaldir ama mesela dün vermiştim kanı acaba şuanda nasılAnladımo zaman yüksekmiş maşallah
Benim ilk gebeliğimde de 3.5 kat katlıyordu ailede ikiz yok ki ikiz değildi .
Şimdi 2.5 kat katlıyor perşembe 5+3 de değerim 5 binlerdeyken kese göründü doktor sanki iki kese var gibi dedi ama ben ihtimal vermiyorum. Değerlerime baktığı için ikiz olabilir demişti o yüzden diyor gibi geldi banaailede de hiç olmayınca mümkün değil.
Siz fe ihtimal var ama Rabbim nasıl hayırlıysa onu nasip etsin inşallah
Yap kız yap sefan olsun ohhAsla kat haaaa
Bence ailede ikiz var ise sizin de normaldirRabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bi anda fazla yükseldi diye düşündüm belkide normaldir ama mesela dün vermiştim kanı acaba şuanda nasıl
Amin amin aminÇok çok sevindim şükürler olsun inşallah sıra daha da güzel haberlerde
Artık yapmam da işte salı ya kadar kim bekleyecekCanım hadi gözün aydın testlere bakma bence de,
Amin inşallah kuzum hayırlısıyla inşallahBence ailede ikiz var ise sizin de normaldiren yakın arkadaşımın ikiz kızları car çokkkkk tatlılar ben isterdim ikiz olmasını ama tabi hangisi sağlıklı ise o olsun hepimiz için
Burada bekleyen bütün arkadaşlarıma da çift çizgi görmeyi nasip etsin Rabbim hem de en kırmızısından
Zaman gecmez şimdi sana ama canım sonuc ne yapsan da aynı olacak içini ferah tut ilk çocuk muydu senin canım 2 mydiArtık yapmam da işte salı ya kadar kim bekleyecek
2. Canısı 4 yasında oğlum allah hepimizin evladına sağlıklı ömürler nasıp etsınZaman gecmez şimdi sana ama canım sonuc ne yapsan da aynı olacak içini ferah tut ilk çocuk muydu senin canım 2 mydi
Dogru ay hatırladım canım amin aminnn canım ay benm kızım da hala kardes nezaman gelecek dıyor. Dua ettin mi dyor yine2. Canısı 4 yasında oğlum allah hepimizin evladına sağlıklı ömürler nasıp etsın
Oyyyy kurbaneeeeeDogru ay hatırladım canım amin aminnn canım ay benm kızım da hala kardes nezaman gelecek dıyor. Dua ettin mi dyor yine
Selam canım, kanı erken vermişsin biraz daha bekle, bat gününde veya yaklaşınca olmadı bi test yaparsınKızlar benim beklenen adet tarihim yarın geçtiğimiz pazar iç çamaşırımd kahverengi leke vardı peçeteye de pembe renkte ince bi leke geldi şeffaf akıntıyla karışıktı ama pembelik ip gibiydi. Ayın 13 ünde kan verdim 0.2 çıktı bugun de idrar testi yaptım şu 6 gün öncesinden gösterenden tek çizgi çıktı. Sizce gebelik olsaydı 13 ünde verdiğim kanda çıkar mıydı? 6 mayısta hesaplayıp ilişkiye girmiştim. Kısacası şöyle özetleyeyim 21 nisanla 26 nisan arası adet oldum, 6 mayısta ilişkiye girdim 12 mayısta kan geldi hafif 13 mayısta kan verdim 0.2 çıktı. Bugun erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Yarın adet tarihim. Sizce gebelik olsaydı 13 mayısta verdiğim kanda 0.2 çıkmazdı dimi?