- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 39
merhaba elinizdeki marka prodoctor sanırım bende bunla yapıyorum ama onun camı çok yansıma yapıyor kaç kere elim ayağıma dolandı çizgi gördüm sandım üstteki plastiği çok çabuk çıkıo naçizane tavsiyem onu çıkarıp bakmanızAhhh bebeğim inşallahhhhh inşallahhh ne deyim.. Umut insanın içinde hep var işte, hep kötü tecrübeler yaşansa da .hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim bu ay
merhaba elinizdeki marka prodoctor sanırım bende bunla yapıyorum ama onun camı çok yansıma yapıyor kaç kere elim ayağıma dolandı çizgi gördüm sandım üstteki plastiği çok çabuk çıkıo naçizane tavsiyem onu çıkarıp bakmanızn
Yumurtlamada da progesteron yükselir canımevet canım konuşmuştuk yapmadım daha 4 5 gün var diye belki gecikedebilir diye düşünüyorum hsg sonrası gecikmede olabiliyormuş olsada çıkmaz daha günüm var diye yapmadım yani
hiç bir şekilde tutmuyor tarihler canım progestesron testini verdiğimde yapmıştım ovu testi yine çok silikti anlamadım bakalım yaa ne olcakYumurtlamada da progesteron yükselir canım
Kuzum zaten yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılır progesteron o yüzden o gün pik görmemen çok normal. Progesteronun 10 üzerinde çıkması yumurtanın sağlıklı bir şekilde çatladığını gösteriyor hatta 15 üzeri gebelik ihtimalini düşündürüyorhiç bir şekilde tutmuyor tarihler canım progestesron testini verdiğimde yapmıştım ovu testi yine çok silikti anlamadım bakalım yaa ne olcak
inşallahh canım inşallahhh bende bu ay ortalık o kadr karıştıki anlatamam sana dallasa döndü bu ay benim vücudum bakalım ne olacak merkla bekliyorum :) :) :)Kuzum zaten yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılır progesteron o yüzden o gün pik görmemen çok normal. Progesteronun 10 üzerinde çıkması yumurtanın sağlıklı bir şekilde çatladığını gösteriyor hatta 15 üzeri gebelik ihtimalini düşündürüyor
Sen hamişsin inşallah
Umudunuzu yitirmeyin biraz zaman yerini güzel haberlere bırakırinşallahh canım inşallahhh bende bu ay ortalık o kadr karıştıki anlatamam sana dallasa döndü bu ay benim vücudum bakalım ne olacak merkla bekliyorum :) :) :)
İnşallah kuzum inşallahYaaa canim benim çok üzüldüm kimyasalın ardı gebeliktir inşallah seninde öyle olur
Bence değerlendir canım yeni yumurtluyor olma ihtimalin yüksek testinde pik görmediğini söylediğin için böyle düşünüyorum kuzu sen daha iyi bilirsin tabihiç bir şekilde tutmuyor tarihler canım progestesron testini verdiğimde yapmıştım ovu testi yine çok silikti anlamadım bakalım yaa ne olcak
Ben de en az senin kadar merak ettim canım inşallah güzel olur sonuinşallahh canım inşallahhh bende bu ay ortalık o kadr karıştıki anlatamam sana dallasa döndü bu ay benim vücudum bakalım ne olacak merkla bekliyorum :) :) :)
Kuzum aşılamada 13. Gün erken değil bence ama inşallah geç döllenme olmuştur da burdan dönerKızlar 0,462 geldi sonuç, normalde hep <0,2 çıkardı aynı hastanede veriyorum sürekli 13. Gün haptım erken yaptım testi , yükselirmi acaba kafam karıştı,yoksa kimyasal falanmı, garip belirtiler hissediyorum, göğüsler fazla şiş ve acıyor adet sancısı gibi sancılar falan, bilemedim kızlar yoksa geç döllenme mi umutlanmalı mıyım?yükselir mi,
Amin canım inşallah haber ederimKuzum aşılamada 13. Gün erken değil bence ama inşallah geç döllenme olmuştur da burdan döner
Üzme kendini regl olmadıkça umut var
Bence senin testlenmen lazıminşallahh canım inşallahhh bende bu ay ortalık o kadr karıştıki anlatamam sana dallasa döndü bu ay benim vücudum bakalım ne olacak merkla bekliyorum :) :) :)
Değerlendircem canım inşallahBence değerlendir canım yeni yumurtluyor olma ihtimalin yüksek testinde pik görmediğini söylediğin için böyle düşünüyorum kuzu sen daha iyi bilirsin tabi
İnşallah canım belim ağrımaya başladı regl gibi sanım gelecekBen de en az senin kadar merak ettim canım inşallah güzel olur sonu
Belim ağrımaya başladı canım regl olacak gibi cuma ya kadar sabretmek istiyorumBence senin testlenmen lazım
Daha bata varmış kuzum ya inşallah regl belirtisi değildirİnşallah canım belim ağrımaya başladı regl gibi sanım gelecek
Yaaa inşallah hamile olursunda regl gelmezBelim ağrımaya başladı canım regl olacak gibi cuma ya kadar sabretmek istiyorum
Son durum nedir merak ettimSelam kızlar, ben de bu ay gebelik icin ugrasanlardanım. Beni de ekler misiniz listeye?
Sat: 01.03.2024
Ovitrelle: 18.03.2024
Aşılama: 20.03.2024
Bat: 04.04.2024
Ben bu ay 9 gün 100 gonalf kullandım ve çatlatma iğnesi + aşılama yapıldı.
3 yumurtam oluşmuş ama tutma ihtimali aşılamanın çok düşük diyorlar. Bir sürü kaset test aldım 3-4 günde bı yaparak ne zaman beta HCG nin negatife döneceğini kontrol edeceğim.