Ya inşallah ama pek ümidim yok nedenseCanım çıkar tabi, doktorlar 12.gün verilmesini öneriyor yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum
Ki sen 7.gün vermişin 8 çıkmış ona göre bile karşılaştırma yapabilirsin o yüzden bugün çıkan sonuç kesindir inşallah bebeğin seninledir
Aynen vallahi sulu akıntı, hatta yürürken olunca kan sandım korktum .. Yapmadım çünkü her ay yapıp sürekli üzülmekten yoruldumKuzum senin testinde vardı biraz çizgi iyi yine çıkmış yanş bende erken gebelikte yok yani ptsi tatil olursa okullar anca o zaman alabilirim kana baktırabilirim. Eşime sürpriz yapmak istiyorumbugün test yaptın mı ? Banada böyle adet olcakmışım gibi geliyo ama sulu akıntım var bugünde biraz beyaz
aynen canım yarın sabah yaparım büyük ihtimal dediğim gibi çok umutlanmak istemiyorum çünki kasımlarımda yumurtlama ağrısı gibi ağrılar var hafif hafif sanırım iki kere yumurtladım ben bu ay :)Valla canım inşallah Rabbim dilediğini versin, kimi insan 11. Günde bile silik çizgiyle öğreniyor ama bence yarın sabahı bekle öyle yap istersen
hepimizin gönlünce olsun herşeyy inşalllahhhhh canım benimHaklısın canım birşey diyemiyorum nasıl rahat edeceksen öyle yap o zaman inşallah gönlünden geçen nasip olsun
Oda regli sancısı gibi oluyor asla ayırt edilmiyor diyorlar belkide gebeliktir benimde çatlamanın 13. günü aynı şey bende de var. Dün akşam yemekten sonra ani bir ağrı girdi kasığıma anlatamam, inşallah bebiştiraynen canım yarın sabah yaparım büyük ihtimal dediğim gibi çok umutlanmak istemiyorum çünki kasımlarımda yumurtlama ağrısı gibi ağrılar var hafif hafif sanırım iki kere yumurtladım ben bu ay :)
inşalah canım inşallahh yok bendeki şuan regl sancısı gibi değil kasıklta çok hafif gelip gidiyor yumurtlama zamanları gibiOda regli sancısı gibi oluyor asla ayırt edilmiyor diyorlar belkide gebeliktir benimde çatlamanın 13. günü aynı şey bende de var. Dün akşam yemekten sonra ani bir ağrı girdi kasığıma anlatamam, inşallah bebiştir
İnşallah arkadaşımmmAmiin amin kuzum inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Yeni bir yola girdin tabi normalden daha hevesle heyecanla bekliyorsun inşallah emeklerini heveslerini boşa çıkarmasın Rabbim
Ya bende görüyorum bendee var inşallahDayanamadım yaptım yine adete var temiz bi 7/8 gün … Sanırım 2. Çizginin çıkması gereken yerde bi siyahlık var ve ben onu ikinci silik çizgi sanıyorum …. Gözle bariz görünen bir şey değil..
Kuzum valla biz görmek istediğimiz için mi ne anlamıyorum. Ben kendimde böyle bi çizgi çıksa bi umutlanırdım açıkçası ama senin daha önce de bundan daha koyusu olmuştu negatifti bilemedim ki yaDayanamadım yaptım yine adete var temiz bi 7/8 gün … Sanırım 2. Çizginin çıkması gereken yerde bi siyahlık var ve ben onu ikinci silik çizgi sanıyorum …. Gözle bariz görünen bir şey değil..
Benimde öyle kan geldi sandım bugün ama yok hayırlısı olsun canım ben dış gebelik geçirdim o yğzden sağlıklıysa ilerlesin sağlıksızsa akıp gitsin diyorum o süreç baya zor allahım kimseye yaşatmasınAynen vallahi sulu akıntı, hatta yürürken olunca kan sandım korktum .. Yapmadım çünkü her ay yapıp sürekli üzülmekten yoruldumİnşallah sürpriz yaparsın bu ay yaaa
Evet işte o beni bitirdi .. bu ay doktora gideceğim her ay kimyasal gebelik geçiriyor olamam heralde ya da tüm bozuk testler beni bulmazKuzum valla biz görmek istediğimiz için mi ne anlamıyorum. Ben kendimde böyle bi çizgi çıksa bi umutlanırdım açıkçası ama senin daha önce de bundan daha koyusu olmuştu negatifti bilemedim ki ya
Aynen öyle kuzum inşallah artar da bebişini kontrole gidersin doktora sadeceEvet işte o beni bitirdi .. bu ay doktora gideceğim her ay kimyasal gebelik geçiriyor olamam heralde ya da tüm bozuk testler beni bulmazHer gün yapayım bakalım mantıken artması lazım varsa
Ahhh bebeğim inşallahhhhh inşallahhh ne deyim.. Umut insanın içinde hep var işte, hep kötü tecrübeler yaşansa da .hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim bu ayYa bende görüyorum bendee var inşallah
Amin canım benim amiiinnn Rabbim kucağımızı doldursun inşallahAhhh bebeğim inşallahhhhh inşallahhh ne deyim.. Umut insanın içinde hep var işte, hep kötü tecrübeler yaşansa da .hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim bu ay
Kuzum adetim geldi dün gecetatluboncuk kuzum seni merak ediyorum kan verdin mi
Kimyasal oldu muhtemelentatluboncuk kuzum seni merak ediyorum kan verdin mi
Pozitif düşünelim canım inşallah olmuşturYa inşallah ama pek ümidim yok nedense
Yaaa canim benim çok üzüldüm kimyasalın ardı gebeliktir inşallah seninde öyle olurKimyasal oldu muhtemelen