Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Ya inşallah ama pek ümidim yok nedense

Aynen vallahi sulu akıntı, hatta yürürken olunca kan sandım korktum .. Yapmadım çünkü her ay yapıp sürekli üzülmekten yoruldum İnşallah sürpriz yaparsın bu ay yaaa

Valla canım inşallah Rabbim dilediğini versin, kimi insan 11. Günde bile silik çizgiyle öğreniyor ama bence yarın sabahı bekle öyle yap istersen
aynen canım yarın sabah yaparım büyük ihtimal dediğim gibi çok umutlanmak istemiyorum çünki kasımlarımda yumurtlama ağrısı gibi ağrılar var hafif hafif sanırım iki kere yumurtladım ben bu ay :)

aynen canım yarın sabah yaparım büyük ihtimal dediğim gibi çok umutlanmak istemiyorum çünki kasımlarımda yumurtlama ağrısı gibi ağrılar var hafif hafif sanırım iki kere yumurtladım ben bu ay :)
Oda regli sancısı gibi oluyor asla ayırt edilmiyor diyorlar belkide gebeliktir benimde çatlamanın 13. günü aynı şey bende de var. Dün akşam yemekten sonra ani bir ağrı girdi kasığıma anlatamam, inşallah bebiştir

Dayanamadım yaptım yine adete var temiz bi 7/8 gün … Sanırım 2. Çizginin çıkması gereken yerde bi siyahlık var ve ben onu ikinci silik çizgi sanıyorum …. Gözle bariz görünen bir şey değil..

Eklentiler

• IMG_4223.jpeg
    815,9 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_4222.jpeg
    654,9 KB · Görüntüleme: 77
inşalah canım inşallahh yok bendeki şuan regl sancısı gibi değil kasıklta çok hafif gelip gidiyor yumurtlama zamanları gibi

Dayanamadım yaptım yine adete var temiz bi 7/8 gün … Sanırım 2. Çizginin çıkması gereken yerde bi siyahlık var ve ben onu ikinci silik çizgi sanıyorum …. Gözle bariz görünen bir şey değil..
Ya bende görüyorum bendee var inşallah

Kuzum valla biz görmek istediğimiz için mi ne anlamıyorum. Ben kendimde böyle bi çizgi çıksa bi umutlanırdım açıkçası ama senin daha önce de bundan daha koyusu olmuştu negatifti bilemedim ki ya

Aynen vallahi sulu akıntı, hatta yürürken olunca kan sandım korktum .. Yapmadım çünkü her ay yapıp sürekli üzülmekten yoruldum İnşallah sürpriz yaparsın bu ay yaaa
Benimde öyle kan geldi sandım bugün ama yok hayırlısı olsun canım ben dış gebelik geçirdim o yğzden sağlıklıysa ilerlesin sağlıksızsa akıp gitsin diyorum o süreç baya zor allahım kimseye yaşatmasın

Kuzum valla biz görmek istediğimiz için mi ne anlamıyorum. Ben kendimde böyle bi çizgi çıksa bi umutlanırdım açıkçası ama senin daha önce de bundan daha koyusu olmuştu negatifti bilemedim ki ya
Evet işte o beni bitirdi .. bu ay doktora gideceğim her ay kimyasal gebelik geçiriyor olamam heralde ya da tüm bozuk testler beni bulmaz Her gün yapayım bakalım mantıken artması lazım varsa

Evet işte o beni bitirdi .. bu ay doktora gideceğim her ay kimyasal gebelik geçiriyor olamam heralde ya da tüm bozuk testler beni bulmaz Her gün yapayım bakalım mantıken artması lazım varsa
Aynen öyle kuzum inşallah artar da bebişini kontrole gidersin doktora sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…