- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün önce kan testi verdim 2,56 çıktı. Yani şu sıralar kanda sıfırlandı. Bir kaç gün sonra test yapmaya başlayacağım. Bana kalsa tüm belirtilere sahibim hatta fazlasını da sayabilirim ve kesin hamileyim Tâbii ki bunların kendimi fazla dinlemekten olduğunu biliyorum.Son durum nedir merak ettim iğne günlerimiz aynı ama ben ilişki denedim aşılama değil
Bende aranıza katılmak istiyorumKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
B bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan @ArasaNillGerek 24 Mart 20 Nisan @zesamu93 27 Şubat 23 Mart B bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart @ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan Z zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan @CandyButcher 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart beyazmanolya66 23 Şubat 22 Mart @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan E Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan @mervk06 11 Mart 3 Nisan @burcak29 10 Mart 5 Nisan @balli97 11 Mart 5 Nisan K knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @nurten1984 8 Mart 1 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan
Tabi ki Sat ve Bat yazarsanız ekleyelim sizide tabloyaBende aranıza katılmak istiyorum
İğneyi yaptığım ve ertesi gün çok kasık ağrısı oldu. Sonraki günlerde nadiren ara ara kasık batması yaşadım. Hamile Bi arkadaş yazmıştı büyük abdestimi yaparken kasık ağrım oluyordu diye aynısını ben de yaşıyorum normalde hiç olmazdı. Kendimi dinlememeye çalışıyorum, başka bir şey yok zaten. Göğüs ağrısı hassasiyeti falan yaşamadım hiç. Bilmiyorum sanki gebelik yok gibi geliyo bana, kısmet :)2 gün önce kan testi verdim 2,56 çıktı. Yani şu sıralar kanda sıfırlandı. Bir kaç gün sonra test yapmaya başlayacağım. Bana kalsa tüm belirtilere sahibim hatta fazlasını da sayabilirim ve kesin hamileyim Tâbii ki bunların kendimi fazla dinlemekten olduğunu biliyorum.
Senin bir belirtin vs var mı acaba?
Sat 3 martTabi ki Sat ve Bat yazarsanız ekleyelim sizide tabloya
İnşallah güzel haberler alırızİğneyi yaptığım ve ertesi gün çok kasık ağrısı oldu. Sonraki günlerde nadiren ara ara kasık batması yaşadım. Hamile Bi arkadaş yazmıştı büyük abdestimi yaparken kasık ağrım oluyordu diye aynısını ben de yaşıyorum normalde hiç olmazdı. Kendimi dinlememeye çalışıyorum, başka bir şey yok zaten. Göğüs ağrısı hassasiyeti falan yaşamadım hiç. Bilmiyorum sanki gebelik yok gibi geliyo bana, kısmet :)
24 martta regl oldum benKızlar Bat'ı geçenler ve bizi güncellemeyenler var şimdi tabloda Bat'ı geçenleri etiketliyorum ne durumdasınız bizi güncelleyin
@1begonya , @eflatundunya , @Umutvari , @tcherss , @brcubrcu0101 , @kelebek_vadisi , @zesamu93 , beyazmanolya66 , E Erbdky
Kuzucum benimki de erken geldiKızlar Bat'ı geçenler ve bizi güncellemeyenler var şimdi tabloda Bat'ı geçenleri etiketliyorum ne durumdasınız bizi güncelleyin
@1begonya , @eflatundunya , @Umutvari , @tcherss , @brcubrcu0101 , @kelebek_vadisi , @zesamu93 , beyazmanolya66 , E Erbdky
Güncelledim canım tarihlerini valla erken gelmesi bile bence iyi bişey çünkü bir sonraki döneme erkenden ulasıyorsun benim kısmen düzenli olan döngülerimden eser yok malum daha önce de yazdım benim yine gelmedi yine testler 10 gün bekle duphaston başla 10 gün ilacı kullan bugün son ilacı içtim şimdi 3 gün gelmesini bekle sonra başlayacakta 3 günü doktora gidilecek tahliller yapılacak geçen ay letu kullanmıstım (ilk kez ilaçla denedik gelişim falan olmadı) bu ay bakalım neler bekliyor biziKuzucum benimki de erken geldi
Sat: 26 Mart
Bat: 21 Nisan
İnşallah canım yaaa ama bilmiyorum hiç öyle hissetmiyorumYaaa inşallah hamile olursunda regl gelmez
İnşallah canım ama hiç gebelik gibi hissetmiyorum bugün yine ovu. Testi yapacağım bakalım nasıl çıkacakDaha bata varmış kuzum ya inşallah regl belirtisi değildir
Yaptinmi test canimİnşallah canım ama hiç gebelik gibi hissetmiyorum bugün yine ovu. Testi yapacağım bakalım nasıl çıkacak
Test bozuk olsa kontrol çizgisi de çıkmaz canım silik bir çizgi de görüyorum ama kaçıncı dk dan bu fotoğrafGunaydin kizlar test bozukmu sizce bide ilk defa aldım değişik ismi var b-good diye içeriğine baktım 25ml üstünü algiliyomus pazar kan vermiştim 0,627 gibi bi değer cikmisti cuma cumartesi pazar yerlesme lekesi gibi leke gelmişti adet olmadım hala günde 1 2 damla geliyor
4 dk içinde oldu canimTest bozuk olsa kontrol çizgisi de çıkmaz canım silik bir çizgi de görüyorum ama kaçıncı dk dan bu fotoğraf
Tekrar kan verdin mi yada verecekmisin kaset testte silik çıkıyorsa umutlar yükselir4 dk içinde oldu canim
Vermedim tekrar testle takip edeyim öyle vereyim dedim inşallah pozitif cikar çok istiyorumTekrar kan verdin mi yada verecekmisin kaset testte silik çıkıyorsa umutlar yükselir
Beni de ekler misiniz son adet 20 mart yumurtlama 5 nisanTabi ki Sat ve Bat yazarsanız ekleyelim sizide tabloya