evet canım yaptım gebelik testi de yaptım kocaman bir negatif çıktı hiç bir umudum kalmadı artık benim sanırım hiç bir zaman olmayacak çok üzgünüm gerçekten 8 aydır deniyoruz ama hiç bir şekilde olmuyor hiç bir sorunum da yok sadece eşimde biraz sıkıntı var ama bütün doktorlar olmayacak derece değil dediYaptinmi test canim
canım hafif görünüyor inşallah vardır inşallahhGunaydin kizlar test bozukmu sizce bide ilk defa aldım değişik ismi var b-good diye içeriğine baktım 25ml üstünü algiliyomus pazar kan vermiştim 0,627 gibi bi değer cikmisti cuma cumartesi pazar yerlesme lekesi gibi leke gelmişti adet olmadım hala günde 1 2 damla geliyor
Beni de ekler misiniiz kimyasal gebelik geçirdim bu ayKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan @ArasaNillGerek 24 Mart 20 Nisan @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart O ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan @CandyButcher 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 23 Şubat 22 Mart @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan @Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan @mervk06 11 Mart 3 Nisan @burcak29 10 Mart 5 Nisan @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @nurten1984 8 Mart 1 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @elmeliseker 3 Mart 2 Nisan
Benim de testim aynı böyleydi ve hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah senin de öyledir yaKızlar adete 3 4 gün var test böyle
yaa inşallaahh pazartesiyi bekleyip direkt kan vereceğiimm. sizin böyleyken kan sonucunuz kaç çıkmıştıBenim de testim aynı böyleydi ve hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah senin de öyledir yakan ver ya da iki günde bir kaset testte koyulaşma takibi yap
Benim ilk gecikme günümde 50 çıkmıştı ama kimyasala döndü canım senin sağlıkla ilerler inşallahyaa inşallaahh pazartesiyi bekleyip direkt kan vereceğiimm. sizin böyleyken kan sonucunuz kaç çıkmıştı
yaa üzüldümm teşekkür ederim inşallahhBenim ilk gecikme günümde 50 çıkmıştı ama kimyasala döndü canım senin sağlıkla ilerler inşallah
Sanırım ilk gebeliğim diye pek umursamadı doktor iyi bir şey aslında üzülme falan dedi o kadar ama bir yandan düşünüyorum ecoprin 100 lük kullansam mı diye ya mesela kan verdiğimde falan ilk 3-5 saniye bi kaç damla kan gelir durur sonra bi yerim kesildiğinde kanım çok yoğundur ve çok az kanar pıhtılaşma sorunu olabilir mi diye düşünüyorum ben de ama kafama göre de iş yapmak istemedimKimyasal veya düşük yaşayanlar öncelikle geçmiş olsun kan pıhtılaşması var mı diye baktırmakta fayda olabilir
Son adet ile birlikte gelecek dönemin başlangıç tarihini yazar mısınızBeni de ekler misiniz son adet 20 mart yumurtlama 5 nisan
Beni de eklermisiniz adet 15 Mart bat 15 nisanSon adet ile birlikte gelecek dönemin başlangıç tarihini yazar mısınız
Maalesef ben de elendimKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan @ArasaNillGerek 24 Mart 20 Nisan @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart O ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan @CandyButcher 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 23 Şubat 22 Mart @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan @Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan @mervk06 11 Mart 3 Nisan @burcak29 10 Mart 5 Nisan @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @nurten1984 8 Mart 1 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @elmeliseker 3 Mart 2 Nisan M Minikpatissss 24 Mart 23 Nisan burrrr1331 15 Mart 15 Nisan
Elenmedik elenmedik yeni umutlara yelken açtık diyelim biz ona ve yeni tarihleri yazalımMaalesef ben de elendim
Erken gebelik testinde adetime 5 gün kala benim de böyle cıkmıştı hamile gibi gözüküyorsunuz. Tedavi mi görmüştünüz? Ona göre kan testi verebilirsiniz bence 1-2 gün sonraKızlar adete 3 4 gün var test böyle
Özele gidicem canım devlettekiler birşey anlamıyor sat'ın üstünden tam 54 gün geçti şimdi regl oldum bu normal bir durum değilElenmedik elenmedik yeni umutlara yelken açtık diyelim biz ona ve yeni tarihleri yazalım
Doktor kontrolü falan var mı ufukta yada neler denenecek bu ay
Bende öyleyim canım normalde pcos tan dolayı zaten hep gecikmeli başlardı dongum ama bu ara inadına hıc gelmemeye basladı ben hiç devlete gitmedim özele gidiyorum hatta daha karar verdiğimizde çocuk sahibi olmak istiyoruz dediğimizde dkh bırakmak için gitmiştim ama gecikmeler çok uzun olunca doktorum 10 gecikmeden sonra sonuçlar negatif ise duphastona başlatıyor sende bir git bu şekilde beklemek insanı herşeyden önce çok yoruyorÖzele gidicem canım devlettekiler birşey anlamıyor sat'ın üstünden tam 54 gün geçti şimdi regl oldum bu normal bir durum değil
Merhaba hayır tedavi görmedim test verdim öğleden sonra 45 çıktı test sonucumErken gebelik testinde adetime 5 gün kala benim de böyle cıkmıştı hamile gibi gözüküyorsunuz. Tedavi mi görmüştünüz? Ona göre kan testi verebilirsiniz bence 1-2 gün sonra
2 gün arayla 2 kere daha yaptırın inş 2 katına cıkar her 2 günde bir hayırlı olsun diyelim simdidenMerhaba hayır tedavi görmedim test verdim öğleden sonra 45 çıktı test sonucum
Yaa sağlıkla ilerlesin inşallah çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese2 gün arayla 2 kere daha yaptırın inş 2 katına cıkar her 2 günde bir hayırlı olsun diyelim simdiden