Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Yaptinmi test canim
evet canım yaptım gebelik testi de yaptım kocaman bir negatif çıktı hiç bir umudum kalmadı artık benim sanırım hiç bir zaman olmayacak çok üzgünüm gerçekten 8 aydır deniyoruz ama hiç bir şekilde olmuyor hiç bir sorunum da yok sadece eşimde biraz sıkıntı var ama bütün doktorlar olmayacak derece değil dedi

canım hafif görünüyor inşallah vardır inşallahh

Beni de ekler misiniiz kimyasal gebelik geçirdim bu ay sat 24 mart bat 23 nisan

Kimyasal veya düşük yaşayanlar öncelikle geçmiş olsun kan pıhtılaşması var mı diye baktırmakta fayda olabilir

Kimyasal veya düşük yaşayanlar öncelikle geçmiş olsun kan pıhtılaşması var mı diye baktırmakta fayda olabilir
Sanırım ilk gebeliğim diye pek umursamadı doktor iyi bir şey aslında üzülme falan dedi o kadar ama bir yandan düşünüyorum ecoprin 100 lük kullansam mı diye ya mesela kan verdiğimde falan ilk 3-5 saniye bi kaç damla kan gelir durur sonra bi yerim kesildiğinde kanım çok yoğundur ve çok az kanar pıhtılaşma sorunu olabilir mi diye düşünüyorum ben de ama kafama göre de iş yapmak istemedim

Maalesef ben de elendim

Elenmedik elenmedik yeni umutlara yelken açtık diyelim biz ona ve yeni tarihleri yazalım
Doktor kontrolü falan var mı ufukta yada neler denenecek bu ay
Özele gidicem canım devlettekiler birşey anlamıyor sat'ın üstünden tam 54 gün geçti şimdi regl oldum bu normal bir durum değil

Özele gidicem canım devlettekiler birşey anlamıyor sat'ın üstünden tam 54 gün geçti şimdi regl oldum bu normal bir durum değil
Bende öyleyim canım normalde pcos tan dolayı zaten hep gecikmeli başlardı dongum ama bu ara inadına hıc gelmemeye basladı ben hiç devlete gitmedim özele gidiyorum hatta daha karar verdiğimizde çocuk sahibi olmak istiyoruz dediğimizde dkh bırakmak için gitmiştim ama gecikmeler çok uzun olunca doktorum 10 gecikmeden sonra sonuçlar negatif ise duphastona başlatıyor sende bir git bu şekilde beklemek insanı herşeyden önce çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…