Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kızlar selam reglime 10 gün var 2 damla çokk açık pembe kan geldi dış gebelik geçirdiğimde de böyle olmuştu ekimde.. bir korkmadım değil. Beyaz akıntım var ama hafif..Göğüslerim hassas yumurtlamadan beri kasıklarımda da ağrı var bazen keskin bazen regl ağrısı gibi bugün biraz karnıma doğruydu..dış gebelikte ki keskin ağrım yok bu daha çok vajinamın üstünde bi ağrı dış gebelikte kasık ve bacağımın birleşim yerindeydi. Böyle bir şey yaşayan var mı bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim

Slmm, benim de reglime 10 gün kala çok açık pembe akıntı lekelenme tarzı gelmeye başladı, bugün 3. Gün, her akşam bikac damla pembe geldi bu aksam da dahil, ben de anlam veremedim, yumurtlama akıntısı dicem yumurtlamayi geçtik çoktan adete de çok var daha hakkımızda hayırlısı

Ya testte yapamıyorum çokk var çıkmaz ki.. umarım aynı şeyleri yaşamam pozitif düşünmek istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun senin ağrın var mı peki ?

herkese merhaba henüz çok yeni gebelik haberimi aldım aslında eşimde ben de istiyorduk ama nedense gebeliğim kesinleşince bir andan içime korku doldu ve sadece 2 gündür biliyor olmama rağmen sürekli ağlıyorum sebebi tam bilmesem de bu geçecek mi benim gibi ilk başta korkan panikleyen sonra alışan keyif almaya başlayan gebeler var mı çok merak ediyorum

Kuzum yumurtlamadan sonra kaç gün geçti

Yaa inşallah bebiş belirtisidir kuzum buu
Kuzum yumurtlamadan sonra kaç gün geçti
Bebişim sen ne durumdasıın klomen tedavisine başlamıştın

İnşallah canım benim dua edermisin benim içinsağlıklıysa güzel ilerlesin sağlıksız ise müdahelesiz kolayca benden gitsin aynı süreç beni düşündürüyor şuan ama çağırmakta istemiyorum

Canım senin için biraz renklerle oynadım çizgi var gözüküyor inşallah hamilesindir

Eklentiler

• IMG_20240326_232836.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 75
Oyy ederim tabi kuzucum ama sen içini ferah tut olumsuz şeyler getirme aklına, inşallah sağlıcakla nasip edecek Rabbim

Kuzum klomen bitti ovitralle vuruldum çarşamba günü. 5. Günüm bugün :) inanılmaz göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor niye böyle oldu anlamadım. Bi de bugün işten geldikten sonra biraz uyumuştum sonra bi anda çok burnum akmaya başladı bi uyandım kanıyormuş meğer. İnternette hamilelik belirtisi falan yazmışlar ama saçma buldum

Özgüç Altun a gideyim diyorum Memorial de , ilk kez muayene olacağım çok heyecanlandım ya ..
Benimde doktorum Özgüç Hoca, hsgmi de ona çektirdim, memnun kalırsın çok iyi bi doktor
Daha öncesinde hiiç jinekolojik muayene olmadın mı??

Benimde doktorum Özgüç Hoca, hsgmi de ona çektirdim, memnun kalırsın çok iyi bi doktor
Daha öncesinde hiiç jinekolojik muayene olmadın mı??
Yaaaa çok övdüler ilk kez gideceğim daha önce kadın doğuma ne gittim ne muayene oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…