Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Canım senin için biraz renklerle oynadım çizgi var gözüküyor inşallah hamilesindir
Ayyyyy inşallahhhh canım benim ne kadar incesin zahmet etmişsin🤲 ben artık testler uzmanıyım yaklaşık her ay buna benzer testler görürüm o sebeple hiç kendimi umutlandıramıyorum ama bu ay farklı olur inşallahhhh hepimiz için 💓

Ayyyyy inşallahhhh canım benim ne kadar incesin zahmet etmişsin🤲 ben artık testler uzmanıyım yaklaşık her ay buna benzer testler görürüm o sebeple hiç kendimi umutlandıramıyorum ama bu ay farklı olur inşallahhhh hepimiz için 💓
Amin canıımm çokca amin 🤲🥰

Kızlar selam reglime 10 gün var 2 damla çokk açık pembe kan geldi😳 dış gebelik geçirdiğimde de böyle olmuştu ekimde.. bir korkmadım değil. Beyaz akıntım var ama hafif..Göğüslerim hassas yumurtlamadan beri kasıklarımda da ağrı var bazen keskin bazen regl ağrısı gibi bugün biraz karnıma doğruydu..dış gebelikte ki keskin ağrım yok bu daha çok vajinamın üstünde bi ağrı dış gebelikte kasık ve bacağımın birleşim yerindeydi. Böyle bir şey yaşayan var mı bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim🤲🏻❤️
Caanım benimde dün yani 10 gün kala inanılmaz karnım ağrıdı şu anda da devam ediyor kasıklar batıyor akıntı var kanama hariç her şey aynı.adet desen değil anlamadımki..

Kuzum klomen bitti ovitralle vuruldum çarşamba günü. 5. Günüm bugün :) inanılmaz göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor niye böyle oldu anlamadım. Bi de bugün işten geldikten sonra biraz uyumuştum sonra bi anda çok burnum akmaya başladı bi uyandım kanıyormuş meğer. İnternette hamilelik belirtisi falan yazmışlar ama saçma buldum 😀
Ay inşallah dedikleri gibi bebiş belirtisidir kuzucum 😍
5 gün olmuş bilee ne kalmış öğrenmene inşallah çifte bayram yaşarsın bebişim 🙏🏻🤩

Arkadaşlar merhaba ben daha öncede yazmıştım bu ay hsg çektirdim ve döngümün 11. Gününden itibaren ovulasyon testi yaptım ama bir türlü pik göremedim aceba yumurtlama olmadı mı diye 21. Gün progesteron baktırdım 21.31 çıkmıştı o gün bıraktım ovu. Yapmaya bugün merak ettim yapayım dedim ve pik. Bu nasıl oluyor anlamadım şimdi yeni mi yumurtlama oluyor reglime 4 yada 5 gün var döngümün 26. Günündeyim eğer öyleyle progesteron neden yüksek çıktı aceba bilgisi olan var mı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar merhaba ben daha öncede yazmıştım bu ay hsg çektirdim ve döngümün 11. Gününden itibaren ovulasyon testi yaptım ama bir türlü pik göremedim aceba yumurtlama olmadı mı diye 21. Gün progesteron baktırdım 21.31 çıkmıştı o gün bıraktım ovu. Yapmaya bugün merak ettim yapayım dedim ve pik. Bu nasıl oluyor anlamadım şimdi yeni mi yumurtlama oluyor reglime 4 yada 5 gün var döngümün 26. Günündeyim eğer öyleyle progesteron neden yüksek çıktı aceba bilgisi olan var mı
Gebelik testi yaptinmi canim daha önce konuşmuştuk senle galiba

Hamilesin gibi geliyor bana umutlandirmak istemem ama

Gebelik testi yaptinmi canim daha önce konuşmuştuk senle galiba
evet canım konuşmuştuk yapmadım daha 4 5 gün var diye belki gecikedebilir diye düşünüyorum hsg sonrası gecikmede olabiliyormuş olsada çıkmaz daha günüm var diye yapmadım yani

Caanım benimde dün yani 10 gün kala inanılmaz karnım ağrıdı şu anda da devam ediyor kasıklar batıyor akıntı var kanama hariç her şey aynı.adet desen değil anlamadımki..
Kuzum senin testinde vardı biraz çizgi iyi yine çıkmış yanş bende erken gebelikte yok yani ptsi tatil olursa okullar anca o zaman alabilirim kana baktırabilirim. Eşime sürpriz yapmak istiyorum😂 bugün test yaptın mı ? Banada böyle adet olcakmışım gibi geliyo ama sulu akıntım var bugünde biraz beyaz

Ay inşallah dedikleri gibi bebiş belirtisidir kuzucum 😍
5 gün olmuş bilee ne kalmış öğrenmene inşallah çifte bayram yaşarsın bebişim 🙏🏻🤩
Kuzumm inşallah ya valla normalde bi kaç aydır hiç umutlanmıyordum ama bu ay içimde bi umut var. Bi de bayramda ailemin yanına gideceğiz şehir dışına herkesi göreceğiz. En azından gitmişken de güzel haber veririm belki diye umutlanıyorum 😍 inşallah rabbim yüzümüzü güldürürrrr

Kuzumm inşallah ya valla normalde bi kaç aydır hiç umutlanmıyordum ama bu ay içimde bi umut var. Bi de bayramda ailemin yanına gideceğiz şehir dışına herkesi göreceğiz. En azından gitmişken de güzel haber veririm belki diye umutlanıyorum 😍 inşallah rabbim yüzümüzü güldürürrrr
Amiin amin kuzum inşallah Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏻
Yeni bir yola girdin tabi normalden daha hevesle heyecanla bekliyorsun inşallah emeklerini heveslerini boşa çıkarmasın Rabbim 🥰

Canım belki de yaptığın zamanlarda denk getirip görememiş olabilirsin belki gece pik oldu ve hemen ardına çatladı gibi gibi. Yumurtlama olmasa progesteron düşük çıkardı ki seninki oldukça yüksek ve bu değere göre gebelik ihtimalin de aynı şekilde yüksek, inşallah bebişin seninledir 🤩
Testin de pike yakın hatta pik bence gebelik testi yapmalısınn 🤗

Canımlar merhaba, .2. Aşılamamın 13. Günündeyim, ilk aşılamam tutmadı, sebepsiz infertilite var, bugün kan versem çıkar mı ? Ara sıra çok şiddetli vuran bi adet sancısı var, göğüslerim çok hassas uçları acıyor, onun haricinde bişeyim yok, bide gazım var çok fazla, idrar testinde yapsam çıkar mı ama pek güvenmiyorum testlere ? Aşılama 7. Gün bir hastalıktan ötürü kan vermiştim orada beta hcg de almışlardı 8 çıkmıştı, iğne etkisi olduğunu düşünüyorum zaten onu ciddiye almadım, normalde 14. Gün verin diyolar ben bugün versem çıkar mı ?

Canım belki de yaptığın zamanlarda denk getirip görememiş olabilirsin belki gece pik oldu ve hemen ardına çatladı gibi gibi. Yumurtlama olmasa progesteron düşük çıkardı ki seninki oldukça yüksek ve bu değere göre gebelik ihtimalin de aynı şekilde yüksek, inşallah bebişin seninledir 🤩
Testin de pike yakın hatta pik bence gebelik testi yapmalısınn 🤗
bekleyeceğim canım bugün yapmayacağım belki yarın ilk idrarla yaparım bilmiyorum yaa umutlanmak istemiyorum açıkçası :KK43: adete yakın ovulasyon testleri koyu çıkıyor ama pik olmuyor bu pik bilemddim belki de tekrar yumurtlama oluyor

Canımlar merhaba, .2. Aşılamamın 13. Günündeyim, ilk aşılamam tutmadı, sebepsiz infertilite var, bugün kan versem çıkar mı ? Ara sıra çok şiddetli vuran bi adet sancısı var, göğüslerim çok hassas uçları acıyor, onun haricinde bişeyim yok, bide gazım var çok fazla, idrar testinde yapsam çıkar mı ama pek güvenmiyorum testlere ? Aşılama 7. Gün bir hastalıktan ötürü kan vermiştim orada beta hcg de almışlardı 8 çıkmıştı, iğne etkisi olduğunu düşünüyorum zaten onu ciddiye almadım, normalde 14. Gün verin diyolar ben bugün versem çıkar mı ?
Valla canım inşallah Rabbim dilediğini versin, kimi insan 11. Günde bile silik çizgiyle öğreniyor ama bence yarın sabahı bekle öyle yap istersen

Canım çıkar tabi, doktorlar 12.gün verilmesini öneriyor yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum 🤗
Ki sen 7.gün vermişin 8 çıkmış ona göre bile karşılaştırma yapabilirsin o yüzden bugün çıkan sonuç kesindir inşallah bebeğin seninledir 🙏🏻

bekleyeceğim canım bugün yapmayacağım belki yarın ilk idrarla yaparım bilmiyorum yaa umutlanmak istemiyorum açıkçası :KK43: adete yakın ovulasyon testleri koyu çıkıyor ama pik olmuyor bu pik bilemddim belki de tekrar yumurtlama oluyor
Haklısın canım birşey diyemiyorum nasıl rahat edeceksen öyle yap o zaman inşallah gönlünden geçen nasip olsun 🙏🏻❤️

X