5 dk içinde. Testler oncomed. Bugün fortune ve miratech denedin 1er tane onlar Negatif. Dün 4 tane aynı olup bugün negatifi farklı markada görmek :/ hangisi doğru hangisi güvenilirKaçıncı dk bu silik testler çıktı kan verdiniz mi kesin verin bence
Evet hemde bu kadar belirginken. Oncomed bunlar. Bugün miratech ve fortune denedim negatif. Hangisi doğru bilemedim :/En altta kı belirgin ama
Evet evet bende kesinlikle öyle düşünüyorum geç dollenme bence oğlum da da 17 değerle öğrenmişti m inşallah kimyasal olmasnda beklerizBiz biraz geç görürüz bence keseyi değerimiz düşük şimdi gel bir hafta bekle bakalım son adetime göre cuma beş hafta olacak benim değer düşük acaba geç döllenmemi evet
İşte en güzeli kan vermekEvet hemde bu kadar belirginken. Oncomed bunlar. Bugün miratech ve fortune denedim negatif. Hangisi doğru bilemedim :/
Dış gebelik olma ihtimali var değil miBetan baya yüksek kese olması lazımdı inşallah korktuğumuz gibi değildir. Konuyla ilgili bilgim yok malesef
Evet bi kaç gün daha beklicem regl olmazsam kan vericem. Beynim yandı testlerleİşte en güzeli kan vermek
Üzülme stres yapma bence bazen 5000 de görünüyor kese içini ferah tut zor ama sakın kalmaya çalışDoktora gittim regl 7. Günü geçikme.vajinal baktı ama kese görünmedi normal değil dedi . Kan verdim beta ve protesteron bakıldı. Sonuçlar nasıl neden görünmesi kese sizce dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum arkadaşlar
Degerım 44 muş çıkan sonuca bak yanı bu sekılde düşünEvet bi kaç gün daha beklicem regl olmazsam kan vericem. Beynim yandı testlerle
Değerin çok iyi aslında 2 bin üstü kese görünüyor normalde başka doktora git istersen inş dış gebelik değildirDoktora gittim regl 7. Günü geçikme.vajinal baktı ama kese görünmedi normal değil dedi . Kan verdim beta ve protesteron bakıldı. Sonuçlar nasıl neden görünmesi kese sizce dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum arkadaşlar
Her markanın hassasiyeti farklı kan verin bence5 dk içinde. Testler oncomed. Bugün fortune ve miratech denedin 1er tane onlar Negatif. Dün 4 tane aynı olup bugün negatifi farklı markada görmek :/ hangisi doğru hangisi güvenilir
Haklısın aslında. Biraz daha beklemeliyim bazı testlerin hcg saptaması geç olabiliyor.Degerım 44 muş çıkan sonuca bak yanı bu sekılde düşün
Çok iğrenç insanları resmen üzüyorlarHaklısın aslında. Biraz daha beklemeliyim bazı testlerin hcg saptaması geç olabiliyor.
Kesinlikle öyle heleki dün oncomed üst üste silik çıkması ufak çaplı çarpıntı yaptı resmenÇok iğrenç insanları resmen üzüyorlarbugün dört eczaneye gittim albı artımed bunlar var hep almadım çıktım
Ben bugün eczanelerde hep onlardan görünce almadım tuttum kendımo yarın ıcın alacaktım normalde ama geri dedmkı yapmaaa almaaaaaa cuma yenıden kan vereceksın tadını çıkar ıkı gununKesinlikle öyle heleki dün oncomed üst üste silik çıkması ufak çaplı çarpıntı yaptı resmen
Vajinal baktı göremedi kesin dış gebelik midir sizce ?Değerin çok iyi aslında 2 bin üstü kese görünüyor normalde başka doktora git istersen inş dış gebelik değildir
İnş değildir kötü düşünmeyelim çağırmayalım geç döllenme de olabilir inş gittiğinde göreceksin keseyi ilk gebelik mi senin canmVajinal baktı göremedi kesin dış gebelik midir sizce ?
İnşallah öyledir çok üzgünümÜzülme stres yapma bence bazen 5000 de görünüyor kese içini ferah tut zor ama sakın kalmaya çalış
Hayırİnş değildir kötü düşünmeyelim çağırmayalım geç döllenme de olabilir inş gittiğinde göreceksin keseyi ilk gebelik mi senin canm
Yaaa çok üzüldümHayır12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kistik higromadan