Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Ben düşünüyorum, bakalım hayırlısı inşallah. Sat 26 Nisan, bat 26 Mayıs

Merhaba silik testiniz nasıldı acaba ben dün regle 9 gün varken yaptım şı şekilde çıktı bugün tekrarladım yine aynı

Eklentiler

• IMG_7311.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar regle 9 gün varken dün test yaptım normal kaset test ve ilk idrarda değildi aşağıdaki gibi çıktı bugün yine tekrarladım yine silik çıktı bat a 8 gün varken. Benimle aynı durumda olup gebe olduğunu öğrenen var mı ?

Eklentiler

• IMG_7311.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 52
İnşallah öyledir çok üzgünüm vajinal baktı 3473 değer görünmedi dış gebelik midir hiç iyi değilim
İyi olmayacak birşey yok çok kişiden duydum kese geç göründü diye sakin olun birşey yoksada stresten başka birşey olmasın sakın olmaya çalısın pozitif düşünün lütfen

Sizinki vajinal mi görünmemişti yoksa karından mı

İyi olmayacak birşey yok çok kişiden duydum kese geç göründü diye sakin olun birşey yoksada stresten başka birşey olmasın sakın olmaya çalısın pozitif düşünün lütfen
Karından olsa korkmazdım ama vajinal göremedi o yüzden çok korkuyorum vajinal olup da 3400 perde kesesi görünmeyen var mıdır acaba

Merhaba iki gündür kaset test deniyorum bat a 9 ve 8 gün varken hayalet çizgi çıktı.

Eklentiler

• IMG_7311.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 47
Canım ne zaman vücut ısın düştü ve ne zaman çıktı Ben de vücut ısısı ile anlıyorum mesela kanamam başladığı sabah vücut ısım 0.4 derece birden düştü vücut ısısı testlerden daha garanti insan hamile olduğunu anlayabilir takip ettikçe ve yumurtlamayı

Adet oldunuz mu artımed böyle olunca yanlış cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…