Yaaa gördün mü ne güzel gidiyo değer
Maşallah maşallah sağlıcakla artsın sen stres yapma artık
kızlar merhaba bir şey soracağım, ben genelde 35-40 gün döngüsünde regl oluyorum 4 gün sürüyor her neyse. 5 ay boyunca yumurtlama 14.gün olarak değerlendirdim ama gebe kalamadım bu sefer 14.gün değil de 20.gün sonrası mı denesem? ovülasyon testi de strese sokuyor beni nasıl yapmalıyım bir fikir rica edeceğim.
Normal kaset testte nasıl cıkıyodu beynim bulandı benimCanım tek çare kan vermem benım degerım 44 ve erken gebelıkte çıkan sonuç testlere tövbe ettm cuma yeniden kan verecegım
ah keşke gün aşırı olabilse eşim çoğu zaman havalimanında bide çocuk istediğimiz günden beri görev gibi gelmeye başlayınca daha da azaldı... 16.gün ve sonrasını değerlendireyim bari teşekkür ederimm bilgilendirmeniz içinnn :)Gün aşırı git canım benim. Benim mesela mart ayında 14.gün gördüm pik , Nisan da 16. Gün değişiyor. Doktor da bana ovulasyon kullanma gün aşırı ilişki dedi ama duramadım bugün yaptım ovualayon oda stres çizgi varmı pik mi çatladı mı başlı başına yoruyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
ah keşke gün aşırı olabilse eşim çoğu zaman havalimanında bide çocuk istediğimiz günden beri görev gibi gelmeye başlayınca daha da azaldı... 16.gün ve sonrasını değerlendireyim bari teşekkür ederimm bilgilendirmeniz içinnn :)
Bende olmadım kuzum bakarsın ikimizde süpriz yapıveririzYok aşkım olmadım da belim tutuldu dikkat ediyodum da magnezyuma ara verdim bel cortladı
Kuzum çooook tebrik ederim dedim sana değil mi artmıştır işin rahat olsun dedim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Kuzum daha gecikmen olmamış muhtemelen geç döllenmedir varsa bekle biraz regl 3 gün geçince net bir şekilde çıkıyor zaten bazende silik oluyor döllenme gününe göre. Pozitif görebilirsiniz içinizi ferah tutunMerhaba uzaktan takip ediyorumgüzel haberler alanları tabrik ederim
Biz ilk defa bu ay denemeye başladık. Telefondaki uygulamaya göre ovulasyon gününden önceki 3 gün ve 2 gün sonraya denk gelmişiz .
Sonrasında normal rutin ilişkiler yaşandı. Açıkcası yeni deneyen biri olarak kendimi hamile gibi hissetmesem de karın bölgesindeki batmalar biraz olsun dikkatimi çekti :) son regl başlangıç günüm 21 nisan. yine uygulama 18 mayısta adet olacağımı öngörüyor. Yani 3 gün var . Kaset test dediğiniz testlerden aldım bugün denedim sanirim gecikmedigi icin daha çıkması pek mümkün değil ve negatif. Daha gebelik olmadı diye düşündüm ama bir ihtimal beklemeli miyim acaba? Fikirlerinizi merak ediyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah her şey istediğin gibi olur çok sevindim44 çıktı canım
Çatlatma iğnesi bazen adet geciktirebiliyomuş aşkım içimden bi ses diyo ki doğum ğoliçesine boşu boşuna para ödedimBende olmadım kuzum bakarsın ikimizde süpriz yapıveririz
Cook hepimize ayrı ayrıKuzum çooook tebrik ederim dedim sana değil mi artmıştır işin rahat olsun dedim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahbizede dua etmeyi unutma kuşum
Siz hem yeni hamilelik haberinizi aldınız hem de burada bana cevap vermeye gönüllü oldunuz ne tatlısınızallah sağlıkla anne babalı büyütmeyi nasip etsin
Test kabak gibi gözümün gördüğü kadarıyla tek çizgikarın ağrısı dışında meme hassasiyeti vb hic bir belirtim de yok
Ama dönme ihtimali var diyorsunuzben de tam olarak bunu merak etmiştim.
Daha ilk deneme ayı olunca dikkatler üstünde oldu bu işinOcak
Ayına kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum ama sonrasında hemen başlamadık. Belki hala onun etkileri bile vardır. Sizleri okuyunca test yaptım aslında yapmasam sabredebilirdim acelem yoktu
44 kaset testiNormal kaset testte nasıl cıkıyodu beynim bulandı benimama önemli olan kan testi yaa
Silik ne kadar silik canısı atsanaGebelik yok maalesef bugün eczaneden farklı marka alıp denedim. Oncomed hepsi silik çıkıyo.hevesim kursakta kaldı maalesef.
Çatlatma iğnesi bazen adet geciktirebiliyomuş aşkım içimden bi ses diyo ki doğum ğoliçesine boşu boşuna para ödedim
İnat etmeyın birer kan verınBen iğne olmadım ama benimki niye gelmiyor
Bat ne zamandı geçti mi geçmemiştir betaya göre demi ayy vallahi durdu beynim abooo44 kaset testi
Düşündüğümden daha pozitif yaklaştınızKuzum daha gecikmen olmamış muhtemelen geç döllenmedir varsa bekle biraz regl 3 gün geçince net bir şekilde çıkıyor zaten bazende silik oluyor döllenme gününe göre. Pozitif görebilirsiniz içinizi ferah tutun
18ini geçerse yeniden test yaparım acele etmeyelim ozamanne demek canım benim bizler birbirimize yardım etmek için buradayız insallah ben4 gün kala negatif üç gün kala azıcık pozitif gördüm umarım sende bir an önce görürsün