Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

kızlar merhaba bir şey soracağım, ben genelde 35-40 gün döngüsünde regl oluyorum 4 gün sürüyor her neyse. 5 ay boyunca yumurtlama 14.gün olarak değerlendirdim ama gebe kalamadım bu sefer 14.gün değil de 20.gün sonrası mı denesem? ovülasyon testi de strese sokuyor beni nasıl yapmalıyım bir fikir rica edeceğim.

Gün aşırı git canım benim. Benim mesela mart ayında 14.gün gördüm pik , Nisan da 16. Gün değişiyor. Doktor da bana ovulasyon kullanma gün aşırı ilişki dedi ama duramadım bugün yaptım ovualayon oda stres çizgi varmı pik mi çatladı mı başlı başına yoruyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

ah keşke gün aşırı olabilse eşim çoğu zaman havalimanında bide çocuk istediğimiz günden beri görev gibi gelmeye başlayınca daha da azaldı... 16.gün ve sonrasını değerlendireyim bari teşekkür ederimm bilgilendirmeniz içinnn :)

Ne demek gönlünce olsun inşallah süreç zor ama İnşallah sonu güzel olur ve hepimiz pozitifi görürüz

Kuzum daha gecikmen olmamış muhtemelen geç döllenmedir varsa bekle biraz regl 3 gün geçince net bir şekilde çıkıyor zaten bazende silik oluyor döllenme gününe göre. Pozitif görebilirsiniz içinizi ferah tutun

ne demek canım benim bizler birbirimize yardım etmek için buradayız insallah ben4 gün kala negatif üç gün kala azıcık pozitif gördüm umarım sende bir an önce görürsün

Düşündüğümden daha pozitif yaklaştınız bekleyelim bakalım teşekkür ederimmm
ne demek canım benim bizler birbirimize yardım etmek için buradayız insallah ben4 gün kala negatif üç gün kala azıcık pozitif gördüm umarım sende bir an önce görürsün
18ini geçerse yeniden test yaparım acele etmeyelim ozaman
Doğru zamanda olsun inşallah
Çok bekletmesin kimseyi
İlk hamile duamı da aldıml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…