- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.787
- 30
Ya geç döllenme ya stres yapıyosun benim önceden stres yaptıklarımda gecikirdi gecikirdi test yapardım ama bata 4 gün kaladan başlar giderdim öyle her belirtiyi gebelik olsun istediğim için. En son ki testte ikna olurdum akşamına da adet olurdumBen iğne olmadım ama benimki niye gelmiyor
Bugün bat canısı geç döllenme herhaldeBat ne zamandı geçti mi geçmemiştir betaya göre demi ayy vallahi durdu beynim abooo
Silik ne kadar silik canısı atsana
Teşekkür ederim yarın son kez verecem kan üç defa yeter diye düşünüyorumOoo bi dün yoktım ortalıkta neler olmuş ş öncekile sizi tebrik ederim normalde iki günde iki katı olması beklenir sizin bir gunde olmış
Benim44 çıktı canısı doktor cuma salı tekrar dediTeşekkür ederim yarın son kez verecem kan üç defa yeter diye düşünüyorum
En altta kı belirgin ama
Sağlıkla artsın inşallahBenim44 çıktı canısı doktor cuma salı tekrar dedi
Çok sevindim canım maşallah çok güzel artmışBenim44 çıktı canısı doktor cuma salı tekrar dedi
Çok sevindim canım maşallah çok güzel artmış değerinBenim44 çıktı canısı doktor cuma salı tekrar dedi
ben de olmadım bekliyorumBende olmadım kuzum bakarsın ikimizde süpriz yapıveririz
Biz biraz geç görürüz bence keseyi değerimiz düşük şimdi gel bir hafta bekle bakalım son adetime göre cuma beş hafta olacak benim değer düşük acaba geç döllenmemiCook hepimize ayrı ayrışimdi sıra kese görmekkk
Aman hayırlısı olsunda biz bekleriz minik mucizeniBebeğim şöyle diyeyim sana 29 nisan da çatlatma iğnesi vuruldum 12. Günü test yaptım negatifti. Dümdüz negatif silik gölge mölge yoktunormalde 13-15 mayıs bat tarihim. Ama ben baya eski topiklere girip okudum iğneden sonra ki 18. Günlere kadar adeti geçiken bile varmış benim bugün 16. Günüm oluyo. Haftaya p.tesi salıya kadar gelmezse öyle yenilerim testi
Yaaa bak ne güzel ilerliyor tebrik ederim sağlıkla kavuşun
Kaçıncı dk bu silik testler çıktı kan verdiniz mi kesin verin bence
Tabi ki doltprunuza danışın yine deTeşekkür ederim yarın son kez verecem kan üç defa yeter diye düşünüyorum
Doktora gittim regl 7. Günü geçikme.Merhaba arkadaşlar benim kan testim pozitif . Aile hekimi adet tarihin 10 gün geçince git kadın doğuma dedi . Bu cuma 10. Gün oluyor randevu almıştım .
Ama bugün WC gittim ve kahverengi lekelenmem olmuş . Dün akşam ağrım olmuştu kasıklarımdaçok tedirgin oldum öğleden sonra hastaneye gidicem . Kötü bir şey var mıdır yardımcı olun lütfen
Daha da artsın hayırlısıyla bebeğimBugün bat canısı geç döllenme herhalde
Amin kuzum cümlemizden alalım güzel haberleriAman hayırlısı olsunda biz bekleriz minik mucizeni
Betan baya yüksek kese olması lazımdı inşallah korktuğumuz gibi değildir. Konuyla ilgili bilgim yok malesefDoktora gittim regl 7. Günü geçikme.vajinal baktı ama kese görünmedi normal değil dedi . Kan verdim beta ve protesteron bakıldı. Sonuçlar nasıl neden görünmesi kese sizce dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum arkadaşlar