Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Ben iğne olmadım ama benimki niye gelmiyor
Ya geç döllenme ya stres yapıyosun benim önceden stres yaptıklarımda gecikirdi gecikirdi test yapardım ama bata 4 gün kaladan başlar giderdim öyle her belirtiyi gebelik olsun istediğim için. En son ki testte ikna olurdum akşamına da adet olurdum

Merhaba ben son adetim 2 Nisan 7 Nisan bitiş
Ovulasyon testi ile takip ettim 3 Mayıs yumurtam çatladı. O günü değerlendirdik.
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunurmus bugün 13. Gün iki gün önce kan testi verdim 0.20 çıktı
Yumurtlama geç oldu ya geç döllenme oluyo olabilir mi acaba yoksa kan testi sonucu kesin midir artık umutlanmasam mı

Aman hayırlısı olsunda biz bekleriz minik mucizeni

Doktora gittim regl 7. Günü geçikme. vajinal baktı ama kese görünmedi normal değil dedi . Kan verdim beta ve protesteron bakıldı. Sonuçlar nasıl neden görünmesi kese sizce dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum arkadaşlar

Eklentiler

• CC663EE9-A5DD-45AF-A061-1B189923DBF9.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 60
  • DEB6BF89-BD98-4A84-B210-91ECF7CFB2A7.jpeg
    60,3 KB · Görüntüleme: 73
Kizlar o kadar belirtiye ragmen adetten 1 hafta önce lekelenme dahi olmuşken ben adet oldum.psikolojikmis artık kesin inanıyorum.dunden beri lekelenme tamamen bitmişti.3 gün sürdü.ama biraz önce peceteye kırmızı göz alıcı şekilde al sana hamilelik ret kartı geldi.kismet değilmiş bu ay.pozitif olanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın insallah.bekleyenlere sabır ve güzel sonuçlar diliyorum.Allaha emanet olun.

Betan baya yüksek kese olması lazımdı inşallah korktuğumuz gibi değildir. Konuyla ilgili bilgim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…