Dün 9 gün varken bugün de 8 gün varken 5 dakika içinde belirdi. Kan testi yapmadım henüz regli bekliyorumBat a kaç gün var kan testi yaptınıx mı
adetimden bir gün önce 0.30 düşüş oluyor. Ovulasyon testinde çatlama gördükten 2 gün sonra da artış olduCanım ne zaman vücut ısın düştü ve ne zaman çıktı Ben de vücut ısısı ile anlıyorum mesela kanamam başladığı sabah vücut ısım 0.4 derece birden düştü vücut ısısı testlerden daha garanti insan hamile olduğunu anlayabilir takip ettikçe ve yumurtlamayı
Bilmiyorum kuzum ya hiç olacaka gibi değilimYa geç döllenme ya stres yapıyosun benim önceden stres yaptıklarımda gecikirdi gecikirdi test yapardım ama bata 4 gün kaladan başlar giderdim öyle her belirtiyi gebelik olsun istediğim için. En son ki testte ikna olurdum akşamına da adet olurdum
BennnKarından olsa korkmazdım ama vajinal göremedi o yüzden çok korkuyorumvajinal olup da 3400 perde kesesi görünmeyen var mıdır acaba
İnşallah olmazsınızda hamıle çıkarsınızBilmiyorum kuzum ya hiç olacaka gibi değilim
İnşallah olmazsınızda hamıle çıkarsınız
Ne zaman testİnşallah hem umutluyum heö umutsuzum bakalım
7 Mayıs: 107Canım şimdiye kadar değerin düzenli arttı değil miasu320
Şimdilik yok birkaç gün bekliyim olmazsam tekrar yaparımNe zaman test
Sizin değeriniz kaçkrn vajinalfe görünmemiştiBennn17 şubatta gittiğim hastanede keseyi göremedi 10 gün sonra kalp atışıyla birlikte görmüştüm ama 2 hafta sonrasında kürtaj olmuştum kalbi durduğu için ultrasonun görüntü kalitesi de çok önemli olanı da göremeyebiliyorlar
Aslında değerin gayette düzenli artmış dış genelik değildir kuzum. Dış genelikte değer düzensiz artıyor bir düşüp bir yükseliyor. Stres olmamaya çalış başka bir doktor görüşü daha al istersen7 Mayıs: 107
9 Mayıs :269
Aile hekimi düzenli artıyor kan verme artık adetin 10 gün geçince git dedi ben bugün 7 gün geçince gittim
3473 çıktı
Ama kese göremedi vajinalle
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahBennn17 şubatta gittiğim hastanede keseyi göremedi 10 gün sonra kalp atışıyla birlikte görmüştüm ama 2 hafta sonrasında kürtaj olmuştum kalbi durduğu için ultrasonun görüntü kalitesi de çok önemli olanı da göremeyebiliyorlar
Ozaman cok dogru çünkü benim de çatladıktan 1.5 gun snra ısı arttı aksamdı catlama hıssettm akıntıdan ve bende gogus ucu hassasıyetı olur. Geceydı o an Sonra 1.5 gun gecınce ısım arttıadetimden bir gün önce 0.30 düşüş oluyor. Ovulasyon testinde çatlama gördükten 2 gün sonra da artış oldu
Olmam lazım ama olmadım malesef sgrım vardı oda gectiAdet oldunuz mu artımed böyle olunca yanlış cıkıyor
Aslında değerin gayette düzenli artmış dış genelik değildir kuzum. Dış genelikte değer düzensiz artıyor bir düşüp bir yükseliyor. Stres olmamaya çalış başka bir doktor görüşü daha al isterse
Bugün özel hastaneye gitmiştim . Yarın da özel kliniğe randevu aldım inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim cevabınız için7 Mayıs: 107
9 Mayıs :269
Aile hekimi düzenli artıyor kan verme artık adetin 10 gün geçince git dedi ben bugün 7 gün geçince gittim
3473 çıktı
Ama kese göremedi vajinalle
Rica ederim gidince haber et bizedeBugün özel hastaneye gitmiştim . Yarın da özel kliniğe randevu aldım inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim cevabınız için