Bi daha adet 1 hafta gecikmeden test almıcam elime. Çok yıpratıcıBen bugün eczanelerde hep onlardan görünce almadım tuttum kendımo yarın ıcın alacaktım normalde ama geri dedmkı yapmaaa almaaaaaa cuma yenıden kan vereceksın tadını çıkar ıkı gunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi daha adet 1 hafta gecikmeden test almıcam elime. Çok yıpratıcıBen bugün eczanelerde hep onlardan görünce almadım tuttum kendımo yarın ıcın alacaktım normalde ama geri dedmkı yapmaaa almaaaaaa cuma yenıden kan vereceksın tadını çıkar ıkı gunun
Gerçekten öyle ya vallaBi daha adet 1 hafta gecikmeden test almıcam elime. Çok yıpratıcı
Kapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @kelebek_vadisi @Basakbasak1 @ogretmennnhaniiimm1 @mervk06 @edahandro @hayaletcizgi @Orangegreysky @bahari bekliyorum @nurten1984 asu320 @ayaaaa maman Pkolu_anneadayi @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @bestemilka 25 Nisan 30 Mayıs @ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 29 Mart 23 Nisan @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 7 Nisan 4 Mayıs @CandyButcher 11 Nisan 11 Mayıs @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 22 Nisan 21 Mayıs @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Nisan 19 Mayıs @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan @Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan @burcak29 7 Nisan 3 Mayıs @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @elmeliseker 1 Nisan 2 Mayıs @Minikpatissss 24 Mart 23 Nisan @burrrr1331 15 Mart 15 Nisan @Mercan0652 7 Nisan 3 Mayıs @nisan97 15 Nisan 11 Mayıs @matogretmeni 31 Mart 25 Nisan @sarkz 31 Mart 24 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs @Kevssooo 19 Mart 13 Nisan @Fatoss06 22 Nisan 21 Mayıs @hsfabjau 15 Mart 12 Nisan @Cokbilmisbayan 25 Mart 12 Nisan @ela_mommy 16 Mart 17 Nisan @gonal f 900 1 Nisan 3 Mayıs @Sarisu 24 Mart 19 Nisan @keug0 26 Mart 25 Nisan @tomrs 31 Mart 28 Nisan @suheddaaaa 15 Nisan 16 Mayıs @cakilhanim 27 Mart 26 Nisan @Gamzeeakgul 7 Nisan 6 Mayıs @cidooss 20 Mart 21 Nisan @balbadem2024 29 Mart 30 Nisan @Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs @Elizabeth1991 13 Nisan 11 Mayıs @mirayarya 7 Nisan 4 Mayıs @iamarwen 26 Mart 21 Nisan @fatma2041 26 Mart 24 Nisan @papatya23456789 6 Nisan 4 Mayıs @eliflevent 7 Mayıs 7 Haziran @duskapani 5 Mayıs 31 Mayıs @bodis 22 Mart 19 Nisan @Mercan24 21 Nisan 20 Mayıs @Anaksha 11 Nisan 9 Mayıs @sevgisaygidan 1 Nisan 4 Mayıs @sifa1986 19 Nisan 17 Mayıs @sweetyz 13 Nisan 13 Mayıs @asiliris 14 Nisan 16 Mayıs @goldenswan 16 Nisan 11 Mayıs @amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs Z zey62 24 Nisan 23 Mayıs
Merhaba silik testiniz nasıldı acaba ben dün regle 9 gün varken yaptım şı şekilde çıktı bugün tekrarladım yine aynıBende tam olarak bilemiyorum ama @Zumruduanka96 ceza almıstı gönderim yapamıyordu sonra bi kaç kişiyi daha gördüm üyelik iptali olmuş ceza almıs sonrada zaten kısıtlama gelmiş bu şekilde yaparsak yine aynı grubu toplayabiliriz diye düşündüm olabildiğince etiket ile herkese ulaşırız herhald
Evett kızlar Cuma günü buraya silik bi test atmıştım kan verdim bugün beta 74 çıktı Allahım en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
Evett kızlar Cuma günü buraya silik bi test atmıştım kan verdim bugün beta 74 çıktı Allahım en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
İnşallah canımEvet evet bende kesinlikle öyle düşünüyorum geç dollenme bence oğlum da da 17 değerle öğrenmişti m inşallah kimyasal olmasnda bekleriz
Perşembe vereceksın sen bende cuma senknkı 160 uzerı benımko fe 80 uzerı olmalı hadı inş .....İnşallah canım
Hadi inşallah sabaha kadar uyuyamam artıkPerşembe vereceksın sen bende cuma senknkı 160 uzerı benımko fe 80 uzerı olmalı hadı inş .....
Ben fe test almadım kendimı tuttum bakalım kaç cuma ya kadar sabır edebilecek miyim sağlık ocağında mi verecek sınHadi inşallah sabaha kadar uyuyamam artık
Canım 2400ken doktor benim de kesemi görememişti. Bir kaç gün sonra çağırmıştı yanlış hatırlamıyorsam 7500 lerde gördü. Bazen olabiliyor hemen kötüyü çağırma kendini de strese sokma 2 gün sonra tekrar görün bence doktoraDış gebelik olma ihtimali var değil mi
İyi olmayacak birşey yok çok kişiden duydum kese geç göründü diye sakin olun birşey yoksada stresten başka birşey olmasın sakın olmaya çalısın pozitif düşünün lütfenİnşallah öyledir çok üzgünüm vajinal baktı 3473 değer görünmedi dış gebelik midir hiç iyi değilim
Sizinki vajinal mi görünmemişti yoksa karından mıCanım 2400ken doktor benim de kesemi görememişti. Bir kaç gün sonra çağırmıştı yanlış hatırlamıyorsam 7500 lerde gördü. Bazen olabiliyor hemen kötüyü çağırma kendini de strese sokma 2 gün sonra tekrar görün bence doktora
Karından olsa korkmazdım ama vajinal göremedi o yüzden çok korkuyorum vajinal olup da 3400 perde kesesi görünmeyen var mıdır acabaİyi olmayacak birşey yok çok kişiden duydum kese geç göründü diye sakin olun birşey yoksada stresten başka birşey olmasın sakın olmaya çalısın pozitif düşünün lütfen
Merhaba iki gündür kaset test deniyorum bat a 9 ve 8 gün varken hayalet çizgi çıktı.İyi olmayacak birşey yok çok kişiden duydum kese geç göründü diye sakin olun birşey yoksada stresten başka birşey olmasın sakın olmaya çalısın pozitif düşünün lütfen
Ber türlü görüntüledi canım. Hatta ben de panik yapmıştım doktor sakin ol dedi gayet normal herkeste aynı anda görünmez demiştiSizinki vajinal mi görünmemişti yoksa karından mı
Bat a kaç gün var kan testi yaptınıx mıMerhaba iki gündür kaset test deniyorum bat a 9 ve 8 gün varken hayalet çizgi çıktı.
Canım ne zaman vücut ısın düştü ve ne zaman çıktı Ben de vücut ısısı ile anlıyorum mesela kanamam başladığı sabah vücut ısım 0.4 derece birden düştü vücut ısısı testlerden daha garanti insan hamile olduğunu anlayabilir takip ettikçe ve yumurtlamayıkızlar ovülasyon testinde 7 mayısta çatlama gördüm buna göre adetim 21 mayısta. Ama ben vücut sıcaklığımı da takip ediyorum uygulama vücut sıcaklığıma göre yumurtlamanın 9 mayısta olduğunu söylüyor. Bu durumda ovulasyon testi mi önemlidir vücut sıcaklığı mı?
Adet oldunuz mu artımed böyle olunca yanlış cıkıyorAy sizin testiniz galiba görünce cok mutlu oldum bugun regl gunum ama iki gündür dogulerim özellikle ucları hassaslastı 3 gun kala yaptıgım test buydu ertesi gün yaptım yine aynı cıktı ama artı med olunca kafamı cok karıstırdı acaba regl belirtisi desem hiç böyle olmadı sizin nasıldı acaba
Bat a kaç gün var kan
Bat a kaç gün var kan testi yaptınıx mı
Bat a kaç gün var kan testi yaptınıx mdün 9 gün varken yaptım bugün 8. Gün yine yaptım ve yine aynı çizgi 5 dk içinde belirdi.