Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Yerleşme ağrısı olabilir canım kaçıncı günün bugün :)
Ovulasyon dan sonra 11 günü canım yani tam pik olmadı çok koyu olmadı ama yumurtlama oldu ve çatlama oldu muhtemelen yumurta az milimlerde kaldı kasıklarıma giren ağrı var göğüslerim çok şişti çok ağrıyor belim çok ağrıyor ve sırtım 3-4 gündür inanılmaz ağrıyor bilmiyorum hayırlısı olsun çok ümidim yok geçme artık bebek yaptırdım tutmadı

İnşallah canım umudumu biraz kestim adet olacak gibi göğüslerim ağrıyor

İnşallah gelmez kuzum gelirse de allahtan ümit kesilmez sağlıklı gebelikler nasip etsin bizlere. Bu ayda olmazsa doktora yazdım ne zaman geleyim diye adetin ikinci günü gel dedi hormonlara bakacak sanırım. Kürtaj alt üst etti beni.

Ümidini kaybetme kuzum bebeklerimizin kardeşlerini nasip edecek rabbim. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla güzel haberi almak nasip olur

Kürtajmı oldun canm bu senin kaçıncı gebelik

Benm 19nisandi canım 15 17 19beraber olduk eşimle ama keske biras yatıp bekleseydim ben hemen yıkanmaya gittim eğer bu ay olmazsa bidahaki ay bi yarım saat yatıcam canım sen neler yaptın
Ben ilkinde yani 19unda yattım 15 20 dk falan 20 sinde yani ikincisinde kalkmadim hiç zaten uyuya kalmışım son silikleştiği gün de yattım he bu arada 3unde de popomun altına yastık koydum

Ben ilkinde yani 19unda yattım 15 20 dk falan 20 sinde yani ikincisinde kalkmadim hiç zaten uyuya kalmışım son silikleştiği gün de yattım he bu arada 3unde de popomun altına yastık koydum

Bende yastık koyup bekledim biraz bakalım canım artık hayırlısı

Bu ilk denememi canım senin bende bu sefer yastık koyayım
Bneim ilk denemem 1 buçuk senedir evliyim ve ilk defa korunmadık bu ay
Benim yumurtlamadan beri kasık ağrım var son 3 gündür de bel karın kasık ağrım var dokununca göğüslerim acıyor ateş zaten basıyor midemde de yanma başladı dün falan bu sabahta midemden o öz suyu dedikleri şey geldi çok alakasız bir anda benim normal adetimden bana farklı gelen şeyler bacak ağrısı ayağıma kadar indi bir ara kasıktan dizime doğru iniyor belimden kasığıma ordan bacağa doğru uzun oldu ama olsun dimi fhhdhshd

Benim de yumurtlamadan 11 günüm aynı belirtiler bende de var bir de sırt ağrısı var çok ümidim yok ama sizin için hayırlısı olsun

Olsun olsun canım bende 4senedir korunuyordum bu ay hemen olacak gibi düşündüm planlar bile kurduk inşallah kavusuruz bebislerimize

Bu ay bide idrar yolları enfeksiyonu olmsum doktor kanda baktı gebelik yok dedi antibiyotik kullanıyorum bir yandada ya varsa diyorum antibiyotik te kullandım buda kafamı cok kurcalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…