Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Benim hesabıma göre daha 4 gün var ama 6 sıda olabilir bazen kafasına göre istekleri ve icraatları olabiliyor o yüzden umudumu kaybetmiycem

Rabb'im seni ve miniğini korusun inşallah sen bana çok umut verdin gerçekten dilerim sorunsuz atlatırsın

Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat gerçekten dünyanın 7 harikasından daha güzel en güzel şey kimseyi evlat acısıyla sınamasın rabbim inşallah sağlıklı günlere bebislerimizle
Hayırlısı olsun sizin için gerçekten Allah kimseyi evladıyla sınamasın oğlum yaşasaydı iki gün sonra doğum gününü kutlayacaktım

Anladım canım ben ilk gebeliğimi Laboquick’le öğrenmiştim ama erken gebelik değil kaset testti. Ona güveniyorum o yüzden ama başka markalara güvenmiyorum
Daha 4 günüm var ona rağmen umut doluyum sırtımda ve belimde ara sıra olan bir ağrı var umarım 9 ay böyle ağrır

Eklentiler

• IMG20240430181745.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 45
Allah şifa versin bebeim ya vitaminli şeyler ye kendine dikkat et bebise iyi bak o sıkıca tutunmustur bişey olmaz merak etme sen

kızlar ovulasyon günü nasıl takip ediyorsunuz çatladıktan itibaren mi pozitif olduğu günden mi sayıyorsunuz

Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Öyle de benim endişem iki kaybım var hemen doktora gitmek için

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim kalbini hafifletsin, ağır şeyler yaşamışsın.

Gebeliklerin doğal yolla mı olmuştu? Doktorlar sebep olarak bir şey sundular mı?

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim kalbini hafifletsin, ağır şeyler yaşamışsın.

Gebeliklerin doğal yolla mı olmuştu? Doktorlar sebep olarak bir şey sundular mı?

Amin canım inşallah

Evet , doğal yolla oldu. 8 aylık kaybımda bi tansiyon problemim vardı 6 saate bir hap atıyordum ve sürekli ölçüyordum bilmiyorum sebep o mu.

Bir hafta önce kontrole gidiyorum hiç bişi yok doğuma 3,4 hafta kaldı. Sonraki hafta gittiğimde kalbi durduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı. (Geçen sene Nisan ayında yaşadım ) doktor bile şok oldu otopsi yaptırdık bişi çıkmadı . Tüm testleri yaptırdım bi sorun çıkmadı sadece bir gen de heterozigot çıkmıştı kaybımdan dolayı iğne kullanırsın dedi doktor , aspirin kullanmaya başladım. Ardından tekrar denedik yine oldu gebelik öncekinde ne aspirin ne iğne hiç bişi kullanmıyordum. Önlem amaçlı doktor her ikisini kullanmamı söyledi , kalp atışını dinlemeye diye gittiğimde 7.haftada kalbinin durduğunu öğrendim sonra kürtaj oldum. (Kasım ayında yaşadım) Doktor sağlıksız bi gebelik vücut atmış dedi. İşte tekrar başladık rabbimden tek isteğim sağlıklı bir gebelik ve bebek inşallah nasip eder. Odası öylece duruyo mezarına gidip mezar taşına sarılmak çok zor kuzum rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Çok büyük bir travma. Ben 8 haftalıkken kaybettim, sen neler yaşamışsın. Rabbim sana onu şefaatçi eylesin.

Çok büyük bir travma. Ben 8 haftalıkken kaybettim, sen neler yaşamışsın. Rabbim sana onu şefaatçi eylesin.

Sorma kuzum , hayatımda böyle bi acı yaşamadım çok ağır. Hala bi bebek arabası görsem ağlamaya başlıyorum herşeyim yarım kaldı benimle birlikte bebeği olanların bebekleri yürümeye başlamış. Seni üzdüysem nolur kusura bakma. Rabbim bir daha yaşatmasın inşAlllah

Çok etkilendim. Rabbim yardımcın olsun canım. Sağlıkla bebek nasip etsin. Tansiyon ilacını doktor kontrolü olmadan mı kullanıyordun?

Bende kürtaj oldum. İlk adetimi bekliyorum. Sonra gebelik planlayacağım Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…