Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Hoşgeldin canim iyi ki geldin bu topicteki listeye adını ekleten hamile kalıyor sıra bizde

Bana şans dileyin 2 buçuk saat sonra o testı yapicam karın ağrısı mı kasık ağrısı mı emin değilim bir ağrım var bide belimde bir ağrı var inşallah regl olmam
Bol şanslar canim ilk idrarla mi yapsaydin ki daha doğru olmaz mi öyle bilemedim negatif olsa da üzülmek yok yola devam inşallah vardır

3 ila 4 kişi aynı günlerde çatlama pik falan olmuşuz daha 5 gün var düşürme modu bence belirtin varmıydı peki
Düne kadar vardı canım ama bugün bişi yok. Kaşık ağrım bel ağrım çoktu. İki gündür beyaz akıntı geldi. Yumurtlamadan sonra bi kaç gün pembe akıntı oldu. Vs vs kuzum. Keşke yapmayıp bekleseydim malesef negatif görünce modum da düşüyo. Bi kaç gün bekleyip öyle tekrarlarım artık. Erken gebelik vardı onu yapsam daha iyiydi kaset yaptım freely nin ama hiç bişi göremedim

Mod düşürmek yok daha 5 gün var hem Senin yumurtlama günlerin ne zamandi ve nasıl değerlendirdin özel değilse
Benm 19nisandi canım 15 17 19beraber olduk eşimle ama keske biras yatıp bekleseydim ben hemen yıkanmaya gittim eğer bu ay olmazsa bidahaki ay bi yarım saat yatıcam canım sen neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…