- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Hoşgeldin canim iyi ki geldin bu topicteki listeye adını ekleten hamile kalıyor sıra bizdeHellowııııı ben yenıdem geldım canısılar yenıden baslıyorum sureceee 4 yasında oğlum var 4senedır hıc korunmadık ilk 3 aydan sonra ve hıc olmadı kılo insülin direnci ve adet düzensizligı var femara ile bır yumurta elde ettık çatlatma oldum bugün bakalım❤
AhahahahHoşgeldin canim iyi ki geldin bu topicteki listeye adını ekleten hamile kalıyor sıra bizde
Bol şanslar canim ilk idrarla mi yapsaydin ki daha doğru olmaz mi öyle bilemedim negatif olsa da üzülmek yok yola devam inşallah vardırBana şans dileyin 2 buçuk saat sonra o testı yapicam karın ağrısı mı kasık ağrısı mı emin değilim bir ağrım var bide belimde bir ağrı var inşallah regl olmam
Sonuç ne olursa olsun yarın sabahta yapmayı düşünüyorum eklerim yarın yapacağımı daBol şanslar canim ilk idrarla mi yapsaydin ki daha doğru olmaz mi öyle bilemedim negatif olsa da üzülmek yok yola devam inşallah vardır
Gecikmeyi bekle az acele etme valla strese girersin bebeimSonuç ne olursa olsun yarın sabahta yapmayı düşünüyorum
Yapmıyorum bekliycem ikna oldum cesaret edemiyorum zatenGecikmeyi bekle az acele etme valla strese girersin bebeim
Benimde aynı canımmmKızlar ben yaptım bugün bat a 5 gün var kocaman bi negatif
Mod düşürmek yok daha 5 gün var hem Senin yumurtlama günlerin ne zamandi ve nasıl değerlendirdin özel değilseKızlar ben yaptım bugün bat a 5 gün var kocaman bi negatif
Senin de mi 5 gün kaldı kuzumBenimde aynı canımmm
21 i çatlamaydı, pik i ve çatlamayı değerlendirdim canım ama belki bi umut çıkar dedim ve bembeyazMod düşürmek yok daha 5 gün var hem Senin yumurtlama günlerin ne zamandi ve nasıl değerlendirdin özel değilse
3 ila 4 kişi aynı günlerde çatlama pik falan olmuşuz daha 5 gün var düşürme modu bence belirtin varmıydı peki21 i çatlamaydı, pik i ve çatlamayı değerlendirdim canım ama belki bi umut çıkar dedim ve bembeyaz
Düne kadar vardı canım ama bugün bişi yok. Kaşık ağrım bel ağrım çoktu. İki gündür beyaz akıntı geldi. Yumurtlamadan sonra bi kaç gün pembe akıntı oldu. Vs vs kuzum. Keşke yapmayıp bekleseydim malesef negatif görünce modum da düşüyo. Bi kaç gün bekleyip öyle tekrarlarım artık. Erken gebelik vardı onu yapsam daha iyiydi kaset yaptım freely nin ama hiç bişi göremedim3 ila 4 kişi aynı günlerde çatlama pik falan olmuşuz daha 5 gün var düşürme modu bence belirtin varmıydı peki
Benm 19nisandi canım 15 17 19beraber olduk eşimle ama keske biras yatıp bekleseydim ben hemen yıkanmaya gittim eğer bu ay olmazsa bidahaki ay bi yarım saat yatıcam canım sen neler yaptınMod düşürmek yok daha 5 gün var hem Senin yumurtlama günlerin ne zamandi ve nasıl değerlendirdin özel değilse
Bnmde 4 mayısta dün test yaptım negatiftiSenin de mi 5 gün kaldı kuzum
Kızlar sırt ağrısı hamilelik belirtisi mi acaba
Bnmde 4 mayısta dün test yaptım negatifti
İnşallah canım umudumu biraz kestim adet olacak gibi göğüslerim ağrıyorDaha 4 günün var inşallah pozitife döner.