- 25 Nisan 2024
- 127
- 45
19 nisan canımYumurtlama günün ne zamandı
Yapma canm ben yaptım negatif insan böyle daha bi umudu kırılıyorYa benimde 4 gün var adetime yapsam mı test
Hoş bulduk canım güzel dileğin icin çok teşekkür ederim aslında bu ay ilk denememizdi 4 sene korunduk şimdi hemen olcak gibi düşündüm hep sonucta negatif çıkınca bi hayal kırıklıgı yaşadımHoşgeldin canım inşallah bu grup sana da şanslı gelir
Canim bende öyle sandim biliyor musun hesap falan yaptık şu gün doğar şu güne iznime denk gelir ama evdeki hesap çarşıya uymadiHoş bulduk canım güzel dileğin icin çok teşekkür ederim aslında bu ay ilk denememizdi 4 sene korunduk şimdi hemen olcak gibi düşündüm hep sonucta negatif çıkınca bi hayal kırıklıgı yaşadım
Bizde öyle canım ocakta doğsun istyorduk hepsalıyorduk nasip tabi inşallah bu sefer bebisin seninledir canım benmde adetime 4gün var ama test yaptım negatif çıktıCanim bende öyle sandim biliyor musun hesap falan yaptık şu gün doğar şu güne iznime denk gelir ama evdeki hesap çarşıya uymadibizde 3 sene korunduk 3. Ayimiz bu inşallah bu sefer olur reglime 3 gün kaldı bakalım. Geçen ay ovulasyon yaptım ama olmadi.
Benimde 19 ve 20 si yumurtlama idi bende bekliyorum bekleme listesine hoşgeldinHoş bulduk canım güzel dileğin icin çok teşekkür ederim aslında bu ay ilk denememizdi 4 sene korunduk şimdi hemen olcak gibi düşündüm hep sonucta negatif çıkınca bi hayal kırıklıgı yaşadım
Ya ben yapıcam ya eve gidince dayanamıyorum yüksek ihtimal negatif ama ben güzel bişey hissediyorum Allah'ım yanıltmasın inşallahDayan canm ben yaptım hüsran biliyorsundaha da yapmam. Ama cok istiyorsan erken gebelik yap istersen
Kaset testlerde çıkmıyor erken diye canım istisna çıkıyor yani istersen erken gebelik testi al onda 6güne kadar sonuc yazıyorduBenimde 19 ve 20 si yumurtlama idi bende bekliyorum bekleme listesine hoşgeldinama adet günü gelmeden ve geçmeden hiçbirimiz emin olamıyoruz kiminin belirtisi vardı hamilelik adına daha dün biri daha müjde verdi nerdeyse hiç belirtisi yokmuş mecbur 4 gün daha sabredicez
Öğrencilerinle adet takvimini mi takip ediyorsun anlayamadımGünaydın kizlarr reglime 3 gün var ama pek belirti yok gibi midem bi garip sivilce falan çıkardı bende çıkmadı bu sefer hayrolaöğrencilerim de sorup duruyor Allah'ım olsam bari de üzülmeseler
Merhaba var gibi gözüküyor canım kaç dakika da çıktıMerhaba kızlar,
Adetime henüz 4 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım. ilk gebeliğimde malesef kalp atışını duyamamıştık beklemiştim ve düşük olmuştu.Bu ay umarım güzel haberler alırız
Bende 5 gün kala yapmıştım negatifti ama şuan hiç regl belirtim yok maşallah diyeyimBizde öyle canım ocakta doğsun istyorduk hepsalıyorduk nasip tabi inşallah bu sefer bebisin seninledir canım benmde adetime 4gün var ama test yaptım negatif çıktı
Onu bende hissediyorum canm hatta bence öğrencilerim bile hissetti de inşallah vardırYa ben yapıcam ya eve gidince dayanamıyorum yüksek ihtimal negatif ama ben güzel bişey hissediyorum Allah'ım yanıltmasın inşallah
Hayır canm ne münasebetÖğrencilerinle adet takvimini mi takip ediyorsun anlayamadım
3 4 dk sürmedi çıktı. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur devam eder . ilk gebeliğimde o kadar çok doktora gidip geldim ki bu sefer beklemek istiyorum ama dış gebelik vs olur diye de korkuyorumMerhaba var gibi gözüküyor canım kaç dakika da çıktı
Anladım canım inş içlerine doğan çıkarBende 5 gün kala yapmıştım negatifti ama şuan hiç regl belirtim yok maşallah diyeyiminşallah bu ay olur senin de canim
Onu bende hissediyorum canm hatta bence öğrencilerim bile hissetti de inşallah vardıryap bakalım bi o zaman sonucu haber et bize de negatifse de takma gecikince kan verirsin testler hep yanlış çıkıyor
Hayır canm ne münasebetdurduk yere bana hamilesiniz dediler ve ertesi gün bir sürü yiyecek getirmişler ben değilim dememe rağmen hala ısrarla soruyorlar nerden çıkardılar bende anlamadım o yüzden diyordum acaba içlerine mi doğdu diye
Kaç gün vardı adetine inşallah bebisin seninledir kan vermen lazım kesin sonuc icin iyi düşünelim iyi olsun3 4 dk sürmedi çıktı. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur devam eder . ilk gebeliğimde o kadar çok doktora gidip geldim ki bu sefer beklemek istiyorum ama dış gebelik vs olur diye de korkuyorum
İnşallah bakalım 3 4gün sonra bizimkiler belli olur yinede sabretmek zor geliyorBende 5 gün kala yapmıştım negatifti ama şuan hiç regl belirtim yok maşallah diyeyiminşallah bu ay olur senin de canim
Aynen öyle ya sabretmek zorr gerçekten neyse sabreden dervişler muradına erecek inşallahİnşallah bakalım 3 4gün sonra bizimkiler belli olur yinede sabretmek zor geliyor
İnşallahKaç gün vardı adetine inşallah bebisin seninledir kan vermen lazım kesin sonuc icin iyi düşünelim iyi olsun
Rehl günümüz aynıyms canım hayırlısı olsunİnşallah4 mayısta regli günüm biraz yaklaşsın test vereyim