Ben dün de yapmıştım adete 5 gün vardı negatif çıkmıştı bugün yine dayanamadım yaptım silik çıktı nasıl ilerler bilmiyorum ama erken öğrenmek de stresli oluyorKızlar ben yaptım bugün bat a 5 gün var kocaman bi negatif
Bugün silikmi cıktı canım o belki olbilir kan testi yada sabah ilk idrarla yine bakabilirsinBen dün de yapmıştım adete 5 gün vardı negatif çıkmıştı bugün yine dayanamadım yaptım silik çıktı nasıl ilerler bilmiyorum ama erken öğrenmek de stresli oluyor
Dümdüz negatif kıpkırmızı tek çizgi miydiBen dün de yapmıştım adete 5 gün vardı negatif çıkmıştı bugün yine dayanamadım yaptım silik çıktı nasıl ilerler bilmiyorum ama erken öğrenmek de stresli oluyor
Evet hatta burada testi ayırıp bakanları görmüştüm o şekilde ayırdım baktım tek çizgiydi bugün uyandığımda denedim ve silik çıktı.Yumurta takibi yapmadım ama kullandığım uygulamada 20 si görünüyordu benim 19 unda pembe bi leke oldu o gün yumurtamın çatladığını düşünüyorumDümdüz negatif kıpkırmızı tek çizgi miydi
İlk idrarla denediniz dimi ya acaba gün içinde olan idrarla sabah ki idrar fark ettiriyormuEvet hatta burada testi ayırıp bakanları görmüştüm o şekilde ayırdım baktım tek çizgiydi bugün uyandığımda denedim ve silik çıktı.Yumurta takibi yapmadım ama kullandığım uygulamada 20 si görünüyordu benim 19 unda pembe bi leke oldu o gün yumurtamın çatladığını düşünüyorum
Evet ben ikisini de ilk idrarda denedim burada çok gördüm sabah ilk idrarla deneyin diyorlarİlk idrarla denediniz dimi ya acaba gün içinde olan idrarla sabah ki idrar fark ettiriyormu
Zihin bu kadar etkiler mi bilmiyorum ama biz de tam tersi nasılsa hemen olmaz hamile kalmak kolay değil diye düşünmüştük ilk aydan hamile kalmıştım (sonrasında kimyasala döndüğü için düşük yaptım)Hoş bulduk canım güzel dileğin icin çok teşekkür ederim aslında bu ay ilk denememizdi 4 sene korunduk şimdi hemen olcak gibi düşündüm hep sonucta negatif çıkınca bi hayal kırıklıgı yaşadım
Canim bende bat 5 varken kaset test yapmıştım negatifti erken olabiliyormus bazenKızlar ben yaptım bugün bat a 5 gün var kocaman bi negatif
İster istemez beklenti içerisine giriyoruz bende oğluma hamileyken okadar cok kafaya takmamıstım akısına bırakmıstım adet gününden iki gün önce test silik çıkmıstı hatta yok felan sanmıstım sonradan öğrendim hamile olduğumu sağlıkla kavusalım bebislereZihin bu kadar etkiler mi bilmiyorum ama biz de tam tersi nasılsa hemen olmaz hamile kalmak kolay değil diye düşünmüştük ilk aydan hamile kalmıştım (sonrasında kimyasala döndüğü için düşük yaptım)
O yüzden ben yine aynı bakış açısıyla, “Hadi çocuk yapıyoruz ona göre plan program yapalım, ona göre yiyelim, ona göre birlikte olalım” kafasına girmeden bu süreçten keyif almaya çalışıyorumYoksa kendimi biliyorum kafama çok takılır. Doğru bir zamanı vardır elbet, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Kizlar kırmızılar gelene kadar umudumuzu kaybetmiyoruzCanim bende bat 5 varken kaset test yapmıştım negatifti erken olabiliyormus bazen
kaset testte cikmayabiliyormus umudunu kaybetme bende kaybetmedim
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz evladınızaİster istemez beklenti içerisine giriyoruz bende oğluma hamileyken okadar cok kafaya takmamıstım akısına bırakmıstım adet gününden iki gün önce test silik çıkmıstı hatta yok felan sanmıstım sonradan öğrendim hamile olduğumu sağlıkla kavusalım bebislere
Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat gerçekten dünyanın 7 harikasından daha güzel en güzel şey kimseyi evlat acısıyla sınamasın rabbim inşallah sağlıklı günlere bebislerimizleİnşallah sağlıkla kavuşursunuz evladınızaher gün yazılanları okuyorum güzel haberler görmek için, hepimiz için dua ediyorum
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinBen dün de yapmıştım adete 5 gün vardı negatif çıkmıştı bugün yine dayanamadım yaptım silik çıktı nasıl ilerler bilmiyorum ama erken öğrenmek de stresli oluyor
Canim bende bat 5 varken kaset test yapmıştım negatifti erken olabiliyormus bazen
kaset testte cikmayabiliyormus umudunu kaybetme bende kaybetmedim
Benim de bir düşüğüm oldu malesef her şey gönlünüzce olsun olumlu düşünelimHayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Öyle de benim endişem iki kaybım var hemen doktora gitmek için
Erken gebelik testi mi yaptın henüz erken olabilirArkadaşlar ağzımın payını aldım negatif
Testin markası neydi canımArkadaşlar ağzımın payını aldım negatif