- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.901
benimde çok az gögüeslerimde acı var ara ara sancı geliyo belli belirsin birde rahmim dolu dolu gibi hissediyorum her an boşalacak sankiVar
Var canim ya hafif agrisi var kasikta akintilarim artti gogusler sisti yani malesef :/
aynen dayanmalıyım keyfımı kaçırır şimdi test yaparsamYapma yapmaa moral bozar
yok yapmadım bekliyorum ama cmt. bir işim var kafama eserse alacağımsen hiç test yaptın mı canım . bi erken gebelik testi varmş predectr early die . bazen şeytan dio al yap ama çıkmazki
anlat canım ya burda dertleşiyoruz . çok geçmiş olsun atlatmışssın sıkıntılarını zaten bi sorunun yokmuş inş hamile kalacaksın.demekki ilk ayda beklentiler çok yüksek oluo . kendımızde psikolojik hamileik belirtileri arıyoruz. bende bu yanılgıya düşmemek için beklemeye çalışıyorum. cumartesi test yaparsan idrar mı yapıcaksın kan mı.yok yapmadım bekliyorum ama cmt. bir işim var kafama eserse alacağım
bu ay ikinci deneme geçen ay nette araştırdım hamile tribine girdim ki sorma:> zaten regl de tuhaftı ilk gün az ikinci gün az üçüncü gün azaldı ve bitti fakat inanmayıp kan testi yaptırınca (yani o kadar eminmişim he he) gördüm kırmızı kartı :> bu ay hiç belirti aramıyorum
zaten ocak ayınca rahmimde yara varmış genel kontrole gittiğimde ortaya çıktı dondurulma işlemi yapıldı, fitil kullanma süreci geçirdim,(zaten başıymış daha hafif ilişki sonrası kanama ve idrarda yanma oluyordu ama hafif iyi ki en baştan gitmişim içime doğdu herhalde utangaçlığı bıraktım gittim) hormon testlerim iyi çıktı şükür :> rahmimde de hafif dönüklük varmış fakat hiç biri engel değilmiş hamileliğe fakat eğer o yara ile hamile kalsaymışım düşük ihtimali varmış ya da vajinaya sperm hiç giremiyormuş oradaki bozukluktan dolayı neyse şimdi neden anlattım bunları di mi :> biz güzel haberler bekliyelim
Allah Allah canim usutmedin degil mi yada ne yedinKızlar günaydn dün geceden beri miğdemde ağrı var iyi değilim
Hamile gibi hissetmiyorum. Ondan beklemekte sıkıntı çekmiyorum canım.inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırızinşallah hamilesindir canım ..bu kadar dayanmısın bir iki gün daha bekle
Öyle yaparım artık canım. Ben de o üzüntüyü yaşamamak için heyecan yapmak istemiyorum zatendayanabiliyorsan bugün ve yarında bekle canım idrara geçmesi zaman alabilir negatif çıkarsa üzülme boşuna :))
şu an beklemek daha cazip görünüyor gözümekaramsar olma canım bizde negatifleri gördükçe öyle bir his oluşuyor ama , ister bekle ister yap bitane kurtul
Cogumuz ayniyiz:))5 günüm kaldı cnm
Barkod nosunu alırsanız il halk sağlığı sitesinden bakabiliyosunuz sonuca cnmKızlar bugun adet gunum yunurtlamadan sonra 16.gun hala gelen giden yok ama belirtimde yok adet sancisi geliyo arada baskada bisey yok yarina kadar olmazsam kan vermeyi dusunuyorum ama saglik ocaginda cuma kan verince pazartesi cikiyo kim bekliycek iki gun
Bu kadar bekledin canim az kaldiiKızlar bugun adet gunum yunurtlamadan sonra 16.gun hala gelen giden yok ama belirtimde yok adet sancisi geliyo arada baskada bisey yok yarina kadar olmazsam kan vermeyi dusunuyorum ama saglik ocaginda cuma kan verince pazartesi cikiyo kim bekliycek iki gun
Benimde ilk dün ovulasyon testlerim geldi bugün yapmaya başlıcamİlkler cogaldiiiii :)))
Sizin yine iyi biz 1,5yili gectik o yuzden rahim hic hazir degikdir ona zaman gecmesi lazim :))benimde ilk zaten 3 aylık evliyiz :)))))))
Guzel haberlerini bekliyoruuz :))Bugün de olmazsa test yapayım canım.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Deme deme oyle yak bi sigara daha diyesim geliyorbenimde çok az gögüeslerimde acı var ara ara sancı geliyo belli belirsin birde rahmim dolu dolu gibi hissediyorum her an boşalacak sanki
di hayirli olsuuuunnBenimde ilk dün ovulasyon testlerim geldi bugün yapmaya başlıcam
Çok çok aminHa
di hayirli olsuuuunn
Rabbim hepimize müjdeli haberler vermeyi nasip etsinGuzel haberlerini bekliyoruuz :))
hadi hayırlısı yakala bebişi:)Benimde ilk dün ovulasyon testlerim geldi bugün yapmaya başlıcam
canım benım bi arkadaşım var 2,5 yıldır evli düşünmediler geçen ay istediler olsun dediler ilk seferde tuttu 7 haftalık hamile suan o yuzden sıkma hiç canını :)Sizin yine iyi biz 1,5yili gectik o yuzden rahim hic hazir degikdir ona zaman gecmesi lazim :))
öyle düşünme canım ya belki rahim hazırdır . kısmet bu işlerSizin yine iyi biz 1,5yili gectik o yuzden rahim hic hazir degikdir ona zaman gecmesi lazim :))